Re: SportsDirect-53

• 39 901
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • плевен
някой ако пуска поръчка днес може ли да ми пише Hug

# 286
  • София
Привет отново, колко време след като сте писали, че отказвате поръчка ви отговарят и как ви се променя статуса в история на поръчките? ох, забърках ги едни! нямам думи Banghead

тези дни моя приятелка си канселира поръчката.Прати мейл към 15 ч. и в 22 и канселираха.В ордера срещу всеки продукт пишеше този надпис.

Аз пуснах вчера за първи път поръчка ,дано всичко е наред. Praynig GrinningПлатих с картата,не с ПП.Взе ми обаче по 1.97 за евро ,не 1.955 - не знам от банката ли зависи.
За сега статуса ми е Processing ,предполагам заради празника при тях,ще се забавят нещата ,ще видим.

# 287
  • София
Привет отново, колко време след като сте писали, че отказвате поръчка ви отговарят и как ви се променя статуса в история на поръчките? ох, забърках ги едни! нямам думи Banghead

тези дни моя приятелка си канселира поръчката.Прати мейл към 15 ч. и в 22 и канселираха.В ордера срещу всеки продукт пишеше този надпис.

Аз пуснах вчера за първи път поръчка ,дано всичко е наред. Praynig GrinningПлатих с картата,не с ПП.Взе ми обаче по 1.97 за евро ,не 1.955 - не знам от банката ли зависи.
За сега статуса ми е Processing ,предполагам заради празника при тях,ще се забавят нещата ,ще видим.

Взима се курс продава на банката . Peace

# 288
  • центарлна северна България
Моля препоръчайте ми детски маратонки на Nike 26 номер. Аз поръчах UK9 от тези
http://www.sportsdirect.com/nike-lykin-11-infants-trainers-02522 … ?colcode=02522690
, но пристигнаха 26,5 номер и като се има в предвид, че ги поръчах с аванс ... са ни доста големи.  Благодаря !   bouquet

# 289
Аз за днес се отказах, нямам време и нерви да се разправям, не ми приема картата и това е. Колкото до Пейпал никога не съм плащала през него и даже ме беше страх да си потвърдя регистрацията. Ама и аз съм една.  SickВ понеделник ще си прехвърля парите в друга карта та да видим.

# 290
Момичета,къде да намеря това Номер на клиента/ Customer ID *

# 291
Може ли вещите в темата да ми кажат адидаса умален или уголемен беше.
Ще съм много благодарна ако някой се включи.

# 292

За дрехи или обувки питаш?

# 293

за мъжки маратонки

# 294

за мъжки маратонки

Отговарят си.Мъжът ми носи 8/42/ от всички марки,има поне 3 чифта Адидас същия номер.

# 295

за мъжки маратонки

Отговарят си.Мъжът ми носи 8/42/ от всички марки,има поне 3 чифта Адидас същия номер.
за този става въпрос http://www.sportsdirect.com/adidas-jogger-ripstop-mens-trainers-123045
не знам защо си мисля че са умалени

# 296

за мъжки маратонки

за този става въпрос http://www.sportsdirect.com/adidas-jogger-ripstop-mens-trainers-123045

Най-сигурно потърсете подобен модел в някой магазин да пробва.

# 297
  • София

за мъжки маратонки

Последния път, когато купувахме маратонки Адидас за мъжа ми в магазина ни казаха, че са умалени и наистина се оказа така-той носи 42 или 43, а Адидас му взехме 44 по европейската номерация. Но наистина най-добре да се пробват в някой магазин.

# 298
Да така ще направим Благодаря ви   bouquet

# 299

Общи условия

Активация на акаунт