Re: SportsDirect-53

• 38 396
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Ехооо няма ли някой от Сливен!!!!

# 706
Здравейте! Току що направих поръчка. Вкарах кода и ми приспадна каквото имаше, но сега като платих, както и в потвърдителния е-мейл, нямам намаление. Яко се е бъгнал сайта.

И на мен днес така ми се случи, но на мен дори ми липсват и 3 артикула от поръчката.
Писах им днес 20 пъти, пък да видим какво ще стане.

# 707
  • София
Здравейте! Току що направих поръчка. Вкарах кода и ми приспадна каквото имаше, но сега като платих, както и в потвърдителния е-мейл, нямам намаление. Яко се е бъгнал сайта.

И на мен днес така ми се случи, но на мен дори ми липсват и 3 артикула от поръчката.
Писах им днес 20 пъти, пък да видим какво ще стане.

И 50 пъти да пишете днес отговор няма да получите. Peace

От къде липсват артикулите - от потв.мейл или от Хисторито ?

# 708
  • София, Надежда
Здравейте  Simple Smile
Харесала съм си едни Nike-ове, но не знам кой номер да си поръчам. Нося 40 размер.
Моля да ми помогнете   bouquet

UK 6 EUR 40 стелка измерена от мен 25.5  см.по етикет 25см.  Peace

Благодаря   bouquet

# 709
Моля за малко помощ!
Преди малко пуснах поръчка до англ. адрес,но в хисторито се появиха неща,които не съм поръчвала.За първи път ми се случва подобно нещо.Как да откажа поръчката?

На мен скоро ми се случи това,в ордера в хистори ги нямаше ,но в потвърдителния имейл имах 10 неща ,които не съм поръчвала и от спорта ги канселираха сами ,след 2 дена ... аз чак тогава разбрах че са били там.Не си проверявам имейла след ,като пусна поръчка.

# 710
  • перник
Е успях да пусна първата си поръчка,но стана доста трудно.Сложиш нещо и после не можеш да го махнеш,иска парола всеки път.Успях от втория път,платих през paypal в евро и кода хвана но не само ръннинга и други маратонки ми намали.Късмет ви желая на който ще поръчва ще имате нужда.Лека нощ

# 711
Пуснах до УК преди малко една дребна рибарска  Laughing - всичко изглежда наред засега Simple Smile
Да видим какво ще пристигне  Crazy

# 712
Духи ще издадеш ли какво рибарско поръча,че и аз може да го поръчам за ММ ....
А междувременно предложения за някоя палатка от която сте доволни ...искам я за децата да си играят на двора....  Simple Smile

# 713
Момичета, детските сандалки на Каримор как вървят? В смисъл за краче 20,5 см 1 или 2 да взема?

# 714
Духи ще издадеш ли какво рибарско поръча,че и аз може да го поръчам за ММ ....
А междувременно предложения за някоя палатка от която сте доволни ...искам я за децата да си играят на двора....  Simple Smile
Кукички, корди, макари, щека, въдица ей такива глупости Simple Smile такъми всякакви  Mr. Green Ама той да си харесва, че имало значение не нам си кво - те си знаят  Laughing

# 715
Все още не са оправили проблемите със сайта  Whistling. Нека, който успее да пусне поръчка без проблем, да пише   Peace Снощи не посмях да пусна, ама днес вече ще трябва.

# 716
момичета, не съм пускала отдавна поръчка директно до бг, но сега поръчах колело и го пуснах с доставка до БГ. статуса в DHL ми стои от 3 дни един и същ, трябва ли да се притеснявам да звъня ли на спорта или на DHL?
мерси предварително

# 717
Вчера ми дойде първата поръчка. Главно сандали, маратонки и джапанки за детето, общо 7 бр.  Embarassed Той обаче не пожела да ги пробва, явно не се е метнал на майка си  Laughing
Получих едно хавлиено пончо за плажа с мии маус, много хубави цветове.
Тази каска за колело по препоръка на съфорумка

Имам един въпрос обаче. Снощи пуснах нова поръчка до англ. адрес, но ето какво ми излезе:
Total Weight (kg): 4.234
Sub Total: 100.86
Shipping: 14.99
Total: 115.85

Защо ми начислява шипинг във фактурата?
Вярно, чарджнаха ме само 100.86, но не знам дали няма да си изтеглят и за шипинга  Thinking

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 11:23 от red shoe

# 718
Виж си адресите в потвърдителния мейл,английският ли е?

# 719
Ами да:

Delivery Address
......................
ACCESS SELF STORAGE -(ID:...........)
15 TOTTENHAM LANE
LONDON
UNITED KINGDOM
N8 9DJ

Инвойс адреса ми е българският.
Ще чакам окончателното банково извлчечение, че на смс-а беше основната сума, без доставката.

Общи условия

Активация на акаунт