Re: SportsDirect-53

• 38 487
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Мерси tedichka07, ще пробвам с други тогава

# 421
Много ти благодаря Тедичка   bouquet

# 422
Здравейте, искам да платя поръчката си през ПейПал с моя акаунт в който имам необходимата сума, но ме отхвърля дава ми грешка. През ПП акаунта на мъжа ми става, но там пък не достига сумата. Да се мъча ми още докато ме приеме или има и друг начин ?

# 423
Моля за помощ...ще поръчам от спорт директ до анг адрес на  превозвач  - двата адреса delivery i billing трябва да са едни и същи ли т.е. и на двете места да са адреса на превозвача???  Embarassed

# 424
Хахха, колко странен код  #Crazy - не ми намалява нито един бански или суиминг артикул, а само две долнища на адидиас и едни обувки... newsm78.  А аз чаках специално да дойде април, за да си поръчам бански. Смахната работа.

# 425
# 426
Настина е странен този код. На мен ми намаля колелата които са ми в количката, но специалните обувки за тях и едно яке - не. Намали ми едни чорапи и за детето една пола на дисней  Thinking

# 427
здравейте, в момента работи ли ви кода - снощи ми намаляше 2 чифта маратонки и една тениска, днес тръгвам да поръчвам и не ми намаля вече нищо , а нещата в кошницата са ми абсолютно същите  ooooh!
пробвах през различни браузъри , рефрешвах и нищо.....

# 428
Ехо и на мен не ми работи кода до преди малко намалявах едни детски колела имах да добава разни неща още и сега изведнъж ми изписва RZA0505C20XT - Your basket does not meet the requirements of this voucher newsm78  дали е временно и пак ще заработи Sad

# 429
Сега вече кода намалява и бански, но все още не иска да намали специалните обувки за колоездене и яке което е за колоездене.

# 430
  • София
Ехо и на мен не ми работи кода до преди малко намалявах едни детски колела имах да добава разни неща още и сега изведнъж ми изписва RZA0505C20XT - Your basket does not meet the requirements of this voucher newsm78  дали е временно и пак ще заработи Sad

Явно бърникат нещо отново по сайта. ooooh!

И при мен вече не ми намалява някои неща от сутринта. Crossing Arms

# 431
да как не пуснах снощи освен маратонките които са рънинг модел ми намаляше и едни тип кецове и тениски , които не би трябвало да намаля - даже се учудих- а сега явно го оправиха и намали само рънинга , вероятно за това не работеше одеве

# 432
# 433
в този код за отстъпки влизат ли и маратонките ? newsm78
Някой модели за бягане да Peace, пробваш Wink

Благодаря ти ще пробвам   bouquet

# 434
  • при моите любими
Знам, че е писано , но не са за мен и се колебая между тези http://www.sportsdirect.com/adidas-snice-winter-infant-girls-trainers-023326 и тези http://www.sportsdirect.com/nike-lykin-11-infant-girls-trainers-025227 за малко детенце.

И това ако го има някой http://www.sportsdirect.com/character-poncho-infants-880053?colcode=88005306  за колко голямо дете е или размери да ми даде. Едното ми е на 2 а другото на 5 (лятото) искам да им взема, но размера е един  newsm78

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 16:56 от cydonia

Общи условия

Активация на акаунт