The Walking Dead - Тема 4

• 16 478
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Лате всички тъй са го схванали и ние, и чужденците  Cry
Че Мишон , я е самоубила ли?

# 646
Лате всички тъй са го схванали и ние, и чужденците  Cry
Че Мишон , я е самоубила ли?

Не, че тя сама го направи, докато Мишонката и държи ръката

# 647
Аха , удовлетворена съм  Wink

# 648
  • София
И аз гласувах. Ама то bad boy  не означава непременно злодей. Просто лошо момче, каквото доста момичета харесват. Губи например на мен ми изглежда завършен психопат, не ми се покрива с представата за лошо момче. Както и Декс. Peace

# 649
Е, тогава трябваше и Даръл да участва, ама не.  Laughing Аз поне лошото момче го интерпретирах като злодей за да си обясня някак присъствието на Губернатора в класацията. Както и това на Клаус, Дамян и Спайк, примерно.

# 650
И аз го разбирам като лошо момче, а не като психопат, затова и Губи не ми беше на първите места. А в това, което съм гледала от Декс, мисля че и той има добро в себе си. Laughing

Бебе, рисунка е. И това е рисунка, макар че си е направо като снимка.  Laughing

Лъжеш, това е снимка! Crossing Arms

# 651
Естествено, че е рисунка  Joy
ето още една

# 652
Пак е много добра, но поне прилича на рисунка. Crazy

# 653
  • София
Е, тогава трябваше и Даръл да участва, ама не.  Laughing Аз поне лошото момче го интерпретирах като злодей за да си обясня някак присъствието на Губернатора в класацията. Както и това на Клаус, Дамян и Спайк, примерно.
Е, Дийн що дири между злодеите? Пък и води в класацията.  newsm78

# 654
Това е класация за лоши момчета,а по лош от Дийн няма.И аз гласувах за него.Другите не са лоши,те са зли и отмъстителни. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 655
И това не знам, явно е тюрлюгювеч класацията и, както казват другите, се гласува за красота.  Mr. Green

Бебок, рисунка е, пише си отдолу, ма ме мързи пак да я ровя, довери ми се.  Laughing Ко кайш, ше я ровя.

# 656
И да пише, че е рисунка, и самият Норман да ми каже, че е рисунка... пак не вервам. Laughing

# 657
  • Ænima/Albuquerque
Шта фрасна, Бебе Неверноhahaha

# 658
 hahaha hahaha hahaha Бебе, тури очила, мъ!

# 659
  • София
любовта е сляпа!

Общи условия

Активация на акаунт