Re: SportsDirect-53

• 38 546
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Дивия Северозапад
в този код за отстъпки влизат ли и маратонките ? newsm78
при мен намали някои от маратонките, някои тениски, даже едни чехли

# 406
  • София

Супер,a аз мислех да не го въввеждам, че нямам нищо running Simple Smile

# 407
  • Дивия Северозапад

Супер,a аз мислех да не го въввеждам, че нямам нищо running Simple Smile
Пробвай.

# 408
имате ли впечатления за това яке http://www.sportsdirect.com/voodoo-dolls-rain-jacket-ladies-668146 .Благодаря ви.

# 409
Здравейте, опитвам се да си намаля някои неща с априлския код, но ми дава това съобщение RZA0505C20XW - This voucher code is not valid.
Имате ли някаква идея защо newsm78

# 410
Здравейте, опитвам се да си намаля някои неща с априлския код, но ми дава това съобщение RZA0505C20XW - This voucher code is not valid.

Вземи кода, който е дала на предната страница Петлето.

# 411
  • София

Кода намалява избирателно. Явно нямаш артикул в коша ,който да се повлиява. Peace

Вземи кода, който е дала на предната страница Петлето.

Кодът го има в първи пост на темата. Peace

# 412
Кодът от 1-ва страница е RZA0505C20XW, а този който е дала Петлето е RZA0505C20XT. При мен работи вторият код  Peace

# 413
tedichka07 би ли коригирала кода на първа страница има правописна грешка на последната буква Rolling Eyes
Верният код е RZA0505C20XT

# 414
Нормално ли 5 дена вече поръчката ми да седи в Унгария?  newsm78

# 415
Здравейте момичета, миналата седмица пуснах поръчка, пристигна ми имейл с проследяващ номер, но като цъкна за проследяване на пратката в Yodel ми излиза съобщение Your reference and postcode don't match. Please check your details are correct, писах на СД - пак същия тракинг номер ми изпратиха, пощенският код е същия - използвам англ.адрес на фирма доставчик. Някой имал ли е подобен случай?

Ако е пратена четвъртък-петък е нормално,от петък до днес бяха неработни дни за тях и реално не са поети пратките от куриерите.Утре или в сряда ще има раздвижване.

Hug Благодаря, въобще пък не бях се сетила да видя дали не са в почивка.

# 416
  • София
tedichka07 би ли коригирала кода на първа страница има правописна грешка на последната буква Rolling Eyes

Хм, сега видях ,че има разлика от кодът в каталога и този .  bouquet

Няма как да коригирам първи пост. Peace

Нормално ли 5 дена вече поръчката ми да седи в Унгария?  newsm78

Да, петък и понеделник и там са били почивни дни. Peace

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 09:48 от tedichka07

# 417

Този код всички рънинг артикули ли би трябвало да намалява (освен суиминг и байкс)?

# 418
Пробвам тези маратонки да намаля, но не става http://www.sportsdirect.com/nike-dart-9-ladies-running-shoes-271 … ?colcode=27117639

# 419
  • София

Този код всички рънинг артикули ли би трябвало да намалява (освен суиминг и байкс)?

Намалява избирателно. В коша имам колело, което не се влияе от кода. Едни маратонки Running Shoes  се намаляват , други не  Peace

Странен код .Намалява ми тези в коша .

http://www.sportsdirect.com/kappa-birks-lace-trainers-junior-092 … ?colcode=09211332
http://www.sportsdirect.com/propeller-mocca-slip-on-mens-shoes-1 … ?colcode=11454603  Laughing

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 10:00 от tedichka07

Общи условия

Активация на акаунт