Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 6

• 37 043
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • Някъде там
Мис Капризче, добре дошла!   bouquet
Аз бях пушач почти 18 г., но лесно ги отказах, така че не се настройвай, че ще е трудно, мисли позитивно.

Успех!

Благодаря Не се сърди, човече  Hug Сега трябва да си набележа дата и да ги спирам  Laughing Мисля да се пробвам с хапчета тъй като имаше ефект при мъжа ми  Simple Smile

# 466
Здравейтеее! Не, brilqntinke, не пафкаме  Joy

zayo, да, била съм на Ситония (втория ръкав), много ми хареса, защото е  много много чисто, незастроено и изобщо препоръчвам. Хотелът беше Athena palace,. Хотелът беше ок, но не беше върха. Но понеже съм била по време на Великден и помня невероятното агнешко  Blush Ако сте с кола препоръчвам един ден да обиколите по крайбрежния път и Касандра, и Ситония, до Атон. А може и да мръднете леко на север и да посетите Родното място на Аристотел Стагира - има интересни неща за разглеждане Simple Smile

# 467
Здравейтеее! Не, brilqntinke, не пафкаме  Joy

zayo, да, била съм на Ситония (втория ръкав), много ми хареса, защото е  много много чисто, незастроено и изобщо препоръчвам. Хотелът беше Athena palace,. Хотелът беше ок, но не беше върха. Но понеже съм била по време на Великден и помня невероятното агнешко  Blush Ако сте с кола препоръчвам един ден да обиколите по крайбрежния път и Касандра, и Ситония, до Атон. А може и да мръднете леко на север и да посетите Родното място на Аристотел Стагира - има интересни неща за разглеждане Simple Smile

Hug Аз май си харесах апартамент в Неа Потидеа...Мисля, че там ще сме..Гледах Никити, но някак си...намерих и апартаментче...но това в Неа много ми хареса  по коментари. Иначе сме с кола да. Ако ни се обикаля ще имаме възможност  Heart Eyes

# 468
Пожелавам ти да си изкарате незабравимо и после ще разказваш  Hug

# 469
Сега трябва да си набележа дата и да ги спирам  Laughing Мисля да се пробвам с хапчета тъй като имаше ефект при мъжа ми  Simple Smile

Здрасти и добре дошла Simple Smile Ако наистина искаш да ги спреш, то не търси подходяща дата като първо число на месеца, нова година и т.н... просто ги спри, сега и веднага Simple Smile
УСПЕХ!  Hug

# 470
Здрасти и добре дошла Simple Smile Ако наистина искаш да ги спреш, то не търси подходяща дата като първо число на месеца, нова година и т.н... просто ги спри, сега и веднага Simple Smile
УСПЕХ!  Hug

Peace
Аз го реших буквално докато пушех последната си цигара. Ако го обсмислях и се настройвах, не знам дали бих могла.

# 471
  • София
Здравейте, и аз не пуша и все по-рядко се сещам за цигари.
Мис капризче - давай без точна дата. Аз пуших  19 години и мислех, че никога няма да ги спра. Пробвах с Табекс, с дата - от нова година, от рождения ми ден, с курса на Алън Кар и не успях.
Един ден се ядосах на себе си и ги спрях по средата на деня. И така 2 месеца. Не е толкова трудно. Давай смело.

# 472
  • София
Мис Капризче, добре дошла и успех! Аз пуших 12 години без спиране и също ги спрях от раз и без никакви проблеми, колкото и преди да не съм вярвала, че това е невъзможно. Реално нито веднъж не ми се е допушило, откакто съм ги спряла. Трябват мотивация и маалко воля, това е.
Имаш нашата пълна подкрепа, сигурна съм, че ще успееш.   bouquet

# 473
  • Някъде там
Благодаря Ви много момичета за подкрепата страхотни сте   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet От понеделник мисля да ги спирам наистина ми трябва силна воля и вяра че ще се справя  Laughing

# 474
Капризче, изпушвай каквото ти е останало и вече не купувай Wink Аз така ги спрях. Последните 2 ги изпуших не толкова с кеф, колкото с нетърпение да свършат  Peace Освен наличието на воля, си намери и мотивация, тя е по-силна от волята   bouquet

# 475

Един ден се ядосах на себе си и ги спрях по средата на деня. И така 2 месеца. Не е толкова трудно. Давай смело.

Peace Последната ми цигара беше първа цигара от кутията.. просто реших, че ги спирам и това е.. и между другото тази кутия е още вкъщи  Mr. Green

# 476
И аз така ги спрях, сутринта преди работа си пафках с кеф с кафенцето и след два часа ги бях отказала и четях Алън Кар (в офиса  Blush) в абстиненция  Mr. Green

# 477
  • София
И аз също. Имах желание и просто си казах - край. Не от утре, не от понеделник. Така никога не съм успявала, а съм опитвала. Преди този ми успешен опит имах 4 неуспешни.
Най-лесно е от раз и от сега. Отлага ли се - нищо не става.

В началото много ми помогнаха и никотиновите дъвки.

# 478
Последните 2 ги изпуших не толкова с кеф, колкото с нетърпение да свършат  Peace

И аз така  Grinning И благодаря за пожеланията  Hug Дано всичко е наред  Praynig

# 479
  • Fort Worth, TX
Благодаря Ви много момичета за подкрепата страхотни сте   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet От понеделник мисля да ги спирам наистина ми трябва силна воля и вяра че ще се справя  Laughing
Давай от днес понеделник е далеч:-)

Общи условия

Активация на акаунт