Детски градини Варна - прием 2013 - тема 1

• 71 665
  • 1 085
  •   2
Отговори
# 990
аз като Денди търся мами, чиито деца посещават яслената група в Тополи Embarassed

# 991
  • Варна,морето,сините вълни...
Да споделя,ако някоя от вас е решила да пише "Слънчева дъга" в желанияте си, да се откаже. Аз се чудя сега на наивният си акъл,как можах да я пиша и да си помисля дори,че може това 1 място да се падне на нас. Joy в една от най-връзкарските градини. Та директорката като ми видя заявлението( понежа там подавам),директно каза, че със сигурност се била обадила майка за дете с предимство.Та явно или наистина е така,или има уредено дете но заради "закоността" на документите трябва това място да се обяви за свободно и съответно да се заеме Wink Та набързо ми бяха изредени др.възможности и аз съответно надрасках промените Crossing Arms

# 992
и пак, и пак, и пак се появяват деца с предимство. Вече наистина ми писна, това е нечовешко, нелоялно, некоректно спрямо другите деца. Къде бяха досега тези предимства ... или като си с връзки, когато ти скимне подаваш ( с предимство) и те приемат, без коментар   baby_neutral

# 993
Сутринта като гледах сайта бяха 0, вече са 2 ,до края на седмица може да разиграем една ролетка Laughing Поне да обявят за къде кандидатстват,че то не стига че по 1-2 места обявени за градина ,ами така реално губим по 1 желание, така ще знаем и няма да пишем тези градини #Cussing out

# 994
Здравейте, момичета.
Само за информация отбелязвам, че днес децата с предимство от набор 2010 са вече 5 #Cussing out
вече прекалиха, ядосах се днес и отидох в читалище Маяковски, приех го за резервен вариант, мислех по-нататък да се интересувам, но след тези предимства, който видях днес реших да действам докато е време.
Отидох подадох молба и веднага ми казаха, че детето е прието, има места и за други деца.
Там децата са на половин ден обаче. Таксата е 100лв. Ако ви устройва може да опитате. Днес в 18,00 ще има и родителска среща.

# 995
Здравейте, момичета.
Само за информация отбелязвам, че днес децата с предимство от набор 2010 са вече 5 #Cussing out
вече прекалиха, ядосах се днес и отидох в читалище Маяковски, приех го за резервен вариант, мислех по-нататък да се интересувам, но след тези предимства, който видях днес реших да действам докато е време.
Отидох подадох молба и веднага ми казаха, че детето е прието, има места и за други деца.
Там децата са на половин ден обаче. Таксата е 100лв. Ако ви устройва може да опитате. Днес в 18,00 ще има и родителска среща.

Какво е това в читалище Маяковски? Не е ли частна занималня или нещо такова?

# 996
Здравейте, момичета.

Какво е това в читалище Маяковски? Не е ли частна занималня или нещо такова?

Да вид занималня е, няма храна и не спят там, но пък много ги занимават децата

# 997

Частна ли е или нещо пак към общината?

# 998
нах

Частна ли е или нещо пак към общината?

Не знам, но таксата е доста поносима, аз сега се върнах от родителска среща и останах с много добри впечатления. децата имат по 4 занимания на ден. по 14-15 деца са в група. чистичко и спретнато е.

# 999
Мерси за информацията.  Simple Smile

# 1 000
Искате детето ви да го приемат в детското заведение Теменужка?
Пригответе се да се срещнете с доста не професионалисти, като започнем от директорката г-ж Славчева.
Имате проблем и се обръщате към нея, забравете не е по силите на тази дребна особа да го разреши.
Учителките викат на децата и то определено ги удрят, а след това Ви уверяват че това не е кой знае какво и това е най-нищожното което може да се случи с вашето дете.
Ако то започне да ви се напикава то е защото, то не пие достатъчно вода през деня и започва да наваксва вечерта. Но това според директорката е нормално.
Ако му се приходи по голяма нужда и започне да плаче, защото е в детската градина и ви каже че тук не се ака,  вярвайте му то не лъже, колкото и да Ви убеждават в обратното госпожите.
Ако искате да травмирате детето си, ако искате то да бъде нещастно - това е мястото. КАНДИДАТСТВАЙТЕ  Stop Thinking Уверявам ви  можете да преживеете пълноценно ужаса детето ви да бъде в това детско заведение, изживяването е като на 4D, ще ви хареса, но само ако сте извратени.  #2gunfire

# 1 001
Тея предимства като гъби никнат бее. Къде ги раздават да отида и аз да се наредя? Това е подигравка с децата ни. Да не говорим, че за да си сменим желанията съпруга ми трябваше да си вземе отпуска, защото директорката на градината идва  на работа когато се наспи......
 Искам да ви попитам за тоя нов филиал ( "Малкия принц") , който евентуално някой ден ще се открие...къде точно се намира?

# 1 002
Тази ситуация с предимствата и мен много ме дразни вече, не веднъж съм го изразила тук. Не знам как ще ги преборваме тези предимства.
Филиала на Чайка се намира много близо до самата основна сграда, по-надолу в посока Курортна поликлиника е. Точен адрес не знам.

# 1 003
Тея предимства като гъби никнат бее. Къде ги раздават да отида и аз да се наредя? Това е подигравка с децата ни. Да не говорим, че за да си сменим желанията съпруга ми трябваше да си вземе отпуска, защото директорката на градината идва  на работа когато се наспи......
 Искам да ви попитам за тоя нов филиал ( "Малкия принц") , който евентуално някой ден ще се открие...къде точно се намира?

Това с предимствата ми идва малко в повече....вече се съмнявам че при подаване на новото заявление, някой гледа дали съответното предимство е точно. Както и никой не проверява дали родителят работи, осигуровките са платени и т.н В повечето градини директорите са в отпуск, документи се приемат от личен състав или нещо подобно там.

Филиала( Малкия принц) се намира до бл 16 в Чайка. Под тенис корта, мястото е много хубаво и спокойно! Ако неприетите дечица сега попаднат там , според мен са изкарали най голям късмет от тази налудничава лотария! Успех!

# 1 004
Тея предимства като гъби никнат бее. Къде ги раздават да отида и аз да се наредя? Това е подигравка с децата ни.
Вече са 7 #Cussing out Ама сами сме си виновни, защото трябваше да  направим бойкот! Да се съберем и лично да ги проверим!!!Предимства да има на основното класиране май месец( болните дечица със сигурност си имат документите и са кандидатствали тогава), от там нататък всички равни в кюпа, каква е тази лиготия, всяка седмица нови предимства!!!Ще се получи накрая,че ще има предимства точно за градините които сме писали Sick

Общи условия

Активация на акаунт