Какво ще стане с "Революция Z" (2 сезон) - Тема 2

• 50 785
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Скрит текст:
и после върви кажи, че учениците били с проблеми

Откъде дойдоха толкова нови учители....

# 106
Хъх, да, поработили са върху масовката в учителската стая. Mr. Green

Обаче сънищата започват много да ми лазят по нервите! То не е 1, 2, 3 пъти, а във всеки епизод по 2 пъти. ooooh!

# 107
Здравейте,
Искам да благодаря от все сърце за това,че качвате новите епизоди от voyo  bouquet
През седмицата нямам никакво свободно време и това е подарък за мен.
Лек и успешен ден ви пожелавам.

# 108
Обаче сънищата започват много да ми лазят по нервите! То не е 1, 2, 3 пъти, а във всеки епизод по 2 пъти. ooooh!

+1 както е модерно напоследък. Аз директно ги превъртам.

# 109
Вторият сезон е чувствително по-слаб от първия. Жалко.

# 110
Вторият сезон е чувствително по-слаб от първия. Жалко.

Факт. Но пак е приятен сериалът Simple Smile

# 111
аз още не съм гледала новата серия, обаче ако пак има сънища и много ще ми дойде Rolling Eyes
И наистина и аз вече 2 сезона не си обяснявам как в това у-ще има 2-3 класа и 5 учителя Whistling

# 112
На мен са ми достатъчни,а и ако много се огъчкат не можем да им хванем спатиите.Така е по забавно  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 113
  • София
аз още не съм гледала новата серия, обаче ако пак има сънища и много ще ми дойде Rolling Eyes
И наистина и аз вече 2 сезона не си обяснявам как в това у-ще има 2-3 класа и 5 учителя Whistling
Сигурно са решили, че не им е финансово изгодно да съберат толкова много статисти. Имам предвид, че паралелките в училище вече са с по 30+ човека.  Laughing

# 114
  • Berlin
Не знам по-слаб ли е този сезон, ама на 1вия не съм се смяла толкова.

# 115
  • Ямбол
"Пепи" участва и в сериала "Недадените",в еп.2(към 47-а мин от него),като инспектор,отново ролята му е в стол
"Пепи"

# 116
  • КиТ
"Пепи" участва и в сериала "Недадените",в еп.2(към 47-а мин от него),като инспектор,отново ролята му е в стол
"Пепи"

Да и аз го видях Crazy hahaha hahaha hahaha

# 117
"Пепи"

Да и аз го видях Crazy hahaha hahaha hahaha

То на него всички роли са му в този стил. Където и да участва все е някакъв гадняр, който само се заяжда с героите. Явно само това виждат режисьорите и затова го търсят.

# 118
Скрит текст:
Тая кифла, Mr. Green майката на Тино, най-после се усети! Реагирам така, защото пренебрегваше собствените си деца за да угоди на Пепчито. Ама и той.. и аз имам нужда от домакинско кантарче, той дали вече е оставил и Нинчето:)

# 119
То на него всички роли са му в този стил. Където и да участва все е някакъв гадняр, който само се заяжда с героите. Явно само това виждат режисьорите и затова го търсят.

В ролята му на Бат' Кольо от Домашен арест е много забавен. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт