The Walking Dead - Тема 4

• 16 392
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Ами наръчника за оцеляване пак на Брукс е добра, но не е роман. За други зомби книги не знам, в момента мисля, че тече масова графомания на тая тема, та...

# 721
# 722
Фен арт?

# 723

ето как са направени ефектите много ми хареса и затова го споделям с вас  Peace

# 724
Междудругото - моля, който има желание да сподели любими зомби апокалиптични книги. За -Z-тата Световна знам, може и нея да прочета, но се чудя коя да си купя за Киндъла и да чета.

От по-сериозните четива определено "Z-та световна война" е абсолютно задължителна, а от по-леките: "Топли тела". От неиздаваните, но също актуални и по темата препоръчвам "Dead Of Night" на Джонатан Мабъри.

Sunglasses

# 725
Междудругото - моля, който има желание да сподели любими зомби апокалиптични книги. За -Z-тата Световна знам, може и нея да прочета, но се чудя коя да си купя за Киндъла и да чета.

От по-сериозните четива определено "Z-та световна война" е абсолютно задължителна, а от по-леките: "Топли тела". От неиздаваните, но също актуални и по темата препоръчвам "Dead Of Night" на Джонатан Мабъри.

Sunglasses

А, последното препоръчано заглавие, откъде да го грабнем?

# 726
 Mомичета от този автор излиза само това  http://www.helikon.bg/books/62/%D0%A7%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA%D1 … D0%BA_149237.html
 за него ли говорите ???????

# 727
Не момичетата, а аз говоря за него. Simple Smile За съжаление "Dead Of Night" не е излизала на български, а "Човекът вълк" става, но далеч не е представителна за автор като Джонатан Мабъри.

# 728
  • на кого му пука
Ох,тази снимка ме уби.Каква ръбеста глава. hahaha

# 729
 Joy Убавец!

# 730
Представям си прическата, жалко, че не се вижда нагоре. hahaha

# 731
Като анимационно бебе.  Mr. Green Ееех, Мърли, Мърли...

# 732
Ай и тук да се умиля . Луд  hahaha

# 733
Не момичетата, а аз говоря за него. Simple Smile За съжаление "Dead Of Night" не е излизала на български, а "Човекът вълк" става, но далеч не е представителна за автор като Джонатан Мабъри.

А в оригинал, откъде да си я поръчаме...те и без това някои книги така са преведени на български, чееее  ooooh!

# 734

Общи условия

Активация на акаунт