Да украсим храната с храна 4

• 95 020
  • 234
  •   1
Отговори
# 90
сисак благодаря  Hug

Забравих и солената торта:

# 91
Както винаги много красиви неща, Веси   bouquet
Да ти е здрава и щастлива рожденничката, страхотна торта.

# 92
  • Русе
Каква красота!!!  Peace coolcool

# 93
Много хубави неща сте показали.Браво!  bouquet

# 94
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ!!!

Една лъвска закуска за малките български лъвчета!!!

и малко салатки:

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 16:27 от vesi_nn

# 95
Страхотна закуска!

# 96
  • София
Невероятни красоти видях! Започвам да мисля и аз нещо интересно, че ни се очертава серия от гостувания.

# 97
  • у дома
Снимки на моя първокласник и направения от него сандвич от вчерашния час по Домашен бит и техника в училище

Сандвичите на Веси както винаги са уникални  Hug

# 98
Снимки на моя първокласник и направения от него сандвич от вчерашния час по Домашен бит и техника в училище

svetlaem, така ме усмихна детенцето ти, направо на душата ми топло стана! Hug Чудусен е, а сандвичът, направен от него, също е уникален. Погледни само как го е изпипал! Браво на момчето!   chef Да ти е жив и здрав!  bouquet

# 99
Уникални нещо показвате   bouquet
Много красив сандвич! А от какво са направени дръжката и листата на цветето?

# 100
  • у дома
Уникални нещо показвате   bouquet
Много красив сандвич! А от какво са направени дръжката и листата на цветето?

От краставица накриво срязана,защото детето само си е правило в училище всичко  Hug

labrex ,благодаря  Hug Hug Hug - учителката е уникална,защото не се придържа към учебника,а им измисля интересни и забавни неща  Peace А иначе какъв да бъде сандвича детенце сам си измисли и даже направи в нас тренировка и в училище е бил много бърз и уверен...

# 101
Как не се сетих   ooooh! Иначе е много добре, харесвам детското творчество  Peace

# 102
Детето се е справило чудесно,БРАВО!
Ето нещичко и от мен:

# 103
Здравейте  Simple Smile ето нещо и от мен. Вчера приготвих любимият ни шоколадов чийзкейк, който този път украсих с плодове отгоре и по борда. Исках да заприлича на една торта,  чиято визи много ми харесва.

# 104
Здравейте  Simple Smile ето нещо и от мен. Вчера приготвих любимият ни шоколадов чийзкейк, който този път украсих с плодове отгоре и по борда. Исках да заприлича на една торта,  чиято визи много ми харесва.

Браво за тортата.Невероятна е.А рецептата тайна ли е? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт