Re: SportsDirect-53

• 38 604
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Момичета,четох но не разбрах; как така цените в паундове и евро са едни и същи?
А де Simple Smile
Трябва ли ти  Laughing

Ама като гледам как се вдига лирата, май май скоро ще го махнат тоз бонус  Rolling Eyes

# 376
  • София
Момичета,четох но не разбрах; как така цените в паундове и евро са едни и същи?

Образно казано - преди 10 паунда бяха 11 евро ,а сега 10 паунда са 10 евро. Peace

# 377
Добро утро,

Момичета на какъв курс банката Ви дава еврото? Повредата да не е в моя телевизор? Днес ако поръчам ще черпя, чакам ММ да ми прехвърли парите и да видим.

Успешна седмица на всички!  bouquet

# 378
Вчера случайно попаднах на някаква тема в продавалника ... един потребител гордо обясняваше, че не можело да има такива еврови разплащания, защото бил писал на спортдиректа и му отговорили, че плащанията са само в лири. Да се смееш ли, да се чудиш ли ...  Laughing Абе мятайте си поръчките в евро докато минава ... И МОЛЯ ВИ - НЕ ИМ ПИШЕТЕЕЕЕЕЕ

# 379
Имам проблем с една поръчка,платена през амазон,отразена в банкирането ми-тоест парите са дръпнати,но не я намирам никъде,нямам и мейл за нея.Моля за помощ по запознатите ,писах на сайта,но нямам отговор за сега

Щом я нямаш в Хисторито поръчката не е регистрирана. Чакаш отговор от СД ,че няма такава поръчка и те нямат претенции към парите и препращаш мейла на твоята банка ,за да освободят парите. Peace
Благодаря за отговора,но парите не са само блокирани те са изтеглени?

# 380
Вчера случайно попаднах на някаква тема в продавалника ... един потребител гордо обясняваше, че не можело да има такива еврови разплащания, защото бил писал на спортдиректа и му отговорили, че плащанията са само в лири. Да се смееш ли, да се чудиш ли ...  Laughing Абе мятайте си поръчките в евро докато минава ... И МОЛЯ ВИ - НЕ ИМ ПИШЕТЕЕЕЕЕЕ

За пореден път се учудвам на такива хора  ooooh! Тц, Тц

# 381
Да попитам , не успях да намеря в темата а знам че се дискутираше тези сандали има ли ги някой и добри ли бяха http://www.sportsdirect.com/slazenger-wave-sandals-junior-224056  благ

# 382
Хваща ли ви кода за м.април? на мен не. Дали е нещо от сайа?

# 383

Може още да не са го активирали.

# 384

Може още да не са го активирали.

Може би защото още не са започнали работа?

# 385
  • София
Да попитам , не успях да намеря в темата а знам че се дискутираше тези сандали има ли ги някой и добри ли бяха http://www.sportsdirect.com/slazenger-wave-sandals-junior-224056  благ

ние ги получихме и ни харесват,но тепърва ще разберем дали са удобни и т.н.

# 386
много моля, някой да ми предложи екип, за момиче  около 145- 150 см. на изгодна цена

# 387
Най-накрая поръчах, както посъветва Теди прехвърлих парите в друга карта и веднага ми взе поръчката!
Теди   bouquet

# 388
  • при моите любими
Но кога за април и при мен не става?  newsm78

# 389
Най-добре пробвайте утре. При тях е все още Великден. Почиват хората.
В тази връзка да питам пусналите поръчки до англ.адрес в четвъртък ,петък, какво им изписва тракинга?

Общи условия

Активация на акаунт