Какво ще стане с "Революция Z" (2 сезон) - Тема 2

• 50 789
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Ямбол
и аз бях уверена,че така и ще направят,ако някой може да ми прати,ще съм благодарна.

# 511
  • КиТ
Едва ли толкова бързо ще го качат Thinking  Най-много примерно към 6 да е по торентите,а то кел файда като от 8 почва по ТВ-то Tired Joy Joy Joy Joy

# 512
Качен е вече 10-ти епизод във Войо - в последния момент.
Това за мен си е жива подигравка

# 513
# 514
За VOYO преди беше "7 дни преди ефир", после го промениха на "ДО 7 дни преди ефир", а сега трябва да го променят на "7 дни СЛЕД ефир" !!

# 515
За VOYO преди беше "7 дни преди ефир", после го промениха на "ДО 7 дни преди ефир", а сега трябва да го променят на "7 дни СЛЕД ефир" !!
smile3544
Ха, дано някой го качи до вечерта, че нямаме ТВ на етажа и няма да можем да го гледаме. Peace

# 516
  • КиТ

Направо да го махат тоя сайт и да се свършва с мъките  Rolling Eyes Tired

# 517
аман от Войо. как се напиха не еистиа, милия Фипо Колкото и да с ами сладки Маринова и Боби се радвам много, че си тръгна. А накрая  #2gunfire

# 518
  • КиТ
Това с Ани наистина е Tired

# 519
Обаче, тоя Цеков ме разби! Няма такъв образ. Joy Ня-ма! Иначе силно се съмнявам да пре*бат Ани. Не вярвам да се откаже групата от нея. Боби и Маринова наистина са супер сладки, но няма да прекрачат тая граница сценаристите. Но май правят леек намек, че и Маринова има симпатии към Боби, ала задръжките и моралът надделяват.

# 520
  • Ню Йорк
Сега за компенсация от Войо трябва да качат и следващия епизод.

# 521
  • КиТ

Аха вярваш ли  Crazy Joy Joy Joy

# 522
Здравейте, ние с мъжа ми сме отскоро фенове на сериала. Днес , когато Лили казваше на съученичката си , че новото гадже на майка носи кожено яке, казва после и още нещо. Някой разбра ли какво е ?! Ние превъртахме доста пъти, но нищо не се разбира.

# 523
  • КиТ
Че щом носи кожено яке е готин и после Савов влезе с коженото яке  Mr. Green Peace

# 524
  • Ню Йорк

Аха вярваш ли  Crazy Joy Joy Joy

Категорично не вярвам да се случи, но си помечтах за момент...
Аз като собственик на фирма продължавам да се изумявам как хората в БГ не могат да правят бизнес. Този проект наречен Войо освен ако не е някаква много яка "перачница" за мен е необяснимо как изобщо съществува. Там се работи изцяло срещу клиента. Ами тия мозъци колкото и да не разбират от бизнес някой не ги ли е светнал, че клиента е този който ги храни?!

Общи условия

Активация на акаунт