С бебевалежа почна се вече, почна да излиза АПРИЛското човече - тема 22

• 26 522
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Разбрах!Много благодаря за инфото!

# 676
ехааа  newsm44 newsm44 newsm44 честито на новите мами с бебчета Hug

# 677
Добро утро-аз се наспах до 8ч,ама до сега лежах и дремах.Малката ми влиза в стаята-гледа кошарата празна и вика-''мамо къде е бебето?'' Laughing LaughingА аз вчера и казах,че понеделник отивам на болницата и ще имаме бебче-та сега милата чака Mr. Green LaughingДнес го дават да е топло и ще сме на разходка.

# 678
Добро утро   bouquet
Аз тази нощ сънувах само кошмари и се будех през 30 мин., а сутринта станахме в 8, че мм днес ще откриват мото сезона та отиде рано да подготви мотора. Така ми се ходеше и на мен, но не ми стават нито екипа, нито якетата  newsm45 smile3511 smile3515
Аз пък се хванах да поизмия пералнята и да започна да пера дрехите на бебка. Като разглобих там където се слага прахта и видях каква е мръсотия направо се възмутих каква вода използваме  #2gunfire Как може?! Едвам изтърках видимите части, сега пуснах една празна пералня уж да прочисти, ако е останала прах или нещо такова.
Мечо, честото бебче  smile3525 smile3525 smile3525. Много здраве, щастие, късмет и бързо възстановяване  Hug
Приятен уикенд на всички   bouquet

# 679
честито на новите мами и бебоци Simple Smile

аз вече нямам търпение. остана 1 седмица точно до термина. многосе надявам другата седмица да се активизира бебо и да идва вече Simple Smile

# 680
Да изклюкаря тук Flutter Бръм е станала мама за втори път днес на прекрасната Ивайла Grinning Беба тежи 3,240г. и е висока 50см. Всичко е станало много бързо Simple Smile

# 681
Днес за първи път наистина се оплаках, че вече ми тежи Simple Smile)) Моят мъж вика нормално, то какво е това цяла бременност да не се оплачеш, другите само това правят  Joy Може би най-вече търпението ми намалява, иска ми се да се ражда, да си я видя Simple Smile))
Пък и който е на тема зодии - след няколко дни луната влиза в овен, ами какво ще е това момиче със слънце и луна в овен - не  Naughty
Затова или сега или другия уикенд трябва да се ражда Simple Smile)))) Е, то всичко в кръга на шегата, аз не мога да я спра, ако тя реши да е в тези дни.
Преди 17 дена я измериха 3200, надявам се да се е поспряла, че то и това има значение Simple Smile)))

# 682
Здравейте Simple Smile

Честито на Мечо и на Бръм  bouquet
Нека растат спокойни и здрави вашите бебоци.

Днес времето е приказно и благородно завиждам на всички, които
могат да излезнат и да му се насладят пълноценно.

Hug за всички
очаквам да има още изненади до края на уикенда

# 683
Честито на родилите мамчета.
Днес бях на запис на тонове и всичко си е наред. Няма признаци за скорошно раждане.

# 684
Здравейте мами Simple Smile Не съм писала скоро,но ви чета Naughty Честито на мамите,които гушкат бебоци вече,да са им живи и здрави и много да ги радват smile3525 Ние все още сме 2 в 1,бебчо явно си е добре вътре,а на мен вече ми писна,искам да си го гушкам вече,много ми тежи и съм много нервна,за най-малкото мога да откача направо...ММ как ме издържа не знам ooooh!

# 685
Честито на всички новоизлюпени майчета и техните бебченца! Да са живи и здрави  Simple Smile
Моля ви кажете нещо за ужасно запушен нос, пробвах всякакви физиологични разтвори, тантум верде, етерични масла и всякакви подобни, нищо не помага а вече е нетърпимо! Всеки момент чакаме бебка, а ако тръгна в такова състояние да раждам не знам какви ще ги свършим като дъх не мога да си поема:)
Леко раждане на всички, на които предстои и само хубави емоции!!

# 686
Аз го преживях същото и една друга мама ме посъветва-Виброцил гел.За 1 ден ми мина-слагах си 3 пъти по една капка и готово.Разбира се не е нужно да се прекалява,но ти ще почувстваш огромно облекчение веднага.То пише,че не е за бременни,но и на глобулките ми пишеше същото,а доки каза ,че няма проблем!!!Успех и бързо оздравяване!!!  bouquet

# 687
Здравейте момичета Wink
Искам и тук да ви се похваля,че от вчера бебка засука Heart EyesМного съм доволна,че даже имаме и напредък на последното хранене.Но все още се цедя,а и давам добавка,че май кзрмата ми е малко.
Пъпчето ни падна на 4.04сутринта,когато ни изписаха от болницата.Бяха ми го сложили в количката след тоалета.Много се зарадвах.Педито вчера каза,че днес може да я къпем в коритцето  Party
Таткото е много амбициран и много ми помага Heart Eyes
Въпрос към ЛЛЛ.Как да стимулирам производство на повече кърма.Да си купя ли чай за кърмачки.Цедя по 20/30 на хранене,а и понеже се рева,че не суче и не хапвам добре.Взъможно ли е и това да е причина за по малко кърма.Слагам малката на гзрда винаги преди ядене и първо давам кърмата.Тя си я хапва и после минаваме на АМ(ХИП Комбиотик).Папа си малката лакомница
А сега да ви я покажа и на вас
Скрит текст:
http://prikachi.com/images/825/6095825Z.jpg  първата снимка на Ками,минути след като проплака.Фотографа е тати Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 688
ехеееее,много сте сладки!!!Пу-пу,да не са ви уроки!Много е дръпнала за тези няколко дни,пораснали сте,браво!!!Да ви е жива и здрава и мнооого да ви радва и слуша!!!Хубаво е,че таткото е ентусиаст,супер,че има кой да ти помага!Дано и за напред е така!!!Колкото е слънчево времето навън,толкова усмивки и прегръдки ви изпращаме аз и моята малка,още не родена стафидка!!!  bouquet

# 689
Браво, колко много бебчета има! Да растат здравички, послушни за радост на мама и тати! Бързо възстановяване на майките  bouquet

За хрема - няколко капки клеева тинктура, разредена с физ. Р-р, също лайка. Чувала съм и за мед в носа и сок от лук, но не съм се престрашавала да пробвам Peace

Общи условия

Активация на акаунт