Туба и Джансел в "Огнено сърце"-"Gönülçelen" и след това - Тема 183

• 58 300
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Здравейте, отново!  Hug

Линка  Hug не съм закъсняла много  Wink, а и имаш право Хасрет я няма вече по тв. всеки ден, но... си имаме Филиз и Мелек / и двете - прекрасни и различни/.  Peace

Баги  Hug и ти си права, докато ги има архивите -  Wink няма скука, каквото си изберем - това ще гледаме!  Peace  Laughing

Скрит текст:

# 106
  • Русе
 ooooh! Няма никой! Дали да не се посмея малко с една любима сцена?  newsm78
Току виж и някой друг  Wink успял да го направи.  Simple Smile

# 107
  • Русе
И...  Wink още смях с едно дяволче!  Joy Joy Joy

ooooh! Кога свърши и вече ми липсва, ама...

# 108
Цвети  Hug

Скрит текст:
Без малко да изтървем един рожденник. Аз много, много го харесвам.  Heart Eyes

Дали нямаше клип по тази песен и на нашия сериал?  newsm78

Приятна вечер!  Hug

# 109
Здравейте,незнам за всички вас но много ми липсва ОС Winkно добре че ги има клипчетата,,,БЛАГОДАРЯ ВИ Grinning

# 110

Dear friends an hour ago #CanelElcin Twitted the link of his official website as it was closed and reopened today

keete  Hug Поне да имаше новини за актьорите Sad

# 111
  • Русе
Здравейте,незнам за всички вас но много ми липсва ОС Winkно добре че ги има клипчетата,,,БЛАГОДАРЯ ВИ Grinning

keete  Hug

Липсва ни разбира се и как да не ни липсва, толкова време вече живеем с този сериал, а покрай него и тази тема и приятелството, което открихме, но... това е живота - всичко си има край!  Peace

Ама... остават спомените  Wink, а тук все ще намерим и нещо за припомняне.  Peace

# 112
Кееtе  Hug  ако нещото вълнува от и около ПС можеш да го споделиш.  Peace

Линка Hug
Честит рожден ден на Ерик Клептън!

Да го отпразнуваме с една култова наша песен в негово изпълнение

и чаша уиски. Наздраве

ПП Имало клип с "You are so beautiful tonight" , но е изтрит Sad

# 113

Dear friends an hour ago #CanelElcin Twitted the link of his official website as it was closed and reopened today

keete  Hug Поне да имаше новини за актьорите Sad
Мили приятели, преди един час Джансел Елчин е пуснал туит с линк към официалния си уебсайт, тъй като е бил затворен и отново отворен днес.

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 22:34 от Bagi

# 114
  • Русе
Надин, Баги  Hug благодаря за новината, ама... и двете не сте сложили линка, за който става дума, та...  Wink да го сложа аз.  Simple Smile

Има хубави снимки, които повечето знаем, но...  Peace

http://canselelcin.com.tr/

Бих сложила и някоя снимка, ама  ooooh! не могат да се копират.  Sad

Скрит текст:

п.п. Като поразгледах,  Wink видях и повече неща в този сайт и се оказа, че има начин и да се вземат снимки, ама...  Simple Smile по-късно.  Peace

# 115
Дами... wavey wavey

Я да питам...Кога ще подкарваме моторетката на Йелмаз-бей в ,,Под липите''?

# 116
  • Разград

# 117
ДАМИ,какво да ви споделя,научих всичките филми на Джансел на изуст и вече наистина незнам какво да гледам  Heart Eyes,освнен да започна изучаването на турския език newsm78 като гледам със субтитри ...след време да преведа новия проект на Джансел как ви се струва bowuu

# 118
Търсех информация за проекта Мадимак - в дизито коментират, че завършва подготвителният период и се спряга Толгахан Сайъшман като евентуален партньор на Туба (това ми нашепна гуги)а попаднах на магазинно предаване с кадри от ПС. Ако някой му е домъчняло, моля:
http://tvarsivi.com/player.php?y=1&z=2012-04-29%2013:54:00

Габи, аз съм готова за ПЛ. И вече съм набрала, познайте на кого Mr. Green
И домашно имам. Не помня Туба с тази визия. Е, значи няма само да повтарям  - оказва се, че имам много празнини Naughty

keete, успех!

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 23:24 от Bagi

# 119
  • Русе
Габи  Hug аз мисля  Wink от утре да подкарам ПЛ.  Simple Smile

keete  Peace успех в начинанието, преводачи никога не са излишни!  Peace

Скрит текст:

Баги  Hug много е сладка на снимките, които си сложила Филиз, а това от първите епизоди ли беше,  Blush май не помня много, още повече началните серии.  Peace
А за ''Мадимак''..., като си спомня и преди ''минутите'' какво се пишеше, та... по-добре да изчакаме нещо сигурно, за да не се  #Crazy объркаме.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт