Аз се върнах от отпуската на море, а сега ще съм в една дълга отпуска до 01.09 вкъщи. Надявам се това да не е момента ,в който да ми доскучее...и да припаля.Имам си тютюн, не съм го хвърлила

На плажа виждах само пушачи, седят/лежат - пият кафе, пушат, кашлят...Обръщам се да видя, ами тя/той пуши.

Аз имам 10-стаж с цигарите. В началото не кашлях, не чувстах нищо различно, но с времето, да кажа последната година , редовно кашлях сутрин и отделях хра..и. Беше гадно, задъхвах се и т.нат.
Като ги спрях май целия първи месец страдах от раздразнено гърло (на мен там ми е слабото място ), все едно съм настинала, та явно има някаква връзка

Yasmeen , пиши как върви при теб. Кафето аз не го спрях,но го намалих ( от 4-5 на 1-2 бр.) .Идеята е да минем всички ситуации, които свързваме с пушенето и след това борбата вече няма да е толкова силна. Успех. Мога да ти препоръчам и цикория, тя е като заместител на кафето.Използва я ММ, защото му харесва.
Хайде стига съм писала, поздравявам всички непушачки - настоящи и бъдещи. Хубав ден!