Детски градини Варна - прием 2013 - тема 1

• 71 693
  • 1 085
  •   1
Отговори
# 75
Момичета,аз пък чета и не мога да разбера това с класациите.Имам предвид как се определя за кое от 4те детски заведения(посочените по избор)сме се класирали?Просто не мога да го разбера Blush Tired И ако първото ни желание е одз или дг с малко места,по-добре ли е да предпочета някое с обявена голяма бройка?
Аз мисля, че е така (това са си мои разсъждения) : Кандидатстваш в градина А (20 места) и Б (30 места) .  Пада ти се номер 8000 . Преди твоя номер има много големи числа, които ще влязат преди теб. Те също са посочили градина "А" и места там вече няма. Но като е дошъл ред за разпределяне на твоя номер в градина "Б" има все още свободни места и влизате там .
Това съответно за 4-те градини. И реално ако ти се падне голям номер, ще се влезе в някоя от 4-те, ако е малък номера....не

# 76
Именно...... и аз това исках да кажа. Редът на градините е важен, само ако ти се падне голямо случайно число. Тогава влизаш в първата или втората градина, която си посочила....... за трета и четвърта - не знам някой да се е класирал........ освен ако е някоя супер НЕпопулярна и за там да няма желаещи (ама при този недостиг на места...... надали има такава градина Thinking).
Падне ли ти се някое малко число (от сорта на 0250 и др.) - както и да си подредила градините...... шанс никакъв. ooooh!

# 77
# 78
diviso  - мисля , че децата от одз то преминават по право и остават свободни места,  тях са обявили. Защото пимерно сега в яслената група има набор 2010 и 2011. Тези от 2010 преминават в първа група а тези от 2011 остават в ясленната .  Затова остават свободни места за първа група.

# 79
Момичета,аз пък чета и не мога да разбера това с класациите.Имам предвид как се определя за кое от 4те детски заведения(посочените по избор)сме се класирали?Просто не мога да го разбера Blush Tired И ако първото ни желание е одз или дг с малко места,по-добре ли е да предпочета някое с обявена голяма бройка?
Аз мисля, че е така (това са си мои разсъждения) : Кандидатстваш в градина А (20 места) и Б (30 места) .  Пада ти се номер 8000 . Преди твоя номер има много големи числа, които ще влязат преди теб. Те също са посочили градина "А" и места там вече няма. Но като е дошъл ред за разпределяне на твоя номер в градина "Б" има все още свободни места и влизате там .
Това съответно за 4-те градини. И реално ако ти се падне голям номер, ще се влезе в някоя от 4-те, ако е малък номера....не
Абе май малко не съм съгласна, на мен друго ми обясниха нали уж е томбола, ако се падне твоя номер влизаш ако ли не не, какви са тези числа списъци и тем подобни! Аз вече тотално се обърках Embarassed

# 80
nikolovi,Diraq,благодаря ви    bouquet
nikolovi,ти винаги ми отговаряш с прекрасни примери Hug
 Добре,а тогава има ли значение в кой момент се подават документите?да сте забелязали връзка?Да речем в началото да се изчерпват големите номера,а след това малките или пък обратното Rolling Eyes Thinking

# 81
На мен една директорка ми обясни следното! Като си подадеш документи ти дават входящ номер различен от този с който участваш в томболата! Втория номер се генерира после. Така че няма значение дали сега ще подадеш или по-късно!

# 82
sashaivo ,ахам,ясно!Благодаря...Дано нямам повече въпроси.А времето до крайния резултат ще ми се стори безкрайно Confused Поне да не се чакаше месец и половина Whistling

# 83
sashaivo ,ахам,ясно!Благодаря...Дано нямам повече въпроси.А времето до крайния резултат ще ми се стори безкрайно Confused Поне да не се чакаше месец и половина Whistling
И на мен така, но какво да  се прави "трай баба за хубост" казали хората!

Успех на всички!

# 84
На мен една директорка ми обясни следното! Като си подадеш документи ти дават входящ номер различен от този с който участваш в томболата! Втория номер се генерира после. Така че няма значение дали сега ще подадеш или по-късно!
Точно така е!....... няма никакво значение кога ще подадеш. Давам пример: моя приятелка подаде на 01.04 - не са приети. Аз подадох на 06.05 - също не ни приеха.
Абе май малко не съм съгласна, на мен друго ми обясниха нали уж е томбола, ако се падне твоя номер влизаш ако ли не не, какви са тези числа списъци и тем подобни! Аз вече тотално се обърках Embarassed
Какво значи "ако се падне твоя номер влизаш"? "Твоя номер" е случайно число, което се тегли на31.05. Ако е голямо, влизаш, ако ли не - гориш. af Случайните числа се подреждат от най-голямото към най-малкото.

# 85
Точно така е!....... няма никакво значение кога ще подадеш. Давам пример: моя приятелка подаде на 01.04 - не са приети. Аз подадох на 06.05 - също не ни приеха.
Какво значи "ако се падне твоя номер влизаш"? "Твоя номер" е случайно число, което се тегли на31.05. Ако е голямо, влизаш, ако ли не - гориш. af Случайните числа се подреждат от най-голямото към най-малкото.
Извинявам се за тъпия въпрос! Но къде пише как се подреждат числата.

# 86
Извинявам се за тъпия въпрос! Но къде пише как се подреждат числата.
По принцип ето тук стоеше информацията за това миналата година : http://gradini-varna.com/informaciya/informaciya-za-priema-v-dz Сега още не са го публикували. На въпрос "Защо?" - не мога да отговоря. Mr. Green

# 87
това с номерата не го знаех...сега остана да се надяваме, че случайното ни число- не входящото ще е голямо така ли? и всъщност, ние знаем ли какво е случайното ни число? Embarassed

# 88
  • Варна
Момичета, случайните числа се генерират в деня на класирането/ за новосф. групи/ е на 31 май.
В момента, в който се генерират числата / от 9999 до 0001/ се подреждат децата по списъци за съответните градини.Първи влизат децата с предимство без знач. от номера, после всички останали.Т.е. в група от 30 деца, прим. 20 могат да са с предимство, останалите 10 са без.
Излиза списъка, ако ви се падне число 9*** или 8*** имате по-голям шанс да бъдете приети, колкото по-малко е числото, толкова по-малък е шанса за влизане.
Всяко дете, което е прието някъде, независимо по кое желание излиза само в списъка на съответната градина.Всички останали, които са със статус резерва фигурират като такава и при 4-те си желания, но на различни места по поредност/ може да сте 60 резерва на едно място и 100 на друго/.
В деня на приема проверявате всяка градина в която сте подали, списъка излиза в сайта за градините.Тогава ще видите и генерирания ви номер.
Не знам дали ме разбрахте, но ето линк да си илюстрирате как изглежда списъка:
http://gradini-varna.com/priem/C17982D9#CDG-05

Най-отгоре в този списък напр. има две деца с предимства, всички със зелено са приети/ и записали се вече/.Следващите всички са резерви.Случайния въпросен номер е веднага след името на детето.

# 89
  • Варна
това с номерата не го знаех...сега остана да се надяваме, че случайното ни число- не входящото ще е голямо така ли? и всъщност, ние знаем ли какво е случайното ни число? Embarassed
Случайното число се генерира в деня на класирането, предварително не го знаете.

Общи условия

Активация на акаунт