Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 108-мa тема

• 166 731
  • 747
  •   1
Отговори
# 540

Селма, пак съблазняваш яко! Heart Eyes    bouquet  chef
MG18 с тия макаронки.... Heart Eyes, сигурно от две седмици се каня да направя и все нещо друго спретвам.    bouquet
На BiankaD красотите не ги виждам, тоя радикал окончателно ме разлюби, пълен игнор ми дава........ Cry    bouquet
midkoo пак с вкусни манджи на красивото място! Heart Eyes    bouquet

Бързите кифлички/хлебчета с плънка от лапад, лук, яйца и сирене.

# 541
Селма ,страхотна тортичка! HugИмам една питанка.Днес попаднах на едни пандишпанови изрезки 700гр на "Дома ",забележи за 1,50.Ще мога ли да ги използвам вместо блатове за тортата?

# 542
Плодова Френска селска торта! http://hubavinki.blogspot.com/2013/04/blog-post_21.html
Скрит текст:
а тка я украсих
Скрит текст:

# 543

Тортата изглежда супер! В блата слагаш ли какао или шоколад, на снимката изглежда шоколадов, а в рецептата не видях? Благодаря!

# 544
   Anuk ,Labrex , Ива ,Петт , благодаря ви !  Hug Hug

Петт , благодаря за комплимента ! Heart Eyes И благодаря ,че забеляза .  Hug Пропуснала съм да напиша ,че в блата слагам какао . Peace
    Ива, мисля ,че няма никакъв проблем да използваш изрезките .  Simple Smile Peace Само бих се затруднила да ти подскажа точното количество .... Rolling Eyes

Скрит текст:
Ива, Петт ,въпреки и да се чувствам поласкана  Blush не ми е много удобно пред другите, че снимката ми се дублира няколко пъти в темата ,заради цитирането. Когато задавате въпрос ,можете само да се обърнете по НИК , потребителят ще ви види ! С най-добри чувства!  Heart Eyes Hug

Цитат
На BiankaD красотите не ги виждам, тоя радикал окончателно ме разлюби, пълен игнор ми дава........
  Да , красотите на Бианка са невероятни !  Heart Eyes
   Не ти се показват снимките ли ?
   И моите от радикала изчезнаха от "любимите" , но тези на Бианка виждам ....
   Лабрекс ,много вкусни пролетни кифлички!
   Благодаря ти !  Heart Eyes

Анук, прекрасни морковени кексчета ! Иглеждат сочни ! Heart Eyes
   anibor, Beautyholicа,  MG18, midkoo, много вкусно и у вас ! Hug
   Ми-ра, хареса ми твоята френска селска !  Heart Eyes Откога не съм правила такава ,а толкова е обичана вкъщи !  Grinning

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 09:20 от Селма

# 545
# 546
  • ВАРНА
 Лападена супа

Пролетна салата

# 547
За пръв път правих лазаня. Много вкусна стана, само малко снимката не я бива  Embarassed

# 548
  • Бургас
besyto, чудна ти е лазанята! Добре ме присети, че от доста време не съм правила.
Но ми се хапва и от другите вкуснотии. И от на Селма тортичката, и от кифличките на Лабрекс!
Изумителни неща сте сътворили всички!

От мен днес едно ябълково-чийзкейково брауни

# 549
Labrex, може ли рецептата за тези хлебчета с лапад? Грабнаха ме.  Heart Eyes

# 550

lveto, ето рецептата: БЪРЗИ ХЛЕБЧЕТА С ПЛЪНКА. И мен нещо много са ме грабнали, само се чудя с каква плънка да ги навъртя. Но определено ми харесват повече с моите си плънки, и с тази от рецептата не са лоши, но........въпрос на вкус. Погледни и източника под рецептата, ако езикът е проблем, има снимки стъпка по стъпка. Peace

И лазанята и чийзкейковото брауни са супер! Heart Eyes  bouquet  chef

# 551

lveto, ето рецептата: БЪРЗИ ХЛЕБЧЕТА С ПЛЪНКА. И мен нещо много са ме грабнали, само се чудя с каква плънка да ги навъртя. Но определено ми харесват повече с моите си плънки, и с тази от рецептата не са лоши, но........въпрос на вкус. Погледни и източника под рецептата, ако езикът е проблем, има снимки стъпка по стъпка. Peace

И лазанята и чийзкейковото брауни са супер! Heart Eyes  bouquet  chef
Мерси. Ще разгледам

# 552
Лесни, бързи и вкусни Шишчета с бутер тесто

Източник :http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=465549.msg24905942#msg24905942

# 553
  • SHOOT ME 10 $
Поредният ми опит -козунаци със заквасена сметана по рецепта на "Еликсир"

# 554
  • София
    Хлебчета само.Пилешкото по китайски и кюфтетата не снимах.

Общи условия

Активация на акаунт