Какво ще стане с "Революция Z" (2 сезон) - Тема 2

• 50 783
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Напротив, изобщо не е само в "розовите тийнейджърски блянове". Такива неща се случват. Аз имах съученичка, която имаше връзка с учителя по физическо, та се и ожениха даже. Плюс това не е задължително дори и да се случи нещо между тях да се забегне в щастливата крайност. От това могат да излязат сериозни драми за Маринова която му е учителка. Майката на Боби пък е адвокатка и ако разбере нещо подобно изобщо няма да остави нещата така. Има много на къде да се бяга в подобна посока.

# 586
Не, не, не ме разбрахте, разбира се, че е възможно и се случва, просто се надявам, че няма да стигнат до там в сериала, защото много го харесвам такъв, какъвто е досега.  Peace

# 587
Дайте линк за някакво промо, тарънци-тарарънци?

# 588
Да не повярва човек – качен е вече епизод 11 във Войо! Който може, ще му бъдем благодарни да помага с линк.

# 589
Да не повярва човек – качен е вече епизод 11 във Войо! Който може, ще му бъдем благодарни да помага с линк.
брей, не позна. Значи няма да си пускам тото Crossing Arms и аз ще съм благодарна за линк Party

# 590
  • София
Идва ми като манна небесна - по време на сесията някакво бегло развлечение. Амин! Praynig Grinning

# 591
Тъкмо влязох да каза, че серията е качена. Ще я изгледам днес. А линк от какво да дадем? Качват ги и на друго място ли?

# 592
Хора, аз пак не разбрах - как така свърши сезонът, а качиха серия от следващия/ при условие, че преди не качваха епизоди по същия сезон/?!

И аз ще съм благодарна някой да даде линк тук  bouquet

# 593
Сезона ще е от 12 епизода,така че има още 2 до финала.Абе и в пиратите го няма,как така  newsm78

# 594
  • КиТ
И аз чакам линк  Praynig Praynig Praynig
Поли качват епизода по торентите  Mr. Green  Crazy

# 595
Аз за 11 епизод имах в предвид,че го има на войо,а още не са го качили при пиратите.Ще чакаме  Mr. Green

# 596
Някой, ако може и мен да ме снабди с линк на лично или тук в темата ще съм много благодарен.

# 597
  • София
Някой, ако може и мен да ме снабди с линк на лично или тук в темата ще съм много благодарен.

Praynig

# 598
Серията беше интересна... Ще изчакам с коментарите, докато не я качат някъде.

# 599
Поли, за по-нетърпеливите (като мен), може да пуснеш нещичко с скрит текст   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт