Какво ще стане с "Революция Z" (2 сезон) - Тема 2

• 50 779
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Като гледам, 1-ви сезон е започнал на 25-ти октомври. Така, че вероятно и сега ще почакаме Simple Smile

Викаш има да си почакаме  Joy .

Ами, аз телевизия не гледам и дори да има реклама, не съм я виждала. Обаче, се поразтърсих из нета и не намерих дата на 3-ти сезон. А тъй като сме почти края на септември, остава да обяват дата за октомври Thinking . Въпреки че тук всичко се обявява ден по-рано Crazy , като нищо в понеделник може да пуснат реклама за четвъртък Whistling Laughing .

# 706
  • София !
Като гледам, 1-ви сезон е започнал на 25-ти октомври. Така, че вероятно и сега ще почакаме Simple Smile

Викаш има да си почакаме  Joy .

Ами, аз телевизия не гледам и дори да има реклама, не съм я виждала. Обаче, се поразтърсих из нета и не намерих дата на 3-ти сезон. А тъй като сме почти края на септември, остава да обяват дата за октомври Thinking . Въпреки че тук всичко се обявява ден по-рано Crazy , като нищо в понеделник може да пуснат реклама за четвъртък Whistling Laughing .

Като нищо  Joy .
Аз от както родих , много рядко се дореждам да гледам телевизия , по скоро слушам  Mr. Green .
И за Столичаните примерно , във вторник чух рекламата че ще го пускат в сряда  Shocked . Дали е вървяла реклама преди това не знам .

# 707
Аз пък не си спомням някъде да са споменали, че са започнали снимките. Ако все още не са... никакъв шанс да го пуснат през Октомври. Най-вероятно зимата, както почна 2 сезон.

# 708
  • Варна
За Столичани в повече въобще не бях видяла реклама по тв-то. Във фейсбука на Космополитън бяха написали, че започва същата вечер, даже не повярвах, помислих че ще дават някакви повторения, за да няма реклами.... странно Thinking Очаквах и Революция З, но уви  Cry

# 709
Аз пък не си спомням някъде да са споменали, че са започнали снимките. Ако все още не са... никакъв шанс да го пуснат през Октомври. Най-вероятно зимата, както почна 2 сезон.
Четох наскоро някъде(но не помня къде Embarassed),че сега се снимат финалните епизоди на 3-ти сезон. Peace

# 710

Снимките започнаха на 19.06.
Много се дразня, че е такава тайна и всичко се обявява в последния момент. Вместо да ми държат под напрежение с разни рекламки и пикантерии от "кухнята", те.... Stop
Но пък дано си заслужава чакането.

bunny : ), аз изобщо не мога да се добера до ТВ през седмицата. Преди 23ч не мога ни да гледам, но да слушам Crazy . За това съм много благодарна на всички, които качват епизодите, за да могат такива като мен да гледат сериала  bouquet  bouquet Hug .
Така, че, Бъни, тегли си серийките от тук и си ги гледай на спокойствие, когато можеш Party .

# 711
  • София !

bunny : ), аз изобщо не мога да се добера до ТВ през седмицата. Преди 23ч не мога ни да гледам, но да слушам Crazy . За това съм много благодарна на всички, които качват епизодите, за да могат такива като мен да гледат сериала  bouquet  bouquet Hug .
Така, че, Бъни, тегли си серийките от тук и си ги гледай на спокойствие, когато можеш Party .

Хихи, ами явно така ще процедирам , иначе друг вариант нямам , освен евентуално да слушам ( ако малката не е решила да вика  Laughing )   Hug Hug .

# 712
  • София
Дали обявиха вече дата?
В момента ги гледам на някакъв концерт по Сити ТВ, много са сладки  Heart Eyes
Момчетата възмъжали, пуснали бради, Джулия много красива.

# 713
  • София
Аз пък туко-що четох, че Джулия се била разделила с Никола и се хванала с Иван. Mr. Green

# 714
  • София
Детска му работа  hahaha

# 715
Дали обявиха вече дата?
В момента ги гледам на някакъв концерт по Сити ТВ, много са сладки  Heart Eyes
Момчетата възмъжали, пуснали бради, Джулия много красива.

smile3532

Той не е ли малък за нея. Ох, започвам да си мисля, че цялата работа е ПР.

# 716
Четох някъде, че bTV си освободили място за Революцията чак през Ноември!

# 717
Ох, още малко остана.

# 718
има ли дата?

# 719
Колко малко?  Thinking Знае ли се кога почва?

Общи условия

Активация на акаунт