Детски градини Варна - прием 2013 - тема 1

• 71 696
  • 1 085
  •   1
Отговори
# 915
  • София
къде е този филиал на Пушкин- може ли адрес?

# 916
До Римски терми. На ъгъла на ул.Княз Дондуков с ул.Граф Игнатиев.

# 917
Дъщеря ми до преди 4 години беше във филиала на Пушкин. Много бяхме доволни. Само че няма голям двор, което за някои може би е минус.

# 918
Момичета някой писал ли е в заявлението си  филиала на Теменужка на Кап.Райчо ? Имате ли информация за там? Притесняваме, че е в "циганската махала", чудя се дали да я пиша newsm78.

# 919
Момичета някой писал ли е в заявлението си  филиала на Теменужка на Кап.Райчо ? Имате ли информация за там? Притесняваме, че е в "циганската махала", чудя се дали да я пиша newsm78.
Ако искаш пусни нова тема с въпроса и на мен ми е любопитно какви са отзивите, аз ще я пиша все пак  Tired

# 920
  • Варна,морето,сините вълни...
briksi, аз я писах...кво да правя,но не е писано "филиал" и си мисля (надявам), че може да става въпрос за осн.сграда или????Някой знае ли, въобще отвориха ли я тази градина там, спомням си че имаше някакъв проблем: приети деца, пък отложено започване...може и да се бъркам  newsm78То и без това всички за мен са на г...а на географията и ще пада голямо пътуване ooooh! Е, ти пък сега,тъкмо ще учат децата по 2 езика едновременно  Wink пу-пу дано ни се размине пффф Praynig

# 921
В градините в града има ли ромчета?  newsm78

# 922
briksi, аз я писах...кво да правя,но не е писано "филиал" и си мисля (надявам), че може да става въпрос за осн.сграда или????Някой знае ли, въобще отвориха ли я тази градина там, спомням си че имаше някакъв проблем: приети деца, пък отложено започване...може и да се бъркам  newsm78То и без това всички за мен са на г...а на географията и ще пада голямо пътуване ooooh! Е, ти пък сега,тъкмо ще учат децата по 2 езика едновременно  Wink пу-пу дано ни се размине пффф Praynig

Simple Smile))) Titka, дано да не ни се налага да учим този втори език. Ами и аз ще я пиша, пък ще видим. Ако я пиша и ни приемат и след това реша да се откажа имам ли право на следващи класирания да участвам или пропускам само 1 следващо класиране? Уффф, най-накрая ще я закарам на село на градина, огромна сграда с 10 деца и 3 лелки, голям кеф, но ни е далече селото иначе не бих се замисляла.

# 923
 titka.banditka , ще ти разбия надеждите, но си е написано , че става въпрос за филиала - ЦДГ№4 "Теменужка" / филиалът на ул. "Капитан Райчо" - 30 места;
А за "Христо Ботев" какви са отзивите ?

# 924
  • Варна,морето,сините вълни...
titka.banditka , ще ти разбия надеждите, но си е написано , че става въпрос за филиала - ЦДГ№4 "Теменужка" / филиалът на ул. "Капитан Райчо" - 30 места;
А за "Христо Ботев" какви са отзивите ?
Мдаа,в таблицата не го пише,но на 1-ва страница видях Crossing Arms И аз чакам някой да сподели отзиви Peace
briksi, и ние имаме вариант за градина на село( е то община де, Аврен Wink при баба и дядо,но освен и аз там да се приселя и да подхвана земеделието Laughing

# 925
Някой има ли впечатления от филиала на Слънчо- в блока на Яне Сандански? Хубава ли е базата, има ли достатъчно място за всички деца и има ли мухъл, че нали е на партера....... Все ми се струва, че всички миризми от Мак Доналдс ще влизат директно през отворените прозорци......

# 926
  • София
До Римски терми. На ъгъла на ул.Княз Дондуков с ул.Граф Игнатиев.

Мерси!

А за Теменужка- да - става въпрос точно за филиала на Кап. Райчо. Обясниха ми, че тези места били предвидени за деца инвалиди, но не се запълнили и сега ги обявяват. Имало някакъв рехабилитационен център наблизо и децата да се интегрират с другите. Дали е така , не мога да кажа.

Успех на всички!

# 927
Ще ме извините за въпроса,но те ромчетета ходят ли на детска градина?
Нека наистина, ако има някой инфо за Христо Ботев и Теменужка(филиал) да пише,защото, ако наистина другата седмица пуснат още 110 места и са разпределени в повече детски градини,а детето случайно го приемат в някоя от градините в "циганската махала", със сигурност ще сме се прецакали и ще започнат да валят запитвания за размяна.

# 928
briksi, аз я писах...кво да правя,но не е писано "филиал" и си мисля (надявам), че може да става въпрос за осн.сграда или????

За филиала става дума. Говорих с директорката по телефона. Сградата се намира до Била под Автогарата. Според мене си е на метри от циганската махала, но пък в блоковете наоколо живеят и много българи.

п.п. Чакащите с предимство продължават да се увеличават.  Sunglasses

Последна редакция: ср, 28 авг 2013, 10:56 от Анонимен

# 929
Здравейте.
За тия които се интересуваха за намалението за второ дете след като прехвърлят по-голямото в друго заведение.Днес питах касиерката на яслата.Да ще продължа да плащам 50 % за малкия само тр. да взема служебна бележка за големия, че ходи на градина и най-вероятно после ще искат всеки мес. квитанция, че съм платила таксата не знам точно,само разбрах че ще продалжа да плащам половин такса за малкия.

Общи условия

Активация на акаунт