Няма да навлизам в подробности как е станало, ако някой го интересува ще разкажа, но използвах евтина и некачествена боя - Blond time - и косата ми буквално ми оставаше в ръцете под душа

Къса се на няколко сантиметра от скалпа ми.
Има ли начин да я съхраня, поне остатъка от нея, на главата ми?? Купих си арганово масло и жожоба, но се интересувам за други по драстични мерки. Ампули, знам че ми трябва нещо с протеин, казаха ми за тривитаминол, с какъв шампоан да я мия? Професионална козметика или медицинска, наистина съм готова на всичко!
Наистина не искам да я отрязвам имам, имах, страшно гъста и дълга коса и искам да запазя това което ме останало. Имам чувството, че ще падне цялата
Ако някой се е сблъсквал с тази катастрофа, моля, споделете през какво трябва да мина !
2005 и при мен беше така,но от системно обезцветяване на корени,на всеки 2 седмици принуждавах фризьора да ми маха тъмните корени на бяло русата ми косица,и то със супра..Крайният ефект беше катастрофален[smilie=smile3514.gif] Косата ми се късаше точно като на теб,2-3 см от корена..За месец буквално оплешивях
Първо се подстригах до раменете на черта,после малко под ушите и накрая стигнах до момчешка прическа
Нищо не можа да спаси вече увредената ми коса,тя просто трябваше да се премахне,за да направи път на здравите косъмчета.Знам какво е усещането,не се паникьосвай..
Ще израстне още по-хубава отпреди,но трябва малко да почакаш..Feeling ти е написала много точно какво можеш да пробваш преди кардинално да режиш,не се отказвай и наслагвай протеини с хидратация..Има момичета като Feeling в темите за професионални продукти,които са като енциклопедии
) 
. Желая ти да си намериш по- скоро решение на проблема , защото знам колко е неприятно , особено в твоя случай , с твоята буйна коса и изведнъж да почне да пада ...