Какво ще стане с "Революция Z" (2 сезон) - Тема 2

• 49 731
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • Berlin
Никола и Джулия са се сгаджосали. Simple Smile
А иначе издирвам песента "Няма да те губя пак", дали я има някъде?

# 16
  • Ямбол
abs  "Няма да те губя пак" ,откъсче.
http://vbox7.com/play:53319c0d20

# 17
Да се запиша и аз тук Wink Благодаря за темичката Simple Smile Аз не можах да гледам 4 епизод затова,ще чакам в четвъртък да го гледам Simple Smile

# 18
  • VelikoTurnovo, Bulgaria
 Simple Smileзапис

# 19
  • София
И аз търсех песента на mp3, но не я намирам никъде.

# 20
  • Варна
Благодаря за темата  bouquet И аз тук Simple Smile

# 21
  • España
Яааааа-нова тема! Laughing
Актьорът ,играещ Пепи наистина е доста впечатляващ..Също колкото и името му.... Той к'во...китове ли дарява.... Joy?!

# 22

Щом ни дразнят значи добре си вършат работата.
разбира се. А за Мона, аз не я познавам. За човек не може да се съди по екранна роля, присъствие и т.н. Казах го относно един репортаж по БТВ за нея. излязла е много малка от дома и е заминала за голям град. малко или много това предполага самостоятелност и преиначено мислене, малко егоизъм също. Нищо против нея Peace

# 23
  • Berlin
Благодаря! Тази песничка също е много хубава, дано продължат да правят още. Simple Smile Изобщо музиката в сериала много ми допада.

# 24
На мен също ми харесва музиката в сериала.

# 25
Аз да кажа, че колкотo и противна да е ролята на Китодар, ще ми липсва ако ни лишат от него. Много го харесвам като актьор.
+1

Mерси за темата.  bouquet

# 26
Запис.
То аз щях да я направя темата днес, даже я бях почнала ама гледам много бързате и сте ме предварили.

# 27
Запис и от мен,с нетърпение чакам 5 епизод.Пак казвам имам 4 но в докс-а не ми дава да го кача,предложете друг сайт Simple Smile

# 28
Запис и от мен,с нетърпение чакам 5 епизод.Пак казвам имам 4 но в докс-а не ми дава да го кача,предложете друг сайт Simple Smile
Аз ти пуснах ЛС,ако може да ми го пратиш по скайпа...за друго не се сещам Cry

# 29

Общи условия

Активация на акаунт