The Walking Dead - Тема 4

• 16 441
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Шт! Никъв лек! Поне още 3-4 сезона и после мооооже. Mr. Green

Бебе, и за тебе шес!

# 121
Ееей, това ме подсеща, че би било хубаво в следващия сезон да се случи нещо в медицинска посока... някоя лаборатория, военни, изследвания...  Twisted Evil

Да, да! Party

И за бавнозагряващите шес, и за мене шес. Tired

# 122
  • Ænima/Albuquerque
Не, бе, никъв лек - само малко лабораторийки, някой умен, красиф учен... кво ся?  Flutter

# 123
Дуре, мое.

И за бавнозагряващите шес, и за мене шес. Tired

Joy Ох. Хубаво, за теб 6+, тъй става ли? Щото те обичам.

# 124
А, аз искам куче за Деръл. Даже може две. Ако е нужно - ще пратя моите и пари няма да им искам на продуцентите  Peace
Въобще не ми харесва това, че няма никакви други домашни животинки...къде са избягали или са изядени от зомбиралите се собсвеници?

# 125
Мда, сигурно отдавна са паднали жертва. Rolling Eyes

Ста'а, Пуц! И аз те обичам. Hug

# 126
Ееей, това ме подсеща, че би било хубаво в следващия сезон да се случи нещо в медицинска посока... някоя лаборатория, военни, изследвания...  Twisted Evil

Е нали бяха в Атланта, там е най-по-по центъра за такива работи...  Tired
Доколкото съм чела лаборатории на подобно ниво има само в Лондон и в Йоханесбург.

Но то не им пречи да отидат в Зона 51, да речем  Joy
и там да ни открехнат откъде е дошъл вируса.

# 127
Смоуки, тъкмо обсъдиха този въпрос в Говорещите. Зрителка се включи с въпрос "Защо не вземат куче на Карл? Хършъл е ветеринар, ще му изреже гласните струни, за да не лае."  hahaha Та, с две думи - кучетата лаят.

Рукър за последния епизод.

ПП А, не. Тука вече не ща ейлиъни.  hahaha

# 128
  • София
Бе да бе да - Dead man walking...въобще не им е била такава идеята Crossing Arms. Сега са го измислили и са го извъртяли Twisted Evil

# 129
Чета ви темата понякога, като имам време, ама не съм писала Simple Smile

Та викам - чакай да пиша, да ви питам - хорааа, какво ще правим като свърши сезонаааа  smile3514

Аз се побърках тия дни - гледах от началото на сериала всичко за не знам кой пореден път де Simple Smile

Чакам сега неделята, май ще бъде епично!!!

# 130
Бе да бе да - Dead man walking...въобще не им е била такава идеята Crossing Arms. Сега са го измислили и са го извъртяли Twisted Evil

Това за Dead man walking беше лично моя подсказка за бавните реотани, ма оу!  hahaha Те си го казаха без обяснения. За кво сега да го извъртат, ей, черна си!  Twisted Evil

Мимими, ще гледаш пак. И после пак. И така до октомври.  Mr. Green

# 131
Като свърши сезона, предлагам да почнем с тематичните зомби сбирки веднъж-дваж месечно  Party

# 132
  • Ænima/Albuquerque
за теб 6+, тъй става ли? Щото те обичам.

Е, добре сега! Хубаво! Добрее!

# 133
  • София
а, така! вие тука се заливате с шестици! а за мен???? аз все пак първа...

# 134
Зубърки  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт