Какво ще стане с "Революция Z" (2 сезон) - Тема 2

• 50 783
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • От липите до сините камъни
Скрит текст:
Много готина беше серията,и края беше добър,и аз мисля,че Боби и Тино ще се сдобрят

# 91
Скрит текст:
чак му завидях на Цеков - как яко олаби напрежението  Laughing и с тоя харлем шейк, много актуални  Laughing вдигнаха си летвата с този епизод, сега трябва с всеки следващ да ни разсмиват поне толкова

# 92
Е няма такъв смях  moresmile moresmile moresmile  Цеков напушен moresmile moresmile moresmile

# 93
наяден  Joy  Joy  Joy

# 94
  • UK
Скрит текст:
Joy Joy Joy Цеков изкърти! Харлем шейка направо разби ахахах, с глас съм се смяла  Mr. Green Mr. Green
Много ми хареса епизода, много! И гадния Пешо как го хванаха в крачка, и развръзката между Тино и Боби...  И Димитрова е такава сладурана, че няма накъде повече.

# 95
  • Berlin
Охххххх, много се смяяяяяяях!  Joy Joy Joy Задължително трябва да се гледа 5ти епизод! Даже може пак да си пусна изпъленията на Цеков.
Скрит текст:
Аз мисля, че може и да не разберат откъде му е дошло настроението на Цеков, само Савов ще знае.Не можах да разбера обаче какъв беше тоя глад за сладко у Цеков, та на всичко започна да се нахвърля. Харлем шейк беше много на място. Краят за мен беше леко претупан, но пък портиера пак изби с реплика накрая.
На мен не ми пречат сънищата.

# 96
  • Ямбол
а защо си криете мненията в постовете,нали темата е за сериала,всеки може да го обсъжда?

# 97
  • Berlin
Защото 5ти епизод още не е излъчен официално.

# 98
Пишем със скрит текст, когато обсъждаме серията, която още не е излъчвана по бТВ Wink Има хора, които не я гледат предварително и съответно не им е приятно.

# 99
И на мен много ми хареса 5-ти епизод!

Скрит текст:
Опасявам се, че ще има последствия за Цеков, а не за Савов.  Rolling Eyes

Също така имам леки подозрения, че може Боби и Маринова да се засекат на някоя сбирка, макар че тя би следвало да ходи при АА, но все пак си мисля, че ще има някакво развитие по тази линия.

# 100
смъкнах го, благодаря, но след 9 мин. спря и не мога да разбера защо.

# 101
  • София
И при мен се получи така  Sad

# 102
  • София
И при мен се получи така  Sad

Нещо е прекъснало свалянето и не сте изтеглили целият файл. Проверете колко МБ е файла,който сте свалили и дали отговарят на пълният размер на файла от Докса.

# 103
  • КиТ
Е няма такъв смях  moresmile moresmile moresmile  Цеков напушен moresmile moresmile moresmile

Цеков президент newsm18 newsm18 newsm18

# 104
  • София
най сетне сядам да го гледам, мерси момичета

Общи условия

Активация на акаунт