Детски градини Варна - прием 2013 - тема 1

• 71 562
  • 1 085
  •   1
Отговори
# 60
Направо не ми се отваря тая тема да я чета ! Само като я мерна и ми се свива душата  Mr. Green !

За ситуация в градината на Мир, нямам думи ...при тоя недостиг на места, такива неуредици  Tired. 2 запитвания !!! без отговор  ooooh! ?!?

# 61
  • Варна
Много лошо за градина "Мир" ! Cry И аз за там се надявах... Знаете ли кога ще бъдат обявени свободните места за набор 2010г., за да си преценим какво да правим при тази ситуация?

# 62
Ако тази година не се сформира 1-ва група,много вероятно е и догодина да няма.

# 63
  • Варна
Ееее ама вече съм бясна!
Дъщеря ми до днес беше 1-ва резерва за една градина, където бяха обявени 2 места и 2-те дечица се записаха съответно.И изведнъж днес гледам новите обявени места за градините/ за 2009/ и хоп в тази градина има още 1 обявено място Shocked
Ми тогава що не пуснаха предната седмица и 3-те места #Cussing out
Можеше да сме приети!
Какво му казвате на това....Бясна съм...
Ще подам пак , че градината както казах ми буквално под балкона, ама малшанс, такова голямо число като предното едва ли пак ще ни се падне Tired

# 64
Много лошо за градина "Мир" ! Cry И аз за там се надявах... Знаете ли кога ще бъдат обявени свободните места за набор 2010г., за да си преценим какво да правим при тази ситуация?
Свободните места са обявени-0. Тази година няма да има прием,освен ако не се намери помещение в което да настанят евентуалните 2 групи. Тук държа да подчертая,че детската градина има огромно желание да отвори повече от една група,така че решението си е изцяло наше дали ще окажем съдействие или ще останем пас. Аз за себе си ще кажа,че още в понеделник ще отида в общината и ще потърся двете дами отговарящи за отдел Детски градини,но съм убедена,че една птичка пролет не прави и ще имам нужда от съдействие и подкрепа.

# 65
# 66
Здравейте, мисля че прочетох отговора на въпроса си в предната тема, но искам да съм сигурна че съм разбрала правилно.
Децата от яслените групи на ОДЗ-тат директно ли преминават в първа група в тях? Или по точно ме интересува свободните места обявени за прием от ОДЗ-тата за кои деца са? За тези които са били там в ясла или само за тези участващи с томбола? Чудя се дали да включа едно ОДЗ което ни е близо в желанията или няма смисъл?

# 67
Dead and Gone,благодаря ти  Hug
Вчера опитах да отворя сайта,който си дала,но така и не успях,явно е имало проблем.
Още един път благодаря! Ще ви следя Simple Smile Хубав ден  Hug

# 68
Момичета,аз пък чета и не мога да разбера това с класациите.Имам предвид как се определя за кое от 4те детски заведения(посочените по избор)сме се класирали?Просто не мога да го разбера Blush Tired И ако първото ни желание е одз или дг с малко места,по-добре ли е да предпочета някое с обявена голяма бройка?

# 69
  • Варна
А  дали ще обявят всички свободни места за всички градини за набор 2010г. ? Чудя се защо още не е обявен и дали изобщо ще обявят свободните места?

# 70
  • Варна
Местата за набор 2010 са обявени отдавна.  Peace http://gradini-varna.com/informaciya/broya-na-grupite-i-mestata-v-dz

# 71
Момичета,аз пък чета и не мога да разбера това с класациите.Имам предвид как се определя за кое от 4те детски заведения(посочените по избор)сме се класирали?Просто не мога да го разбера Blush Tired И ако първото ни желание е одз или дг с малко места,по-добре ли е да предпочета някое с обявена голяма бройка?
И аз питах същото, но никой не ми отговори! Явно е неизвестно дори на директорките в градините! Единствено ми се каза, че се гледа и близостта на адреса до градината, което не ми стана ясно как става след като уж е томбола

Хайде, някой който е наясно да отговори

по-добре ли е да предпочета някое с обявена голяма бройка, или по близка градина но с по-малко места?

# 72
Сега като го написа се замислих,че когато кандидатствах с набор 2007,на 1во място бях поставила градината с най-много свободни места,но го приеха по второ желание(тя е най-близка до адреса ми по местоживеене). Според мен е по-добре да се напише като 1-во желание най-близката. Томбола,томбола,ама има нещо съмнително в нея.
ПП Всички деца в групата на детето ми в момента живеят буквално на крачки от ДГ

# 73
  • Варна
mar4ela5, много ти благодаря!

# 74
2010 - 5390 родени*
2010 - 1971 обявени свободни места !

Честито !

Общи условия

Активация на акаунт