Детски градини Варна - прием 2013 - тема 1

• 71 640
  • 1 085
  •   1
Отговори
# 1 005
Ами аз моето мнение за предимствата си го казах още миналата седмица...на някои не им хареса, но е факт,нека сега при тези 1-2 бройки,някой да каже, че "парашутистите" с предимства били единични бройки и нямали значение...
На мен също ще ми е много интересно да проверя тези 7 предимства дали са реални.
Днес като подавахме заявление синът ми пита директорката,кога щяла да го приеме и защо точно за него нямало място(не съм го подучвала)ама нека пита,защото и мен ме пита и се чудя какво да обяснявам  #2gunfire

# 1 006
  • Варна
Да попитам по колко деца са в групите? В нашата градина, "Крилатко", гледам обявили още 4 места, което значи, че в група ще са 32-33 деца...
Късмет на всички чакащи утре!

# 1 007
Да попитам по колко деца са в групите? В нашата градина, "Крилатко", гледам обявили още 4 места, което значи, че в група ще са 32-33 деца...
Късмет на всички чакащи утре!
Едва ли има градина, в която групите да са под 30 деца!

# 1 008
Искате детето ви да го приемат в детското заведение Теменужка?
Пригответе се да се срещнете с доста не професионалисти, като започнем от директорката г-ж Славчева.
Имате проблем и се обръщате към нея, забравете не е по силите на тази дребна особа да го разреши.
Учителките викат на децата и то определено ги удрят, а след това Ви уверяват че това не е кой знае какво и това е най-нищожното което може да се случи с вашето дете.
Ако то започне да ви се напикава то е защото, то не пие достатъчно вода през деня и започва да наваксва вечерта. Но това според директорката е нормално.
Ако му се приходи по голяма нужда и започне да плаче, защото е в детската градина и ви каже че тук не се ака,  вярвайте му то не лъже, колкото и да Ви убеждават в обратното госпожите.
Ако искате да травмирате детето си, ако искате то да бъде нещастно - това е мястото. КАНДИДАТСТВАЙТЕ  Stop Thinking Уверявам ви  можете да преживеете пълноценно ужаса детето ви да бъде в това детско заведение, изживяването е като на 4D, ще ви хареса, но само ако сте извратени.  #2gunfire

Някой друг родител от Теменужка може ли да се включи?Ние сме от новоприетите и направо ми се изправи косата като прочетох този коментар.Има ли други недоволни?

# 1 009
Късмет на чакащите днес! Hug

# 1 010
Честно казано вече подавам заявление не толкова с надеждата да я приемат, колкото с това да видя дали за пореден път ще сме в края на опашката. Не че има значение дали сме 10-та или 78-ма резерва, но това да сме все в края прави вчечатление.
Пожелавам късмет на всички  Hug

# 1 011
успех и от мен на всички Hug

# 1 012
Честно казано вече подавам заявление не толкова с надеждата да я приемат, колкото с това да видя дали за пореден път ще сме в края на опашката. Не че има значение дали сме 10-та или 78-ма резерва, но това да сме все в края прави вчечатление.

И ние сме така. Дори започнах да си мисля, че няма нищо случайно, но да видима дали така ще продължи.

# 1 013

Защо днес? От общината ми казаха, че ще е в петък, както винаги. Системата така била настроена и не зависела от почивните дни. Заявленията се подавали до днес вкл., тегленето утре.
Освен ако не се е объркала госпожата, която ми даде информацията.

# 1 014
Е дали днес или утре...няма кой знае какво значение. Всъщност...до утре има време да изникнат още 5-6 деца с предимства.... Simple Smile)))

# 1 015

И ние сме така. Дори започнах да си мисля, че няма нищо случайно, но да видима дали така ще продължи.

ние сме случайно приети, след всичкия рев дето изревах от безизходица и схемите, които мислехме с частни ясли, гледачки и тн..ако не ми беше казала Мира в другата тема, че е прочела че е приета нямаше да разбера- тотално бях отписала одз-тата яслена група Rolling Eyes

# 1 016
  • Варна

Защо днес? От общината ми казаха, че ще е в петък, както винаги. Системата така била настроена и не зависела от почивните дни. Заявленията се подавали до днес вкл., тегленето утре.

На сайта обаче пише: резултати 05.09.2013.

# 1 017

А също се надявам да се днес резулатите, но пък не виждам къде пише че днес ще излязат ...

# 1 018

А също се надявам да се днес резулатите, но пък не виждам къде пише че днес ще излязат ...

Оп, сори сега погледнах отново  и наистина си пише в колонката за резултати, че днес ще излязат, хайде успеееех

# 1 019
  • Варна
По въпроса с предимствата- никога няма да спрат и винаги ще изникват нови и нови деца с предимство. Питате се как става, ами лесно е,родило се е трето дете в семейството, някой се е сдобил с ТЕЛК, а най-лесният и евтин вариант е мама и тате да са редовни студенти на територията на град Варна. В Икономическия таксите са най-ниски,но се влиза по-трудно. В Техническия който не е кандидатствал не е бил приет,най-ниския бал на 3-то класиране беше 12.00. Срещу малко над 500лв си осигуряваме предимство за детската градина. Не е като да дадеш 2,3 или 5 хиляди,както се коментираше в предишни теми. Хората станаха толкова изобретателни,системата ги направи такива.

Общи условия

Активация на акаунт