Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 36

• 53 847
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Обещах да покажа как стои на устните ми Max Factor Giant Pen Stick номер 25 /foxy amber/.Цвета е много приятен розово-червен /по-скоро червен/ Peaceне съм сигурна дали успях да уловя добре цвета, мога да пробвам пак при по-добра светлина.

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 01:09 от LOSHKA

# 496
Хубаво е но гледайки картинките нещо не мога да се ориентирам Simple Smile
Тук номер 25 е съвсем друг ..
Скрит текст:

# 497
Да това е 25 Foxy Аmber.Най-добре пробвай на място при снимките винаги има някаква разлика Peace

# 498
# 499
  • София
B&C, страхотен грим, много ми харесва колко премерено и прецизно правиш очите.

Може ли да споделиш с какво правиш очната линия и веждите?
Благодаря ти   bouquet

# 500
Госпожо Стихийно Бедствие, много хубава тая статия за сезоните и типовете, но сега се чудя аз кой съм - дали Warm Autumn или Deep Winter?
Даай снимка  Laughing

# 501
  • в 1001-та нощ
Госпожо Стихийно Бедствие, много хубава тая статия за сезоните и типовете, но сега се чудя аз кой съм - дали Warm Autumn или Deep Winter?

от снимките, които на мен ми прати - си късен ноември  Blush

замислих се за себе си, може би се асоциирам с май  Rolling Eyes

# 502
Алена, според мен си лято, ранно лято като цветотип.

# 503
  • в 1001-та нощ
и аз горе-долу така се ориентирам  Blush макар, че съм изпуснала въпросния линк - някъде назад Simple Smile

# 504
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз съм soft summer определено, даже някои от любимите ми цветове сенки са сред цветовете.

# 505
  • в 1001-та нощ
да  Peace за теб е точно така  Hug

моля за линк към статията, отново  Blush ако някой го има под ръка  Heart Eyes

# 506
WomanBerry нали пита за цветотипове (не съм сигурна че така се пише) ето една достойна статия.
Даже с примери на извести представителки на всеки тип.
http://www.snews.bg/bg/statiya/kakav-cvetotip-si-opredeli-sam-snimki:17502

Ето, Алена линкът. Аз за себе си, обаче, не успявам да се ориентирам.  Rolling Eyes

# 507
  • в 1001-та нощ
в моите очи, без да съм чела статията - си онова озаряване, което настъпва, когато зимата си отива и пролетта ни окриля    bouquet

благодаря за линка  Heart Eyes bowuu

# 508
Аленка  Blush много си мила!  Hug

всъщност по отноше ние на цветовете , според мен е важно как се харесваме и с какво са съчетани. Не се сещам за цвят , който да кажа, че със сигурност не ми отива. И за всеки е така според мен.  Peace

# 509
  • в 1001-та нощ
 Hug е, откровена съм, светла си - затова ти отива всичко  bowuu то не е правило, което се транспонира за всичко светло, но в твоя случай - ми се струва така  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт