Какво ще стане с "Революция Z" (2 сезон) - Тема 2

• 50 783
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Гледахте ли я newsm78 Надявам се да е хубава, моля ако я има качена някой д ами я изпрати Благодаря Heart Eyes

# 601
Поли, за по-нетърпеливите (като мен), може да пуснеш нещичко с скрит текст   bouquet  bouquet  bouquet

Скрит текст:
Развитието с нежеланието на продуцентите Ани да бъде в групата за мен поне беше леко шокиращо. Аз очаквах Тино категорично да откаже такъв вариант, но не стана точно така. Той събра Боби и Фипо, разказа им за какво става дума и стигнаха до решение, което никой не събра смелост да признае на Ани. Така че развитието те първа предстои, но те вече имаха участие като мъжка група.

Що се отнася до драмата Боби-Маринова, както предполагах госпожата определено има влечение към ученика. Опитва се да постъпи правилно, но това е блъска към алкохола.

Цеков и Пешева врътнаха номер с класното, за да хванат кой ги изнудва, но виновника в последния момент си смени класното с това на Фипо и той се подписа под чужди отговори.

И накрая една от любимите ми сюжетни линии - Савов и Мария... Тайната им е разкрита.

мога да разкажа и целия епизод, но гледам да оставя някои моменти, за да е интересно като гледате.

# 602
и аз се присъединявам към искането да се даде линк за теглене на новата серия (11-та) много ще съм благодарна ако някой съдейства   bouquet Hug

# 603
и аз се присъединявам към искането да се даде линк за теглене на новата серия (11-та) много ще съм благодарна ако някой съдейства   bouquet Hug
+1

# 604
Абе направо, който има добро сърце да я качи тук/ в скрит текст/. Да не стане така някой да получи пет пъти серията, например, а друг никак

# 605
Абе направо, който има добро сърце да я качи тук/ в скрит текст/. Да не стане така някой да получи пет пъти серията, например, а друг никак
Peace Hug  :bouquet:Moляяяя виии! И на мен!

# 606
  bouquet и аз чакам

# 607
Ако може и за мен линк  ...!

# 608
 И аз искам линк.

# 609
нямя май никъде Rolling Eyes

# 610
Аз съм пуснал заявка в замунда.. Дано го качат... Не може Столичаните да ги качват веднага след като ги пуснат във voyo, а Революцията да я пренебрегват !! В краен случай има още няколко сайта, в които проверявам (вкл. и "пиратите"), така че ако имам новини, веднага ви ги доставям! Simple Smile

# 611
  • КиТ
И аз ги проверява сайтовете,ама  Thinking

# 612
  • София
Аз изгледах серията с една колежка - тя има регистрация във voyo. Много е интересна. Simple Smile

# 613
новата серия я има в n o v a s e t. n e t

# 614
Серията  Mr. Green
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт