Езиколюбителна пивница. Петнайс'та - щастлива, както винаги!

• 14 898
  • 713
  •   1
Отговори
# 150
  • Ænima/Albuquerque
Не знам Анджи на какво казва ГПЧЕ, ама аз имам диплома за средно от ГПЧЕ.  Mr. Green

Мойта е от ПГЕБ. Или на друг език ПъГъЕбъ.  Mr. Green
Брутър.

# 151
  • София
Моюто е ПГЕА - ПриГЕ(я)А (а то вътре и само мъжоря...)

# 152
Не ми е възможно да ви разкодирам абревиатурите, обяснявайте, ако обичате.  Crossing Arms

# 153
  • в сърцето на един мъж...
Една табела нося

# 154
Колега, благодаря, "облякох се", както е модерно да се казва. Само дето имам символно ограничение, не успях да събера всичко. Какви предпочитания имате по копирайта - текстът да е линк към страницата/ текстът да е подписан с ник/ подписан с пълно име/ etc etc?

Аз пък съм завършила МАРС. Google this!  Mr. Green

# 155
Предпочитанието ми е текстът да си стои като текст, можеш да окастриш каквото не влиза в ограничението. Ако случайно някой те пита, тогава вече може да признаеш откъде е.  Grinning

Айде сега МАРС!

Скрит текст:
ПП Наистина съм дълбоко трогната, да знаеш.

# 156
Deal!  Mr. Green

МАРС - мелница за алогично рационализиращи същества

Скрит текст:
Аз съм наистина дълбоко възторгната. Като идея, като стил - може би най-вече като стил; като решения за синтаксис и пунктуация (I know, sounds weird, но въздейства по особен начин на ниво форма); като общ конструкт зад разказа - е, не мога да го обясня - като всичко.

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 16:47 от Nickkie

# 157
  • Mars Hotel
Днес май не е четвъртък, нали? Значи е любов! Извира ми през ушите, това не може да съм аз!

# 158
  • Казанлък of all places
"Стоте национални кръчми на България" алармира:
"Получихме сведения от надеждни източници, че покрай събирането на подписите за регистрация за изборите, народът бил толкова ангажиран, че не можел да се напие като хората.

Банда, не забравяйте, че великите революции в България започват с „пиянството на един народ“. Петък е, старт на инициативата!"

Мойте хора, да бдим!

# 159
МАРС - мелница за алогично рационализиращи същества
  hahaha

Скрит текст:
Това за пунктуацията, и по-точно за верността ѝ, е заслуга на редактора - накара ме да удвоя де що тире видя.  hahaha Другото биде благороден да го остави като "авторово решение". Мерси пак, много висока оценка от такъв книголюб.

Анги, ти бди, аз ше пия.

# 160
  • Ænima/Albuquerque
Анги, ти бди, аз ше пия.

Вярвам, че Анги ше бди и за мене.

Казах ли ви? Ходих до Нова Зеландия.

# 161
  • Ænima/Albuquerque
А пък да ви кажа, поръчах нови чаши.

# 162
Чаши!  smile3532

Имам 3 език-нещо си въпроса.  Mr. Green Какво разбирате под "промишлено произведена храна", съществува ли/има ли смисъл такъв израз на български или е широкоразпространен плод на нечий творчески поглед върху английския и какъв е еквивалентът и в английския? Питах гугъл, но не можа да ми даде задоволителен отговор.

# 163
Ами аз разбирам всякаквите пастети, кренвирши, пушени сирена и т.н., които трудно могат да се възпроизведат домашно. Industrial foods няма ли? Че паметта ми само това сервира.

# 164
Благодаря, Пуци. Вероятно е industrial foods, сядам да чета по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт