Езиколюбителна пивница. Петнайс'та - щастлива, както винаги!

• 14 925
  • 713
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Как какво? ВСИЧКИЩЕОМРЕТЕ! както неведнъж отбеляза Анги. Mr. Green

Датата се изтегля предсрочно значи!

# 331
  • Ænima/Albuquerque
Зависи дали Лизет ше се справи в срок.  hahaha

# 332
 Joy Никакви предсрочности - утре трябва да съм жива поне около час и половина след събуждане. После вълци ме яли.

# 333
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе айсберг! Въглехидрат до въглехидрата. Но, о, чудо, те били полезни.  Joy Joy Joy На, да се ограмотите. Ще се изпитваме. Притеснена съм, че в група "въглехидрати" пише "и някои зеленчуци". Ами останалите?  Thinking
То и това пише:
Повечето въглехидрати имат растителен произход. Типични източници на въглехидрати са зърнените храни, зеленчуците, плодовете и варивата. Млечните продукти са единствените животински храни, които съдържат значително количество въглехидрати.
на ред три, преди пасажът с "някои зеленчуци" Laughing.

Само не разбрах какво лошо има в твърдението, че зеленчуците са въглехидратни храни newsm78. И къде е връзката с диабета?

# 334
  • Ænima/Albuquerque
Joy Никакви предсрочности - утре трябва да съм жива поне около час и половина след събуждане. После вълци ме яли.

ОМъГъ! Плюс е'но, бе!  Shocked

Джой, айде една тема остави, в която да не спориш за нещо, сериозно, моля ти се!
Едничка тема само.

# 335
Растение и зеленчук не е едно и също или това само аз го виждам? Картофите са растения, но не са зеленчук, например. В разните видове диетични режими, които делят храната на групи, фразата "въглехидратни храни" се отнася за варивата, картофите, ориза, зърнените култури и десертите. Дори плодовете, макар и съвсем напълно въглехидратни, стоят отделно.

Скрит текст:
Редакторът в мен държи да отбележи, че пълният член се използва само за подлога в изречението.

ПП Е кво ОМГ, нали по една и съща причина трябва да сме будни.  hahaha

# 336
  • Ænima/Albuquerque
ПП Е кво ОМГ, нали по една и съща причина трябва да сме будни.  hahaha

Ама забравиииих!  Joy

# 337
  • Mars Hotel
Изобщо не знам за какво говорите, но искам да не ми закачате спанака, щот' ставам лоша.

# 338
  • Ænima/Albuquerque
Ъъъ... аз обичам. С ориз. И кисело мляко...  Confused

# 339
То и аз не виждам причина за спор, нито за издребняване, но ето как се стигна и до цитати от особено авторитетни източници. Зеленчуците в огромната си част са целулозни храни (сигурно има и изключения, но не са твърде много). Целулозата е въглехидрат. Това, че картофите не са зеленчук, а са въглехидратна храна, не обезсмисля твърдението.

Не виждам смисъл от спорове по тематика, която е далечна на спорещите, но явно личната неприязън е водеща в случая. Сарк, ще остане ли тема, в която да не ме захапвате, само да посмея да напиша буква?

Скрит текст:
  Редакторските забележки са винаги добре приети, все пак рядко се намира повод да бъдат използвани.

# 340
  • в сърцето на един мъж...
Мацки, днес Нора Джоунс имала рожден ден, да пием по едно по случая

И по още едно за Герасимът

# 341
  • Ænima/Albuquerque
Сарк, ще остане ли тема, в която да не ме захапвате, само да посмея да напиша буква?

Първа помолих. Едничка тема искам. Както виждаш, дори не се включих в спора, или там каквото беше.
Няма нужда да ми говориш в множествено число, все още съм един-единствен човек, в тая връзка, избий си конспиративните теории от главата.

# 342
Благодаря ти за "невключването" Peace

# 343
  • Ænima/Albuquerque
К'во ся? Преча ли? Да не пиша освен?

# 344
Доколкото разбрах, идеята е аз да не пиша. Смятам да се съобразя, дано те направя щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт