Re: SportsDirect-53

• 39 902
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
привет!
Моля да ми кажете този екип за 13г дали ще стане на момиче 162см : http://www.sportsdirect.com/adidas-yg-pes-tracksuit-girls-610033
приемам и др предложия за екипи,от които сте доволни  Hug
Благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet 
Една приятелка си поръча за нея тя е размер S,като дойде и аз го пробах( аз съм М ) и ми ставаше имай го предвид. На мен лично не ми хареса материята,според мен ще се заваля още на първите няколко обличания  Peace
Аз си поръчвам УК 12 от англ.номерация дали ще ми стане newsm78

# 256
  • Варна
Момичета, помагайте ...

Поръчах и преди да платя отидох да сменя адреса на посредника, всичко мина -замина, поглеждам си сега мейла-пак стои стария адрес ...

Опитах да им пиша мейл, да коригират-т.е.. описала съм пак новия адрес на посредника, направих го да е по default за доставка , но тяхната контактна форма ми предлага най-различни Subject-и , относно проблема ми, но не и този, който ме интерисува

И така напрактика не мога да им пратя никакъв мейл ...
Ако някой знае друг мейл, освен този,който посочват на Contact us , моля да ми пише  Praynig
Цитат
Не мисля ,че те ще променят адресът за доставка. Избираш - дали да ползваш старият превозвач или да канселираш тази поръчка и след това да я пуснеш отново . Peace
Мерси за отговора  Simple Smile
В крайна сметка писах на всички възможни мейли, посочени на първа страница, отзоваха се от този за канселиране на поръчката, но тъй като молбата ми беше -или да я канселират, или променят адреса, получих мейл от тях, че е коригиран адреса
Остава да чакам ...

# 257
Здравейте!
И аз с питане, макар, че има отговора на първа страница. Някой да е пробвал да плати в Евро до английски адрес? Да се пробвам ли или по-добре с директна доставка до БГ.
Аз съм пуснала поне 3-4 поръчки така вече и няма никакъв проблем.Плащам в евро направо с картата.

Иначе вчера получих,но не за мен ето тези якета на Найк и в двата цвята:
http://www.sportsdirect.com/nike-ultra-lightweight-jacket-ladies-669518 - бялото е по-скоро кремаво,или както са писали гранитено.А другият цвят не е жълт,а към електриково зелено,много хубава комбинация е с войнишкото зелено.Според мен си отговарят на номера.Тънки са,за пролетта или за ранна есен,с вътрешен джоб и дупчица за кабел на слушалки.

# 258
  • На един клон
Аз направих първата си поръчка до адрес на превозвач. Вече пътува за Бг, но потвърдителен мейл от сайта така и не получих. Това нормално ли е?

# 259
  • Града без гарги :)
момичета има ли действащ код за март за 10% отстъпка на всички ? този от първа страничка явно е ограничен

# 260
  • Пловдив
Добро утро, момичета!

kaffeetrmker_2

Ей сега си получих пратката от ДХЛ. При мен и трите кашона са налице. Сега остава и съдържанието да е ОК, че единият кашон е отворен. Simple Smile

Между другот само да кажа, че шофьорът ми каза, че в Англия и Германия не само днес, но и понеделникът е почивен ден. А аз сега мисля да пускам поръчка  newsm78 . Те при това положение сигурно чак във вторник ще я обработват, пък и още един въпрос имам - за кода, който е за Април - 10%  OFF ALL SWIMMING, BIKES/RUNNING RZA0505C20XW   имате ли представа какво включва BIKES/RUNNING ? Включват ли се маратонките или са по-скоро неща за велосипедите?  newsm78

Благодаря предварително!

# 261
Здравейте момичета,трябва ми малко помощ  Rolling Eyes можете ли да ми кажете размери в см на този анцунг  размер S, М, L   http://www.sportsdirect.com/adidas-3-stripes-jog-suit-mens-63802 … ?colcode=63802122    Ако имате и друг анцунг,ама адидас мисля че пак ще са стане, да ми кажете размери  Praynig благодаря предварителноооо  Hug

# 262
здравейте. преди 4 дни пуснах поръчка, но още нямам потвърдителен mail. писах им, а те ми пратиха някакъв номер, но с него пак не мога да я проследя. може ли малко помощ. благодаря ви предварително

# 263
  • София
здравейте. преди 4 дни пуснах поръчка, но още нямам потвърдителен mail. писах им, а те ми пратиха някакъв номер, но с него пак не мога да я проследя. може ли малко помощ. благодаря ви предварително

В Order History  имаш директен линк за проследяване - Track  Your Order. Peace

# 264

В Order History  имаш директен линк за проследяване - Track  Your Order. Peace

да знам, но като проверя с него- ,,къде е моята поръчка,, ми изпращат друг номер
също така ми дава че  поръчката ми още е Processing, което не е нормално

# 265
  • София

В Order History  имаш директен линк за проследяване - Track  Your Order. Peace

да знам, но като проверя с него- ,,къде е моята поръчка,, ми изпращат друг номер
също така ми дава че  поръчката ми още е Processing, което не е нормално

Последната ми поръчка бе с грешен № в мейла и Хисторито. До къде е поръчката - до БГ или Англия ? Ако е до БГ се обади в ДХЛ и помоли да потърсят по име. Така си открих моята поръчка. Peace

Имам получени поръчки и статуса в Хисторито все още стои Processing. Peace

# 266

В Order History  имаш директен линк за проследяване - Track  Your Order. Peace

също така ми дава че  поръчката ми още е Processing, което не е нормално

Последната ми поръчка бе с грешен № в мейла и Хисторито. До къде е поръчката - до БГ или Англия ? Ако е до БГ се обади в ДХЛ и помоли да потърсят по име. Така си открих моята поръчка. Peace

Имам получени поръчки и статуса в Хисторито все още стои Processing. Peace
много ти благодаря  Peace . дано грешката е вярна  Laughing

# 267
  • БГ
привет!
Моля да ми кажете този екип за 13г дали ще стане на момиче 162см : http://www.sportsdirect.com/adidas-yg-pes-tracksuit-girls-610033
приемам и др предложия за екипи,от които сте доволни  Hug
Благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet 

Имам този  http://www.sportsdirect.com/adidas-3-stripe-tracksuit-girls-610181   р-р 11-12г, като кройка ми се струват еднакви, така че ето ти неговите размери за ориентир: горнище - от рамо до ластик - 55см, ширина под мишници- 42см, ръкав от рамо - 56см, от мишница - 46см. Долнище - цяла дължина - 91см, от чатал - 70см, талия - 33см.

# 268
Момичета, спешно е , опитвам се да направя поръчка, но ми изписва следното:
Sorry but this transaction has been declined by your bank, please try an alternative method of payment
Защо банката ми забранява? Имам пари в картата, дори повече отколкото ми е поръчката? какво да правя според Вас? newsm78

# 269
  • София
Момичета, спешно е , опитвам се да направя поръчка, но ми изписва следното:
Sorry but this transaction has been declined by your bank, please try an alternative method of payment
Защо банката ми забранява? Имам пари в картата, дори повече отколкото ми е поръчката? какво да правя според Вас? newsm78
Сподели с каква карта се опитваш да платиш, от коя банка. Ако е дебитна виза електрон, трябва да я отбележиш като виза или пробвай с друга карта.

Общи условия

Активация на акаунт