Езиколюбителна пивница. Петнайс'та - щастлива, както винаги!

• 14 941
  • 713
  •   1
Отговори
# 375
А така! И да знаеш, че достъп до пожарникарите ще получиш само след системно такова поведение.  Naughty
А пожарът как ще се разпалва, с лютите чушки и шкембето ли? Laughing

С каквото бог дал.  hahaha

# 376
А така! И да знаеш, че достъп до пожарникарите ще получиш само след системно такова поведение.  Naughty
А пожарът как ще се разпалва, с лютите чушки и шкембето ли? Laughing

С каквото бог дал.  hahaha

Пуци, не одобрявам идеята да седим и да чакаме на Дедо Боже да ни даде огъносъздаващи средства Naughty Човек е ковач на собствената си съдба или там каквото беше Mr. Green

# 377
  • Ænima/Albuquerque
Анги, това всичкищеомрем има ли си произход? Laughing

Подозирам, че има, и изобщо не ми допада, ако е това за което си мисля.  Sick

Нело, точки! И ей там не си смела конфетите от снощи.

# 378
  • София
Не мое ми прекинете свободната душа с тия точки. Не на ограниченията, бунт на метлите и кошчетата  alert

# 379
Анги, това всичкищеомрем има ли си произход? Laughing

Подозирам, че има, и изобщо не ми допада, ако е това за което си мисля.  Sick

Сподели какво си мислиш, да знам и аз допада ли ми Laughing

# 380
  • Ænima/Albuquerque
"Изказа" ми напомня болезнено за оная простотитя "Спиндерман", или както там се пише. Не искам да ти давам линк, чес'но.  Tired

# 381
"Изказа" ми напомня болезнено за оная простотитя "Спиндерман", или както там се пише. Не искам да ти давам линк, чес'но.  Tired

Аа, не съм чувала за тази простотия, така че нека да се съхраня чиста и неопетнена Laughing

# 382
  • Mars Hotel
A що? Аз Спиндерман го уважавам заради репликата "Кои харесва Торес да гу фани болес." Много ми се иска да го кажа тва на Абрамович, ма не знам дали ще ме разбере.  Tired

# 383
  • Ænima/Albuquerque
Аа, не съм чувала за тази простотия, така че нека да се съхраня чиста и неопетнена Laughing

Съхрани се! Аз не можах.  Tired

A що? Аз Спиндерман го уважавам заради репликата "Кои харесва Торес да гу фани болес."

Е, точно тая мъдрост съм я пропуснала, ама другите не ми убегнаха.  Tired

# 384
  • Mars Hotel
Аз пък другите не съм ги чела, но враговете на Торес са мои приятели.  Twisted Evil

# 385
A що? Аз Спиндерман го уважавам заради репликата "Кои харесва Торес да гу фани болес." Много ми се иска да го кажа тва на Абрамович, ма не знам дали ще ме разбере.  Tired

Като каза Торес, се сетих за един момент, в който в гугъл преводача Живко Миланов (някакъв наш футбалер) и го помолиш да преведе на македонски, то ти го превеждаше като Фернандо Торес Laughing За съжаление са го оправили вече и не мога да ви го демонстрирам Laughing
Иначе какво ти пречи Торес? Laughing

Съхрани се! Аз не можах.  Tired
Така и смятам да направя Laughing Аз го свързвам само с положителни емоции, защото, както писах по-напред, го чух за първи път от един приятел, на когото толкова му беше писнало от апокалиптичните статуси във фейсбук след земетресението, че беше решил при следващия такъв да влезе във фейса и да напише едно драматично ВСИЧКИШЕОМРЕМ ОТ СМЪРТ!  Laughing

# 386
  • Ænima/Albuquerque
Аз пък другите не съм ги чела, но враговете на Торес са мои приятели.  Twisted Evil

Това е така, да, и враговете на челси (не, няма да започна да ги пиша с главна буква) са мои приятели.
Но! Останалите му "мъдрости" са...  smile3505

ВСИЧКИШЕОМРЕМ ОТ СМЪРТ!  Laughing

Прозорлив, бе!  hahaha

# 387
  • Mars Hotel
Аз пък другите не съм ги чела, но враговете на Торес са мои приятели.  Twisted Evil

Това е така, да, и враговете на челси (не, няма да започна да ги пиша с главна буква) са мои приятели.

Tired Ей тва влиза в молбата ми за развод.

# 388
  • Ænima/Albuquerque
 hahaha

# 389
  • Mars Hotel
Редактирах, чЕти пак.

Общи условия

Активация на акаунт