Отговори
# 450
Здравейте коремчета!Страхотно е времето даже ми стана горещо...Simple Smile Резултатите ми са 4.4 на гладно;6.9 1 час;4.7 2 час ,при референтни стойности 3.9-6.4 mmool/l.Ще видим какво ще каже лекаря ми утре... Praynig Rolling Eyes      

# 451
Не бях ги чувала Тутек Грандер  Embarassed Сега ги видях и са хубави, поня на картинката ми допадат Simple Smile Поздравявам те за избора! Да и аз гледах, че в сладурите ги имат моите. Трябва да отида и да я видим.
И ние сме с филтрираща кана на Брита. От много време я ползввам 1 г. и половина може би и съм много доволна. Пия и минерална вода на работа. Не мисля,че има проблем да я ползваш по време на бременността.

# 452
Енитка честито момиченце, а на теб Пинки честито момченце  Hug
Аз живот и здраве утре съм на преглед и ще разбера пола  Blush

# 453
Pampers, къде и от колко часа е лекцията на ЛЛЛ, мисля да дойда поне това да послушам.
В събота ходихме до Mam's and Me във Варна, малеее голяма депресия вътре, ужас, мисля, че повече няма да стъпя там, много неприятно ми се стори.
3 април, сряда, 10:00 ч., РЗИ (ул. „Брегалница”, №3), Ла Лече Лига лекция, тема: „Избягване и преодоляване на често срещани трудности при кърмене”

Ако ходите, пишете ми ЛС да си разменим телефоните и да се запознаем там. Ще ми е много приятно.

Mam's and Me и на мен не ми хареса.  Crossing Arms

Bebitka, просто спри да се гледаш в огледалото. Hug

LemOn, за тези лекции много гадни отзиви чувам. Аз ходих да го видя детския кът, но местата за сядане са малко в средата на къта. По време на лекции има играещи деца и нищо не се чува, ходят и много майки +майки с деца и е  #Crazy Но не пречи да отидеш да видиш.

Tanishte, спокойно може да си я пиеш. Едната ни лекторка за бебето си е купла филтриращо шише  Mr. Green Аз пия или чешмянка, или минерална от една чешма до нас.

Ени-тка , честито  stork-girl! Pinki_81, а на теб честит  stork-boy!

# 454
LemOn, и ние не ги бяхме чували, полски са и отскоро са на нашия пазар. На нас ни е над определения бюджет, но след разглеждане и обсъждане, таткото отсъди - това ще е Simple Smile Само чакаме да видим поне на 90% какви гащи ще обуваме и сигурно ще я вземем, а може и по-късно де.
Pampers, и аз ги гледах тези филтриращи шишета и мисля да си взема, но не специално заради филтъра, ами заради идеята, че спестявам покупка на доста пластмасови шишенца мин. вода  Mr. Green
lovely baby, това резултати на кръвната захар ли са?

# 455
Момичета, като ходите на ЖК по ЗК всеки път ли ви гледат на ехограф. Знам, че се полага 2-3 пъти за цялата бременност, но ми се струва, че съм чувала, че винаги хвърлят по едно око какво става в коремчето. Чудя се дали като ходя в сряда ще ме гледат, така искам вече да разбера пола на бебко.  Grinning

# 456
  • До морето :)
Гледат те всеки месец, но си плащаш ехографа като на частно. Поне тука такава е практиката.

# 457
Tanishte, вземете количката в последния момент, защото е с гаранция и да не ви тече напразно сега.

# 458
Същото си мислех и аз за гаранцията. И не само за количката ами и за всичко друго, което е с гаранционен срок. Освен дрехите, аксесоарите и кошарата друго няма да купувам предварително аз.

# 459
Привет Simple Smile

Аз да ви кажа след 10 дни почивка за първи път днес на работа и се сдобих с главоболие Sad
Иначе и на мен ми харесват засега полските (нали са полски  newsm78) Тутек Грандер колички. През почивните дни за късмет видях и една мама да разхожда бебче в същата такава количка и имах възможност да я огледам отблизо. Миии, харесва ми Simple Smile Най-вероятно тя ще е, иначе другата марка на която съм се спряла е на ABC Design. Засега само правя проучвания и формирам мнение, а кактио и други мами препоръчват, тези колемите покупки ще са съвсем накрая, точно заради гаранциите..

