КОЗУНАЦИ 2013г. - сезон пореден, тема 2

• 68 104
  • 739
  •   1
Отговори
# 300

Uploaded with ImageShack.us

Показвам (с гордост) третия си опит.
Благодарности за рецептата   bouquet от първа страница на mili46.

# 301
  • гр.София
Здравейте момичета, страхотни и уникални козунаци  Hug
включвам се и аз с традиционния козунак на Джема   bouquet уникален, много ми хареса  Grinning направих половин доза, единият със сладко и орехи и другия с локум и орехи  Grinning

# 302
  • тук
Изядохме един брой традиоционен на закуска. Втората половина от тестото е в хладилника все още, ще го изпека на кифли по-късно и ще докладвам.
Скрит текст:

Фаворит ми остава рецептата на Елексир. Този отговаря на името си, което го прави не толкова атрактивен за мен към момента.

# 303
  • София
G&B, desivalko, чудесни са!

one love - захарта не е ли твърде завишена, чаша и половина е 300 г, това е май за килограм брашно, може и от твърде много захар да се е затруднила маята и затова не е бухнал.

# 304
Mхм аз слагам 300 захар на кг брашно, на 500 слагам 150.
Но от тук разбрах вчера (което ми е много полезно), че може да се сложи захар в плънката (вместо шоколад примерно или друго сладко) и отгоре ръсиш допълнително и така сладкия вкуса се засилва.   bouquet
Абе страхотни сте  Hug

# 305
  • София
Днес правя експеримент сметанов козуначен хляб с картоф. Приемам обзалагане, дали ще се получи нещо.  smile3521

# 306
Днес правя експеримент сметанов козуначен хляб с картоф. Приемам обзалагане, дали ще се получи нещо.  smile3521

Пък аз приемам колети......

desivalko_ , Кари - чудни козунаци!!!!

Морена....аз чакам, чакам вече доста време и по-лошото е, че не забравям...... atwork eat

# 307
  • Балчик

Peace Глас-за.

# 308
 Хаджи, не че те четкам, ама ме съмнява да не ти се получи. Подкрепям Джемма Peace

# 309
  • София
Еееее ама така не е интересно. Какво ще ви правя сега като всички спечелят облога ?  newsm62

# 310
  • Балчик
Запрятай ръкави и на всички по един козунак. Laughing

# 311
  • София
Запрятай ръкави и на всички по един козунак. Laughing

Моля, моля днес не съм правил козунаци, а козуначен хляб.

# 312
Еееее ама така не е интересно. Какво ще ви правя сега като всички спечелят облога ?  newsm62
много са кандидатите , ама бат`Бонго ще спечели  hahaha обръщаш много внимание на момите и ще изпуснеш ляб-козунака
бях го запланувал да го правя с барабой , но без сметана. ама не сега де ...

пп. и аз го разбрах че е козунак. #Cussing out

# 313
Еееее ама така не е интересно. Какво ще ви правя сега като всички спечелят облога ?  newsm62

Ми, добре, аз залагам, че няма да стане. Ама, понеже ще загубя, искам един козИнак за компенсиране на загубата! Grinning

дядо хаджия
, оставяй басовете и действай, че нямам търпение да видя резултата!  chef  bouquet

# 314
  • София
Ето го външния резултат (за вътрешния въобще не се съмнявам, ама още топъл и не съм го разчупвал)

[Кликнете върху снимката за да я видите в по-голям формат]

Общи условия

Активация на акаунт