Туба и Джансел в "Огнено сърце"-"Gönülçelen" и след това - Тема 183

• 58 322
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, момичета  Hug Hug! Долетях си У ДОМА

След малко митарстване ей ме на отново тук Wink

Изчетох ви и сега да докладвам  Laughing

Скрит текст:
Бях за малко във Велинград .Това са снимки с вчерашна дата

В това кафене вчера пихме по едно турско кафе. Много беше приятно, ама времето беше много променливо, но с кеф си го изпихме на тиферич

Пише, че е ново Sad Ама да е чак толкова топло в Истанбул newsm78

Надин   Hug Възможно е да е и нова снимка, тъй като вчера времето във Велинград следобеда беше много приятен и топличък . А в Истанбул температурите обикновенно са по-високи от нашите  Peace

Много хубав колаж от бг-фейса  Peace

И аз като КлариPeace да попитам- Кога започваме ПЛ?

Скрит текст:

ПП.Клари иГаби са писали по темата вече  Peace

# 136
  • Русе
Канти  Hug ами някои вече  Wink го почнахме по малко.  Peace

Габи  Hug и аз толкова сколасах, та... някоя дума и от мен, ама  Wink чак като твоите  Laughing - няма да мога да докарам.  Peace

С две думи от един епизод  Thinking кой знае какви впечатления няма как да съберем, но... явно тук наистина Филиз не е това, което после ще стане - главна героиня, дори не ни я представиха в съвсем добра светлина. Така бързо реши и скалъпи лъжата около катастрофата с единствената цел да оправдае брат си без да се замисли за шофьора, типично поведение за богати и имащи власт хора.

За Йелмаз какво да кажа - типичен турски мъж, такъв какъвто винаги сме очаквали да видим, не ме изненада чак толкова.

А Елиф - не ми харесва още от сега, дори гласът който се чува под дублажа ми е  Mr. Green дразнещ. Да не говоря за разбиранията и - да, не харесва квартирата ''принцесата'', обича повече МОЛ-а от брега на морето, захласна се по ''красиво облечената'' жена, която видя  newsm78 / аз ли не разбирам, ама... съм на друго мнение/ и други неща имаше, но има време и за тях.

И най-важното от всичко - в този епизод се запознахме и с квартала, в който живеят героите ни, ама... и той много познат  Wink, пък уж не е цигански Joy Joy Joy, но явно няма голяма разлика де.  Peace

# 137
За мен е нормално младо  момиче да иска нещо хубаво.
Така, че Елиф си е на място в момента.
Всеки следва мечтите си, а те са за нещо по-добро.

Олеее...а как ме дразни гласът на Елиф. ooooh! ooooh!
Направо е стържещ трион. Вервайте ми!
Добре, че го гледах с дублаж и само мъничко му се насладих, където не се покриваше с дублъорката.

Двете главни актриси- Йозге и Туба- са наборки.
Ама визуално имат поне 5-6 години разлика.

# 138
O, вече сте почнали ПЛ.  smile3521

Първо, не е много честно спрямо екипа на ПЛ, че го гледаме след Аси и ПС. Доста прилики като представяне на историята откривам. И вече ми се виждат познати. Обратна хронология Peace
Най-вече приказката за Пепеляшка. В Аси (макар и ретроспекция): бедното ратайско момче стана най-успешният млад бизнесмен; в ПС - бедната циганка-цветарка стана достойна за конака млада дама. В ПЛ си имаме и Пепеляшка, и Пепеляшко. Но тук не дават шанс и на двамата - симпатиите са на страната на Пепеляшко  #Cussing out
Второ:  редуването на махалата с лъскавите квартали.  Peace

За Елиф - не знам защо още от началото не й дадоха шанс. Какво лошо и осъдително има да искаш да живееш по-добре newsm78 Едно момиче без образование какво толкова може да си мечтае? Защо трябва да живее в мизерия и да оцелява, след като може с работа да получи повече - не само за себе си, но и за близките си newsm78 Тя не се задоволяваше и искаше с труда си да постигне повече...Но се оказа, че в очите на околните  е грешница, защото иска нещо повече от мизерията в която са затънали...
За Йелмаз  какво да кажа - на гол тумбак чифте пищови  ooooh!

Габи, къщичките кочинки, ама все с PVC дограми. Wink

Цвети, в началото образът на Филиз е съвсем различен, ти си го написала. Бих добавила и емоционално беден.

# 139
  • Разград

# 140
Здравейте и от мен!  Hug
И аз изгледах два епизода даже!  bowuu
Почна много динамично, интересно, викам си, аз май съм го забравила, затова толкова ми харесва, ама със втори епизод забоксувах... Стана малко скучно - с турските дизита не бива да се прекалява, една серия на ден е достатачно. Но са към 140 епизода, мисля, че трябва да гледаме поне по 3 седмично. Как мислите вие?
Харесва ми Елиф засега - красива, влюбена, гласът не й го чувам, не ме дразни. Малко криви устни, но понеже твърде много я дават , и се забелязва.
Тоя Йелмаз или както там се казва мустакатия, много ме дразни - хем ревнивец, хем неспособен да гледа семейство, хем му се иска, знаех си, че не го харесвам!  Crossing Arms
Брат й на Филиз - нафукано богаташко синче, и той ме дразни.  Mr. Green Да не говорим за оня грозник, пияница и побойник, дето после съжалява и се разкайва...
И стария мераклия - бащата на Филиз...
И верният приятел, дето само подкокоросва, ама си трае и решенние не предлага...

С една дума турските мъже в този филм са отврат! Доста им набрах!  #Cussing out

Филизката - разглезена красавица - умна и безкрупулна...

Спирам, че нещо сгъстих краските...
До по-късно!

# 141
Из днвниците на Озгюр за Туба и Филиз:

Ние говорихме за Зарифе, а след това нейната роля стана Филиз. Тя също не беше замислена като главна в Под липите. В сериала тя е богаташка дъщеря. А говорих за това преди, но искам пак да го отбележа. Аз  открих Туба, както и нейната уникалност, благодарение на този сериал.  Когато играеше Зарифе, тя беше като приказно същество, живяло през 80те.  Cemberimde gul oya беше сериал, пожънал успех по този начин (като приказка)  и  описващ 80те, толкова добре, че не можеш да повярваш, че актьорите и актрисите, които са изиграли тези роли, живеят в наши дни. Ние отбелязахме, че Туба е живяла в Истанбул – града на легендите, когато е играла в ПЛ. Въпреки това бях изненадан от тази мисъл. Аз не съм единственият, който й е отдал значение, защото тя е известна актриса в сериала. Туба предизвика интереса ми, защото „изфабрикува” ролята по собствено подобие. Тя е дъщеря в богато семейство и нормално би било да е нарцистична и претенциозна. Точно обратното, образът на Филиз се превърна в  благ, топъл, умен, скромен и грациозен. И това се дължи основно на Туба.  Ако друга актриса беше изиграла ролята, Филиз щеше да си остане  дъщерята на богато семейство. Накратко,  Филиз се превърна в главна роля. В последствие  сценарият на сериала бе променен и бе обърнато повече внимание на ролята на Туба. Присъствието й растеше и Туба ставаше с всеки изминат ден все по-известна. Според мене, и тогава, както и днес, тя не е знаела колко е обичана от своите фенове. Неотдавна една нейна фенка ми разказа за обичта си към Туба и се оплака, че някой я обидил, че не е нормална, поради това си отношение към Туба.
Казали са й, че не  трябва да обича толкова друга жена и че това е странно. Най-голямата й мечта била да иде в Истанбул и да се срещне с Туба. Туба е късметлийка, защото има „база фенове”, която включва млади, възрастни, мъже и жени, освен това всеки от тях има различен стил на живот.

А последното да ви звучи познато Wink

# 142
Цитат

Линка, това за бащата -мераклия къде го видя?
Да не си объркала сериалните бащи? Joy :35
Ерол-бей отказваше  модерните масажи , за да не го барат чужди жени, а ти коцкар го изкара. hahaha hahaha

За братлето-нескопосник, ще пиша после.

# 143
  • Русе
Баги  newsm10 smile3521  познато ами...  Joy Joy Joy

И рекламен кадър от началото на филма.

# 144
Катом си тръгнат гостите имн аз почвам да гледам и ще ви напиша коментар макар че не се изказвам много много хубаво като вас Hug

# 145
  • Разград

# 146
Fırat Çelik who is playing the role of the policeman Ozan in "20 minutes" series was having fun yesterday in a night club in  Karaköy with the series' director  Ali Bilgin.
Fırat Çelik said "20 Minutes is going really well. the end will be in the 30th episode. the story ends like that."
He talked about having a new movie project,  but the project is still  a secret. The famous actor  describes his heart as being  empty, he said while sighing "there is a lot of work. There is no love. If only there was love".

Това е анг. превод на инфото от Ваня за Фърат .

За "Под липите" ще се включа по късно, че от утре съм в ученическа ваканция Wink

# 147
Цитат

Ерол-бей отказваше  модерните масажи , за да не го барат чужди жени, а ти коцкар го изкара. hahaha hahaha

Стига бе, как плакнеше окото с манекенките -чужденки... Коце под прикритие...  hahaha Joy

# 148

Арабско клипче с дата от днес Grinning Хасрет и Мурат продължават да вълнуват клипотворците Peace

# 149
Ваня, Надин Hug
 И Фърат потвърждава, че 20 минути ще са 30 епизода. А Фърат въздиша в реала: "Само да имаше любов", а иначе много работел. За Линка - имал нов проект за филм, но засега бил в тайна.

Нали по пресата са се затюхкали за Туба, че проектът й нямало да изтрае един сезон. Тези хора не четат ли, че сериалът е с предварително обявен брой епизоди и е нормално след като не е почнал в началото на сезона, да не трае цял сезон.  Mr. Green

Цитат

Ерол-бей отказваше  модерните масажи , за да не го барат чужди жени, а ти коцкар го изкара. hahaha hahaha

Стига бе, как плакнеше окото с манекенките -чужденки... Коце под прикритие...  hahaha Joy
Линка, той направо си беше аскет предвид манекенките, които му се въртяха, та чак се замислях дали няма проблем. В този сериал никой на никого не изневеряваше. Семейството бе над всичко Peace

Общи условия

Активация на акаунт