Re: SportsDirect-53

• 39 901
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Момичета,

някой поръчвал ли е риболовни неща? Кукички, тежести - че един познат иска и се чудя как стои въпросът. Дали няма да има някакво забавяне или проблем?

Няма проблем ,но пътуват отделно и в повечето случаи няма друг тракинг  ,да не се шашка ако се забавят или подранят с няколко дена от останалите артикули от поръчката .

# 196
  • София
Момичета един глупав въпрос от мен освен горе в дясно къде още трябва да променя валутата на евро при поръчка, че да не стане гаф Blush
Благодаря ви предварително

# 197
  • София
Някой може ли да даде отзиви за тези сандалки http://www.sportsdirect.com/thomas-the-tank-engine-sport-sandals-infants-024083 ? За краче 13.5см С7 ли да поръчам?

# 198
  • София
Момичета един глупав въпрос от мен освен горе в дясно къде още трябва да променя валутата на евро при поръчка, че да не стане гаф Blush

Само там. Peace

# 199
http://www.dhl.co.uk/content/gb/en/express/tracking.shtml?brand= … =5391444052%0D%0A
Момичета, ето при мен пътуваше едни кашон - 1/1, но си получих и двата кашона. Още вчера ги предупредих, че един кашон няма да приема и ми донесоха и двата. Поръчките ми са такива, че е невъзможно нещата да са в един кашон и съм им казала да не ги виждам с един кашон пред вратата ми.

БРАВО!!!!
да взема да им пратя тоя линк  Simple Smile днес пратиха снимката на кашона където пише кг и от долу с молив 2 of2 видяхя че има разлика и казаха че го препращат до UK иначе имам отговор от DHL  UK че са взели един кашон..... уж   Thinking

# 200
  • София

Само там. Peace
Мерси Hug

# 201
  • Пловдив
Здравейте!
И аз с питане, макар, че има отговора на първа страница. Някой да е пробвал да плати в Евро до английски адрес? Да се пробвам ли или по-добре с директна доставка до БГ.

# 202
  • Пловдив
Момичета,

някой поръчвал ли е риболовни неща? Кукички, тежести - че един познат иска и се чудя как стои въпросът. Дали няма да има някакво забавяне или проблем?

Няма проблем ,но пътуват отделно и в повечето случаи няма друг тракинг  ,да не се шашка ако се забавят или подранят с няколко дена от останалите артикули от поръчката .

Значи да си ги направя на отделна поръчка ли? Така може би ще е по-добре?

# 203
Момичета,

Значи да си ги направя на отделна поръчка ли? Така може би ще е по-добре?
не нали ще платиш доставка още
пускай си цялата поръчка просто тези неща ще са отделни  и ще пътуват с др тракинг номер

# 204
  • София
Здравейте!
И аз с питане, макар, че има отговора на първа страница. Някой да е пробвал да плати в Евро до английски адрес? Да се пробвам ли или по-добре с директна доставка до БГ.

Аз плащам с ПП в евро до англ.адрес , но странно ,че мога само на 2 акаунта , на другите ми не става. Peace

# 205
Платих в евро с карта до английски адрес и пратката вече пътува към БГ.
Първата поръчка ми я отказаха, не разбрах защо  Thinking

# 206
http://www.dhl.co.uk/content/gb/en/express/tracking.shtml?brand= … =5391444052%0D%0A
Момичета, ето при мен пътуваше едни кашон - 1/1, но си получих и двата кашона. Още вчера ги предупредих, че един кашон няма да приема и ми донесоха и двата. Поръчките ми са такива, че е невъзможно нещата да са в един кашон и съм им казала да не ги виждам с един кашон пред вратата ми.

БРАВО!!!!
да взема да им пратя тоя линк  Simple Smile днес пратиха снимката на кашона където пише кг и от долу с молив 2 of2 видяхя че има разлика и казаха че го препращат до UK иначе имам отговор от DHL  UK че са взели един кашон..... уж   Thinking

Направо го пратих да видят че има и др като мен и се намират кашоните да не търсят само вината в СД. Може и  да съм нахална ....но то иначе не става

# 207
Момичета много се чудя за тези дали отговарят на номерата,някой поръчвал ли ги е?
http://www.sportsdirect.com/puma-sonja-girls-ballet-shoes-092381?colcode=09238143
Вече получих отговор от едно момиче ,но искам и друг да потвърди Hug

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 12:34 от vili123

# 208
Извинете за въпроса, но това с еднаквите цени в евро/лира бъг ли е или реалност?  Crazy
Четох уж назад, но не видях успешни покупки? Някой има ли информация наистина ли дърпат евро?  Praynig

# 209
anitto,
размерите са: д-на от върха на рамото до долу 63см, а ширината измерих точно на подмишниците 45см.
Мерси...и на мен 12 ще ми е широка.Интересно вс блузи са ми М  newsm78

Искам да кажа едно голямо

на всички,които участват в темата и така правите и нашето пазаруване по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт