Детски градини Варна - прием 2013 - тема 1

• 71 656
  • 1 085
  •   1
Отговори
# 165
За да не се чудите ще ви кажа какъв е точно моя случай. Майка съм на 2 деца родени съответно 2007 и 2010. Голямото ми дете в момента е в 3-та група в Мир и тъй като преди седмица градината обяви нулев прием,отидох на среща с директорката на Петър Берон и тя ми каза,че имат няколко свободни места(4) за набор 2007. По пътя на логиката ако голямото ми дете бъде записано там,малкото ще бъде с предимство. Да,но днес видях,че явно проблема с Мир е решен и все пак са намерили помещение за 1-ва група и най-вероятно няма да се наложи местене. Затова бях толкова категорична в предните си постове. Peace

# 166
Аха, нещо като рибата в морето, а ти слагаш тигана  Wink
Тогава за Мир ти пожелаваме кандидатите с предимство от набор 2010 да са по-малко от обявените места!  Peace Praynig Simple Smile

# 167
Аха, нещо като рибата в морето, а ти слагаш тигана  Wink
Тогава за Мир ти пожелаваме кандидатите с предимство от набор 2010 да са по-малко от обявените места!  Peace Praynig Simple Smile
Кандидатите с предимство за набор 2010 са 4-ма(едната от тях съм аз)

# 168
как се разбира обявените места за набор 2010 за основната сграда ли са или за филиал? Конкретно ме интересува Пушкин и Теменужка? Не знам кое да пиша като 4-то желание? Ако примерно местата за Пушкин са за филиала до римски терми, там ще ми е много трудно да стигам, та съм в голяма чуденка, как стратегически да си подредя желанията.....

# 169
как се разбира обявените места за набор 2010 за основната сграда ли са или за филиал? Конкретно ме интересува Пушкин и Теменужка? Не знам кое да пиша като 4-то желание? Ако примерно местата за Пушкин са за филиала до римски терми, там ще ми е много трудно да стигам, та съм в голяма чуденка, как стратегически да си подредя желанията.....
Никак не се разбира. Звъниш на директорката и питаш. Peace

# 170
  • Варна

За Пушкин 30 места са за основната сграда и 20 за филиала, за Теменужка не знам

# 171
Аха, нещо като рибата в морето, а ти слагаш тигана  Wink

Как знаете колко деца 2010 ще са с предимство в градината, за която кандидатствате? Та то се подават документи още 45  дни и тепърва ще се появяват деца с предимства ( къде реални , къде измислени  Simple Smile )

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 21:23 от ivtoni

# 172
  • Варна
Я да се отчета от поредния прием днес - ние ПАК не сме приети...сефте Crazy
Пак сме с голям номер, 3-4 резерва за 1 единствено място...Демек пак ще лапаме мухите Tired

# 173
Аха, нещо като рибата в морето, а ти слагаш тигана  Wink

Как знаете колко деца 2010 ще са с предимство в градината, за която кандидатствате? Та то се подават документи още 45  дни и тепърва ще се появяват деца с предимства ( къде реални , къде измислени  Simple Smile )
Градината е малка,там всички родители се познаваме общо взето. Когато се повдигна въпроса за липсата на помещение за 1-ва група,директорката лично ми каза,че в моето положение(демек дете с предмиство) сме аз и още 3 семейства. По тази логика останалите 21 места трябва да бъдат заети от деца на свободен прием. newsm78

# 174
  • Варна
Dead and Gone, има и други предимства, освен това по-голямото дете да посещава същото заведение. Не може да си сигурна, че няма да има други деца с предимства в района.  Peace Като кандидатствахме миналата година, яслените групи в 2 от ОДЗ-тата, в които подавахме се заеха изцяло от деца с предимство(14 в едната, 18 в другата). Останаха деца с предимство неприети по първо желание. За район Младост става въпрос. 

# 175
  • Варна
Точно в Петър Берон, когато дъщеря ми / през 2011г./ кандидатстваше за яслена група, приеха САМО деца с предимства, по спомени 4-5 имаше с предимства, които не ги приеха.
При много деца с предимства вида на предимството и номера също играят роля.С телковете май ги приемаха първи.Ние тогава бяхме 100 и някоя си резерва Crazy
Миналата година, на съседка детето с предимство не го приеха в яслената група на Дружба/ детето е 2010 г. родено, има братче в градината/.Приеха само деца с предимства, те бяха 4-та резерва.

Dead and Gone няма как да знаеш нито колко деца ще кандидатстват в градината, нито колко ще са с предимство, още по-малко да си сигурна, че ще ви вземат, пък макар и с предимство.
Освен ако няма друга причина да си сигурна.
И все пак дано ви вземат, просто тази градина е доста желана, сама ще видиш на приема за какво става дума.

# 176
  • Варна
Ако усетите, че се записват деца по втория начин пишете тук навреме (не че ще има полза).

mmilityy, другия път като си първа резерва в петък цял ден на главата на директорката, че миналата кампания ей така записаха една 10-та резерва без да разберат предните 9....

# 177
  • Варна
Ако усетите, че се записват деца по втория начин пишете тук навреме (не че ще има полза).

mmilityy, другия път като си първа резерва в петък цял ден на главата на директорката, че миналата кампания ей така записаха една 10-та резерва без да разберат предните 9....
Аз си го мислех това да го направя, ама нали и 2-те деца още в понеделник сутринта се бяха записали и затова не ходих.
Секретарката като я питах защо тази 1 бройка не я пуснаха предната седмица с другите две, нищо не можа да ми обясни.

# 178
Успех на всички ни и най-вече на децата!

# 179
Здравейте, една седмица ме нямаше и  има доста новости. Само не ми става ясно колко свободни места ще има за набор 2009 и дали изобщо ще има!? А може и въобще да са ни отписали  Cry. Трябва ли да подготвям документи отново и да кандидатствам, но като не вижда? Моля да се включи някой, който има повече инфо и да разясни  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт