Да украсим храната с храна 4

• 95 031
  • 234
  •   1
Отговори
# 165
Мили момичета ПОМАГАЙТЕ Praynig

Мама има юбилей и искам да го отбележи на работата си както всички останали. Работата е там, че те са над 150 човека, а ние не чак толкова богати Flutter и като проверих по фирмите за кетеринг установих, че имаме средства да поканим готите и да ги гостим с по една студена вода с помощта на професионалисти  Crazy

Та реших да запретна ръкави, да мобилизирам приятелките ми, да поготвим и помайсторим та да я зарадвам. Имаме 3 седмици до тогава да наберем идеи и да ги реализираме.

Бюджета ми е около 1200 - 1400 лв.

А вас като виртуални приятелки моля за идеи!

# 166
  • София
Мили момичета ПОМАГАЙТЕ Praynig

Мама има юбилей и искам да го отбележи на работата си както всички останали. Работата е там, че те са над 150 човека, а ние не чак толкова богати Flutter и като проверих по фирмите за кетеринг установих, че имаме средства да поканим готите и да ги гостим с по една студена вода с помощта на професионалисти  Crazy

Та реших да запретна ръкави, да мобилизирам приятелките ми, да поготвим и помайсторим та да я зарадвам. Имаме 3 седмици до тогава да наберем идеи и да ги реализираме.

Бюджета ми е около 1200 - 1400 лв.

А вас като виртуални приятелки моля за идеи!

Сандвичи:

Шишчета:

# 167
Здравейте, вчера попаднах на едно видео, което много ми хареса. Мисля, че може да вземете някои идеи Simple Smile Успех!  Peace

https://www.facebook.com/video.php?v=694393287302947&set=vb. … ype=2&theater

# 168
В това албумче съм събрала доста идеи (от нета), дано нещо ти допадне:

http://zllate.snimka.bg/cooking/party-time-idei.725629

# 169
Хей страхотни сте  Hug
Много ви благодаря!

Още идеи приемам! Още!

# 170
В това албумче съм събрала доста идеи (от нета), дано нещо ти допадне:

http://zllate.snimka.bg/cooking/party-time-idei.725629

Много, много ти благодаря!  Hug  bouquet
Каква идея може да дадете за шприцваните пастети с различни цветове на снимка №7?
И тези тарталети кошнички как се правят?

# 171
  • София

с форма

Използвай различни видове хлебчета
Сандвичите и шишчетата по-горе са най-подходящи за много хора. Пастетите с риба например не могат да стоят дълго извън хладилник и трябва да се положат непосредствено преди сервиране. Това трябва да го прецените.
Направи неща, които можете да направите непосредствено преди сервиране или неща, които можете да правите дълго, но да са държеливи във времето и подходящи за съхранение извън хладилник.
Например ожеш да направите соленки и сладки, но с рецепта, за която сте сигурни, че една доза дава повече от 30 броя. Повечето сладки/соленки са хубави за ядене в следващия ден и ще може да ги направите няколко дни преди събитието, а после лесно да ги пренесете.
Краставици и моркови, нарязани на пръчки (и потопени в алкохол) са доста приятно мезе, което е евтино и ще се услади на всички.

# 172
Здравейте,
темата доста поизостана, дано се раздвижи скоро с още красоти - Дорис ще чакаме снимки  Wink

Тарталетки съм виждала преди време в Метро, може и другаде да ги има, по-лесно е да се вземат готови и да ги пълниш само. От опит аз също споделям мнението да съобразиш видовете с времето и начина на съхранение, лошото на повечето хапки е че при транспортиране се губи ефекта им и се изисква на място да се доукрасяват, прецени как ще ти е удобно.

Ето тук имам разни неща които съм правила за повечко хора https://www.facebook.com/profile.php?id=100000865263555&sk=p … 263555&type=3

Успех!

и да не забравиш да снимаш  Wink

# 173
Цитат на:

[/quote

Много, много ти благодаря!  Hug  bouquet
Каква идея може да дадете за шприцваните пастети с различни цветове на снимка №7?

Дорис,  под снимки № 3,4,5 и 6 съм написала от къде могат да се закупят готови тарталети и няколко идеи с какво да се напълнят.

# 174
  • у дома
Веси,под пеперудките основата чинии ли са  newsm78

# 175
# 176
Веси,под пеперудките основата чинии ли са  newsm78

Не, аз сама си изрязвам от картон формата и я обвивам с алуминиево фолио, може и някъде да има подобни плата, но аз не съм виждала. Но от картон може да изрежеш каквато форма и размер искаш  - правила съм рибки с рибни мезета, или нещо друго каквото решиш.  Wink

Вела това вече е изкуство - карвинга много ми харесвааааа  Shocked

# 177
  • у дома
Веси,под пеперудките основата чинии ли са  newsm78

Не, аз сама си изрязвам от картон формата и я обвивам с алуминиево фолио, може и някъде да има подобни плата, но аз не съм виждала. Но от картон може да изрежеш каквато форма и размер искаш  - правила съм рибки с рибни мезета, или нещо друго каквото решиш.
Много благодаря  Hug

# 178
# 179
Момичета, замразени тарталети в Метро вече не предлагали!  Rolling Eyes
Къде може да намеря според вас?

Общи условия

Активация на акаунт