Re: SportsDirect-53

• 38 445
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Нали мога да платя с кредитна карта? Видях в първия пост указанията, но питам за всеки случай, да не стане издънка, че за пръв път ще поръчвам от този сайт.
Плащай смело Simple Smile
Аз имам проблем с кредитна Американ Експрес на Пощенска банка. Не ще и не ще сайта да ми я приеме. Обаче с кредитна Виза на същата банка проблем няма.

# 691
Благодаря ви много! Нашата е Мастер, до сега съм вземала самолетни билети с нея, пазарувала съм без проблем от нета, но понеже за пръв път ще правя поръчка тук, реших първо да попитам.

# 692
аз пак с въпросче,ориентировъчно колко продукта на поръчка пускате,за да не ви разделят поръчката на две,или е в зависимост от килограмите  Rolling Eyes ,за първи път ще ми е,затова питам  Hug

# 693
  • Sofia
Детските обувки Lonsdale отговарят ли си?
Харесала съм тези за малкия, крачето му е 13см:
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-oval-ii-trainers-infants-02 … ?colcode=02500448

# 694
  • София, Надежда
Здравейте  Simple Smile
Харесала съм си едни Nike-ове, но не знам кой номер да си поръчам. Нося 40 размер.
Моля да ми помогнете   bouquet

# 695
  • София
Здравейте  Simple Smile
Харесала съм си едни Nike-ове, но не знам кой номер да си поръчам. Нося 40 размер.
Моля да ми помогнете   bouquet

UK 6 EUR 40 стелка измерена от мен 25.5  см.по етикет 25см.  Peace

# 696
  • перник
И при мен снощи имаше проблем с артикулите в кошницата. #Cussing outБеше ужас и когато пускаш поръчка за първи път още по голям.Сега съм влязла през друг браузър ,па ще видим.Ще се похваля като я пусна.Успешно пазаруване   bouquet

# 697
  • София
И при мен снощи имаше проблем с артикулите в кошницата. #Cussing outБеше ужас и когато пускаш поръчка за първи път още по голям.Сега съм влязла през друг браузър ,па ще видим.Ще се похваля като я пусна.Успешно пазаруване   bouquet
и аз днес голям зор видях да напъхам едни шорти в кошницата - уж ги добавя, а като тръгна да плащам и ги няма  Crazy /а не бяха за мен, иначе ги отсвирвах директно/, отделно кода уж го приема, а после не е отразена отстъпката  ooooh! Накрая с 300 "влез / излез" от профила успях да стигна до плашане и ми отхвърли картата, та в тази връзка да питам - картата ми е валидна до 06.2013, освен спортса и още един сайт не ми разреши да платя с нея - възможно ли е да е защото изтича след..примерно 3 месеца? /за кредитна мастърс на уникредит става дума/
т.е. какъв е "гратисния" период, който е необхоим да има валидност картата че май трябва да ходя да се разправям в уникредит за предсрочно преиздаване

# 698
Не е проблемът валидността.Плащала съм с карта,изтичаща същия месец без проблем.

# 699
Моля за малко помощ!
Преди малко пуснах поръчка до англ. адрес,но в хисторито се появиха неща,които не съм поръчвала.За първи път ми се случва подобно нещо.Как да откажа поръчката?

# 700
  • София
Не е проблемът валидността.Плащала съм с карта,изтичаща същия месец без проблем.
хм, мерси, явно има проблем или с картата ми или в спортса...другото което се опитах да платя беше данък-сграда от някакъв измислен сайт на столична обшина, та не е мерило...

# 701
и аз днес голям зор видях да напъхам едни шорти в кошницата - уж ги добавя, а като тръгна да плащам и ги няма  Crazy /а не бяха за мен, иначе ги отсвирвах директно/, отделно кода уж го приема, а после не е отразена отстъпката  ooooh! Накрая с 300 "влез / излез" от профила успях да стигна до плашане и ми отхвърли картата, та в тази връзка да питам - картата ми е валидна до 06.2013, освен спортса и още един сайт не ми разреши да платя с нея - възможно ли е да е защото изтича след..примерно 3 месеца? /за кредитна мастърс на уникредит става дума/
т.е. какъв е "гратисния" период, който е необхоим да има валидност картата че май трябва да ходя да се разправям в уникредит за предсрочно преиздаване

не е проблема в картата, а в сайта...
и аз пробвах 5 пъти да платя и все ми отказва, проверих в банката и ми отговориха, че дори няма опит за плащане с картата... гледах във ФБ и там доста хора се оплакват, че им отхвърля плащането... ровят нещо по сайта, дано по-скоро го оправят вече  #2gunfire

# 702
  • Sofia
Току-що пуснах поръчка с Пейпал.
Ъпдейтвах кошницата поне 5 пъти, за да съм сигурна, че стоките, които поръчвам са точно тези и няма да изчезнат или да се появят други. Пуснах до БГ, кода ми хвана (само на маратонки).
Засега в потвърждението на поръчката всичко изглежда наред.

# 703
  • София
По-добре изчакайте с поръчките. Цял ден се пише ,че има някакъв бъг в сайта . Peace

# 704
моля който ще прави поръчка утре да ми пише на лични
ако това съобщение не е според правилата - извинявайтееееееееее Hug

Общи условия

Активация на акаунт