Re: SportsDirect-53

• 38 392
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ами да:

Delivery Address
......................
ACCESS SELF STORAGE -(ID:...........)
15 TOTTENHAM LANE
LONDON
UNITED KINGDOM
N8 9DJ

Инвойс адреса ми е българският.
Ще чакам окончателното банково извлчечение, че на смс-а беше основната сума, без доставката.

Преди няколко страници имаше подобен случай с начислена доставка от 19.99 до англ.адрес. Блокираната сума бе без доставката.Явно е пореден бъг в сайта. Peace

# 721
Здравейте,
търся точно тези маратонки:

размер 38
ако някой има излишни, моля да ми пише на лични Simple Smile

# 722
  • някъде там
Вчера ми дойде първата поръчка. Главно сандали, маратонки и джапанки за детето, общо 7 бр.  Embarassed Той обаче не пожела да ги пробва, явно не се е метнал на майка си  Laughing
Получих едно хавлиено пончо за плажа с мии маус, много хубави цветове.

Имам един въпрос обаче. Снощи пуснах нова поръчка до англ. адрес, но ето какво ми излезе:

Може ли да ми кажеш пончото за колко годишно дете е долу горе?Ние сме почти на 6г.ще ни стане ли?

Благодаря  bouquet

# 723
Все още не са оправили проблемите със сайта  Whistling. Нека, който успее да пусне поръчка без проблем, да пише   Peace Снощи не посмях да пусна, ама днес вече ще трябва.

Аз успях 2 поръчки да пусна ,вчера и оня ден,малко бавничко стана всичко ... но мисля ,че няма пр .

# 724

Може ли да ми кажеш пончото за колко годишно дете е долу горе?Ние сме почти на 6г.ще ни стане ли?

Благодаря  bouquet

Ох, годиние ги пишеше на етикета, но не си спомян, довечера мога да погледна, но моят син е на 2,9 и му е добре, не му е дълго, до колената му стига някъде, та не знам за 6 г. дали няма да е късо.
Мога да ти измеря дължината Peace

# 725
Яко ме наплашихте с тоя бъг в сайта, не смея да пускам поръчка.  Laughing
Ще зачакам до утре и ще се хвърлям и аз.

# 726
Все още не са оправили проблемите със сайта  Whistling. Нека, който успее да пусне поръчка без проблем, да пише   Peace Снощи не посмях да пусна, ама днес вече ще трябва.

Аз успях 2 поръчки да пусна ,вчера и оня ден,малко бавничко стана всичко ... но мисля ,че няма пр .
и аз пуснах по обяд без проблем  Peace

# 727
Здравейте! Пристигна ми поръчката и в нея липсва горнището на банския. Къде и акво да им пиша?
http://www.sportsdirect.com/adidas-3-stripe-bikini-ladies-354084

# 728
  • София
Здравейте! Пристигна ми поръчката и в нея липсва горнището на банския. Къде и акво да им пиша?

Къде пише в първи пост, а какво сама решаваш. Peace

# 729

Къде пише в първи пост, а какво сама решаваш. Peace
Благодаря!

# 730
Здравейте,получих маратонки лява 39 а дясна 38 номер.Искам да попитам някой връщал ли е в такъв случай,и ако ги пратя,доставката до БГ за чия сметка е.

# 731
  • София
Здравейте,получих маратонки лява 39 а дясна 38 номер.Искам да попитам някой връщал ли е в такъв случай,и ако ги пратя,доставката до БГ за чия сметка е.

А аз се чудя защо никой не чете първи пост ?  newsm78

Ако имате проблем с някой артикул пишете на cs@sportsdirect.com и може да прикачите снимки.Ще получите автоматичен мейл на който не трябва да отговаряте.

Ако трябва да върнете артикул,който е разменен с друг  по тяхна вина трябва да се приложи фактурата като се попълни долният отрязък, посочва се причина за връщане, както и какво искате -да пратят верните ,да ви  върнат парите или част от тях.После запазвате  разписката от пощата, снимате  бележката и пращате  като прикачен файл в отговор на този мейл, с който ви пишат да ги връщате. Отговорят много бавно.Трябва търпение.

По пощата до Англия препоръчано до 1 кг е към 17 лв, а от 1 до 2 кг е 22 лв.

# 732
  • София
Момичета току що пуснах една поръчка от Спорт-а. Интересното беше, че сумата, която ми блокираха е на цялата поръчка която аз направих - да кажем за 500 паунда. Блокирани са ми 500 паунда в банката, но в сайта ми стои по-стара версия на кошницата ми - като обработваща се поръчка - за 450 паунда и не е отбелязана отстъпката 10% за април месец. Липсват ми последните 7 артикула които съм добавила. Но при пускането на поръчката - преди да натисна "Плати" ми даваше сума 500 паунда. Какво може да се е случило и да се надявам ли да ми пратят нещата, които не виждам във сайта и във мейла, който пращат веднага след пускането на поръчката?

# 733
Момичета току що пуснах една поръчка от Спорт-а. Интересното беше, че сумата, която ми блокираха е на цялата поръчка която аз направих - да кажем за 500 паунда. Блокирани са ми 500 паунда в банката, но в сайта ми стои по-стара версия на кошницата ми - като обработваща се поръчка - за 450 паунда и не е отбелязана отстъпката 10% за април месец. Липсват ми последните 7 артикула които съм добавила. Но при пускането на поръчката - преди да натисна "Плати" ми даваше сума 500 паунда. Какво може да се е случило и да се надявам ли да ми пратят нещата, които не виждам във сайта и във мейла, който пращат веднага след пускането на поръчката?

И на мен същото ми се случи вчера сутринта. От тогава съм им изпратила няколко мейла, но нямам отговор от тях.

# 734
Здравейте! Току що направих поръчка. Вкарах кода и ми приспадна каквото имаше, но сега като платих, както и в потвърдителния е-мейл, нямам намаление. Яко се е бъгнал сайта.

И на мен днес така ми се случи, но на мен дори ми липсват и 3 артикула от поръчката.
Писах им днес 20 пъти, пък да видим какво ще стане.

И 50 пъти да пишете днес отговор няма да получите. Peace

И от двете, за съжаление.
Явно сайта им много се е бъгнал.
От къде липсват артикулите - от потв.мейл или от Хисторито ?

Общи условия

Активация на акаунт