Да украсим храната с храна 4

• 95 013
  • 234
  •   1
Отговори
# 75
  • Добрич
labrex , благодаря!

Много са ефектни, но вкусът на карфиола, някак си не ми се връзва с аромата на карамфила.

# 76
labrex , благодаря!

Много са ефектни, но вкусът на карфиола, някак си не ми се връзва с аромата на карамфила.

Някъде имаше вариант върху част от клечка за зъби да нанижеш парче маслина, изрязано като пръчица. Но и маслинките трябва да са по-здрави и по-едри, да позволяват. Аз един път си играх, но не стана малка овчица, а голЕма Овца, правих и крачетата от пресен зелен лук, от твърдата част. Може да се наслагат върху зелена салата и без крачета, все едно са полегнали върху тревица. Laughing

# 77
Popule благодаря!
pavlina&mima тези овчици са ми любими, много ми харесват, пробвала съм няколко пъти, но все не мога да ги докарам толкова красиви! Embarassed
Ще ви покажа какво хапвам напоследък - царевица във всякаква форма: брускети от царевично брашно, качамак, панирани топчета отново от царевично брашно:

и един интересен сандвич за малката - като разрязах свареното яйце и видях жълтъчетата не се стърпях да не ги направя нещо:

Wink

# 78
 Здравейте пак от мен. Ще правя торта с мишки и сандвичи за рожден ден на една приятелка, да и помогна малко. Тортата е измислена, но ми се ще сандвичите да се връзват с темата с мишките. Или поне нещо принцеско, панделки и тн. Ако някой има идей  Grinning

# 79
Ето едни мишлета, които съм правила по идеи от нета:

успех!

# 80
  • Калифорния, САЩ
Здравейте пак от мен. Ще правя торта с мишки и сандвичи за рожден ден на една приятелка, да и помогна малко. Тортата е измислена, но ми се ще сандвичите да се връзват с темата с мишките. Или поне нещо принцеско, панделки и тн. Ако някой има идей  Grinning

А аз попаднах на тези:

МОМИЧЕТА, ТЕМАТА ВИ Е РАЗКОШНА, А ПРОИЗВЕДЕНИЯТА ВИ СА ШЕДЬОВРИ. ЧУДЕСНИ СТЕ!

# 81
  Благодаря момичета, обещавам този път да пусна снимки, но аз съм на светлини години от вашите красоти  Embarassed
  Веси, какво е това отвътре на средната снимка, като торта, което изглежда с яйцата-мишки. Всички идей са страхотни  Hug

# 82
Miss Fine в случая е редена тип руска салата, но продуктите се настъргват на ренде и се редят на пластове като всеки се полива с майонезен сос. Оформя се най-добре с ръце в желаната форма и се поръсва с настърган жълтък. Става с всякакъв вид салата с майонеза - руска, макаронена, яйчна или каквато обичате, може и палачинкова солена торта. Успех и чакаме снимки  Wink

Да не е само запис ето още царевица - този път крокети:

# 83
  • Някъде на път....
.........

Да не е само запис ето още царевица - този път крокети:

...............

Аааа, за това вече искам подробна рецепта! Моля!   bouquet

# 84
  • Добрич
Още малко красоти от нета:

# 85
Вела платата са уникални  Party

Танче, специална рецепта нямам просто направих качамак от готовите пакети, в тавичка наредих на пластове качамак, сирене и разтопено масло с малко червен пипер и това е. На другия ден от това което беше останало просто нарязах правоъгълничета и ги запекох в нагорещен намаслен леко тефлонов тиган.  Wink

Една витаминозна салатка /цвекло, моркови, целина и ябълка/

Успешна седмица!

# 86
Все още само ви следя. Скоро ще се престраша да показвам. Simple Smile

# 87
  • Добрич
Отново една идея от нета - салата Тъща:

# 88
Здравейте,

виртуална почерпка с парче торта за малката ми рожденичка:

и малко мезенца:

# 89