Какво ще стане с "Революция Z" (2 сезон) - Тема 2

• 50 779
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Едно не разбрах, как Ани тръгна с уличните музиканти, т.е. ще обикалят по други градове ли newsm78полковника как ще я пусне? Пропуснали са тази подробност.
fen4eto123 Peace

# 691
  • София
То тя сигурно ще твърди, че е с Филип, но и аз не разбрах всичките как ги пуснаха до Бургас.

# 692
  • София
и аз се чудих как на 16 решаваш и тръгваш - до вчера се прибираше в 8, другия ден тръгва и без да се обажда нанякъде
пък полковника нали не знае за свиренето и групата, като ходиха до хотела Флилип беше казал че са на екскурзия със савов...

# 693
  • Berlin
Тино все пак е на 15, за мен реагира нормално като за сериал. Simple Smile

# 694
Аз чак сега изгледах. Blush

Тино толкова ме издразни, че ми идваше да му забия 2 шамара. Mr. Green Той и Боби имали мечта, Ани трябвало да ги разбере и да им влезе в положението, все едно Ани няма същата мечта. Tired Отделно колко време се размотава докато и каже. Само Фипо се застъпи истински за нея и според мен той от 3-мата я обича най-много, макар и да е братска любов. Rolling Eyes

А за ситуацията с майка му и Савов няма да коментирам. Разбирам, че не иска втори Пепи, но все пак познава Савов много добре... Tired

# 695
Аз чак сега изгледах. Blush

Тино толкова ме издразни, че ми идваше да му забия 2 шамара. Mr. Green Той и Боби имали мечта, Ани трябвало да ги разбере и да им влезе в положението, все едно Ани няма същата мечта. Tired Отделно колко време се размотава докато и каже. Само Фипо се застъпи истински за нея и според мен той от 3-мата я обича най-много, макар и да е братска любов. Rolling Eyes

А за ситуацията с майка му и Савов няма да коментирам. Разбирам, че не иска втори Пепи, но все пак познава Савов много добре... Tired

И мен ме издразниха последните 2-3 епизода, но все пак трябва да има материал за 3 сезон Sunglasses

# 696
  • Ямбол
някакви слухове няма и поне за 3 сезон  Whistling

# 697
някакви слухове няма и поне за 3 сезон  Whistling

Още не са започнали снимките затова.

# 698
# 699
# 700
Да повдигна темата.
Столичаните започнаха, Революцията - кога?

# 701
Като гледам, 1-ви сезон е започнал на 25-ти октомври. Така, че вероятно и сега ще почакаме Simple Smile

# 702
Поне вече има какво да се гледа,докато чакаме "Революцията"  Simple Smile

# 703
  • КиТ
Мда  Party Party Party

# 704
  • София !
Като гледам, 1-ви сезон е започнал на 25-ти октомври. Така, че вероятно и сега ще почакаме Simple Smile

Викаш има да си почакаме  Joy .

Общи условия

Активация на акаунт