Иначе, голям проблем ми е чуденето и решението дали да е дървена или от плат, сгъваема кошара. + и - отзиви има и в двете посоки и не мога да реша кое е по-добре.

И накрая - засега се спрях на раждане в Токуда и си смених и лекаря по този повод. Току що редактирах и списъчето във ФБ.

Честито  и от мен на всички, които знаят пола вече. Трябва и едно такова списъче да си направим, да видим и кое преобладава Simple Smile

Лек ден засега от мен  Hug

# 460
Коремчета препичате ли се на слънце Mr. Green
Ние днес обиколихме града, после и до село ходихме, опасах градината с цветята и се прибрахме, оправям багажи на мъжо и така #Crazy
Аз вече имам количка подарък на бегабу и столче за кола за бебета на макси коси и шапчица, ританки и играчка за бебето Embarassed
А и подарък за моя рожден ден за след 21 дена Joy и за мен има нещо baby_neutral
Гледам на лекции ходите, ама аз няма нито къде нито време да го правя Crossing Arms
Отивам да прибирам по шкафовете дрехите  Twisted Evil

# 461
fosha така като гледам термините ни са доста близо и може да се засечем в Токуда на есен живот и здраве  Grinning

# 462
 Здравейте момичета!
 Аз пък не съм излизала от нас цял ден. Направо откачам вече.
 Количка, столче, шезлонг, дървена кошара, преносима кошара, помпа за кърма, стерилизатор и уред за затопляне на шишета мисля да купим август месец. Останалите неща лека полека ще купувам от сега.
 4естити гащи на узналите пола мамчета!
 Количката, която мисля да купим е Stokke Xplory. Влюбена съм в тези колички. Още преди да забременея, като видех мамче с такава и  Crazy . Избрала съм си засега и цвят, който е неутрален и много харесвам.

# 463
Даам, количката май по нататък ще я вземем, хем и да не ни се пречка:)
За кошарка и аз се бях замислила, сигурно ще купим някаква, може би сгъваема, че мястото ни е кът, а и плюс това мисля бебето да спи при нас първите месеци, така че по нататък може би ще инвестираме в хубава кошара. Тутек Грандер са полски да, отскоро са в България и аз досега по улиците не съм ги виждала, масово гледам Chipolino и Cangaroo.
happy_day, и аз съм по ЗК, но съм си платила пакет и ме гледат всеки път на ехограф.
Аз преди малко изпратих майка ми, донесе ми разни вкусотии и мисля да се отдам на ядене в следващия половин час  Mr. Green

# 464
[Още утре ще потърся из аптеките какаовото масло.
Амели, ти от къде го поръча?

От една аптека в София. По-точно казано, имам приятелка,която работи в аптека и го поръчах на нея. Дори не знам точното име и адрес на аптеката,но четейки в нета,разбирам,че на доста места можеш да поръчаш, просто фармацевтите не го държат на склад, а само при заявка. Половин кг=12лв в моя случай.

Въпреки хубавото време, и аз днес съм с главоболие и почти не излизах навън. Дано утре нещата да са по-добре.

Моите проблеми с доктора ми по здравна каса продължават. По някаква причина не иска да ми даде направление за кръв и урина, а не съм си ги изследвала от 14 януари. Казва "Ааа, те ти се полагат веднъж в пети месец и веднъж в осми" викам, добре,аз вече влязох в пети месец, дай ми, "амиии,то сега не ми е тука лаптопа,нямам хартия да принтирам....". Утре пак ще го преследвам, просто не мога да разбера какво го бърка,айде за болничния си каза директно,че иска пари,ами за тия кирливи направления? А освен това аз като четох в сайта на НЗОК, направления за кръв и урина се отпускат всеки месец при бременност, а този ми казва "само в пети и осми месец". Знаете ли кое е вярното?

Общи условия

Активация на акаунт