Какво ще стане с "Революция Z" (2 сезон) - Тема 2

• 50 789
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Войо наистина ни скъсаха нервите тази седмица  и другите сериали, но се сещам, че в началото когато имах проблем с тях ми подариха 3м безплатен абонамент:) ама от тогава не съм подновявала....

# 526
Аз си мисля дали от Voyo не пускат епизодите веднага, поради това, че те още не са готови и предадени на Voyo от продуцентите на сериала? Вероятно 11 епизод още не е обработен напълно, защото преди броени дни са го снимали.. Така си мисля аз!

# 527
Войо наистина ни скъсаха нервите тази седмица  и другите сериали, но се сещам, че в началото когато имах проблем с тях ми подариха 3м безплатен абонамент:) ама от тогава не съм подновявала....
аз имам отдавна абонамент (налаг ми се заради едно мрънкало у дома Mr. Green) и все бера ядове с тях но нищо не са ми подарили освен скъсани нерви!
Дори си разменяхме в продължение на 20 дни @-и за да ми прехвърлят погрешно внесени 10 лв за гледане на филми към абонамента и така и не ги прехвърлиха и си седят повече от година при тях неизползвани! Mr. Green

# 528
изтеглих го от тук
Скрит текст:
h t t p: // w w w . n ov as et . n e t / i n d e x . p h p ? p a g e = t o r rent-details&id=15d479164e94cba795a714318cad27f296870efd#comments
но ми пише звуков файл  Thinking

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 13:18 от MaрTa

# 529
  • София
Има го в новасет, впрочем. Wink

# 530
  • КиТ

Мда там дори го качват и преди излъчване,стига да го има във Войо де Crazy hahaha hahaha hahaha

# 531
като качат 11 серия тогава да ми се хвалят  smile3534 smile3516

# 532
  • КиТ
Евентуално другия четвъртък ще го качат Whistling hahaha hahaha hahaha

# 533

хм... не го виждам Thinking

# 534
  • КиТ

хм... не го виждам Thinking

Тя за 10 епизод говори Mr. Green Peace

# 535
да в 8 без 7 минути ooooh! hahaha

# 536
  • КиТ
да в 8 без 7 минути ooooh! hahaha

Joy Joy Joy Joy

# 537
Цеков ми приличаше на Инспектор Дюдю с този шлифер и с очилата  Joy Мнооого са ми сладки с Пешева палавницата Simple Smile Много се смях след неуспеха в леглото,когато той й обясняваше колко е трудно да си лидер,а тя каза нещо в смисъл,че лидерът не може да се размеква  Joy Нацели го точно по болното място  Simple Smile Пияният Фипо ме развесели,а после как страдаше от махмурлук.... Боби ми изглежда искрено влюбен в Маринова,но някак не ги виждам заедно,поне не за нещо повече от една-две нощи. Изобщо-много свеж сериал,харесвам го.
П.П. Лили що така неясно говори? Говорен дефект ли има актрисата,която играе ролята? Не се заяждам с момичето,в никакъв случай  Peace

# 538
точно от там го теглих и само звук върви, а е 2,19GB  Rolling Eyes

# 539

Общи условия

Активация на акаунт