Банята - 19-та тема

• 116 796
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Биси 13 и аз благодаря за майстора.Ние още обсъждаме офертата с него, че ще е голямо къртене, а и не мога да избера плочки.Беше пускала снимки на вашата баня, но вече не се отварят.Дали може да ми изпратиш една снимка, че мъжа ми иска да види как работи майстора.
Дайте мейл и ви пускам веднага. Няма проблем.

# 196
  • София
В банята сложихме испански плочки от този вид. Майсторът беше очарован от качеството им - прави, равни. Каза, че без проблеми ги е лепил. За малката тоалетна сме се насочили към зелената серия Осака на КАИ. Като почне майсторът да се бори с тях ще дам отзиви.

При плочки на Осака единствено има проблем при картинките и фризовете.След 1 година
леко се нацепват белите черти.

# 197
Хммм, сега леко ме притесни.  Mr. Green

# 198
  • София
http://rumen1972.snimka.bg/daily/obelya-2.568351.22298624.big
Ето тази баня е правена 2011 година.Преди един месец бях на гости
и забелязах фризовете и картинките белите черти да се нацепват на
малки пърценца.А плочките са лепени плътно и с 2мм фуга.Иначе при другите
плочки няма проблем.

# 199
Ясно! Благодаря за мнението!  Simple Smile

# 200
  • Бургас
Здравейте!
Предстои ни ремонт на баня и тоалетна (отделни помещения са). За сега съм се спряла на плочки Keros, сериите Lila и Osaka. Ще се радвам ако имате отзиви за тях да споделите дали са качествени, криви и т.н.

# 201
Мария, Осака не са на Керос , а на КАЙ. Малко по-нагоре има мнение за тях.
Относно серия Лила, Керос нямат такава. Погледни пак името.

# 202
  • Бургас
записвам се и аз в тази темичка че в момента кърти майстора в къщи Simple Smile
Всъщност ремонта ни почна миналата седмица и се надяваме до към 10 юли да приключи...Нещата са малко по-сложни защото от 2 помещения и коридорчето пред тях ние ще направим едно помещение и махахме разни стенички Simple Smile

За плочки бяхме харесали няколко но ни се видяха много скъпи и започнахме да търсим от по-евтините варианти. Принципно искахме да направим всичко в бяло и червено и малко черно и се бяхме спрели на Доминико Ред, но са ни скъпи и само плочките ще ни излязат към 1700-1800лв минимум, та се отказахме от тях. Гледах на КАИ Orfe (лилавите) ама много ми са лъскави такива гланцирани и май и те отпадат, че искаме да са по-матови плочките. Май засега сме се спрели на серията "Елемент" на Каи, някакви отзиви за нея? Мислим да ползваме жълтите в комбинация с още един цвят, като се чудим дали прасковеното или червеното...обмислят се варианти.

Да ви попитам още нещо, да знаете някакъв софтуер специализиран в проекти за бани, защото искам сама да си направя дизайна?

# 203
Таничка, Орфе са турски на Yurtbay , не на КАЙ. Стават много читави бани с тях.
Серия Елемент на КАЙ са супер като качество,а жълтите са много сладурски. Супер избор си направила Simple Smile

# 204
  • Бургас
Таничка, Орфе са турски на Yurtbay , не на КАЙ. Стават много читави бани с тях.
Серия Елемент на КАЙ са супер като качество,а жълтите са много сладурски. Супер избор си направила Simple Smile

да, да обърках се в бързината за Орфе-то Simple Smile мерси за корекцията....май ще си останат Елемент-а щом викаш че са добри Simple Smile

# 205
  • Бургас
naddiv, за тези плочки става въпрос - http://www.siko.bg/serie/365.html. А това е лилавата серия, но се води Хепи, наистина съм я объркала http://www.siko.bg/serie/364.html.

# 206
  • София
Аз влизам с въпрос - лайсните според вас слагат ли се вътрешните ъгли с плочки? Имаме един спор със съпруга за нашата баня. Майсторът е сложил лайсни на вътрешните ъгли (по искане на мъжа ми) и вчера като ги видях ми стана лошо и още ги мисля, защото много се набиват на очи.

Таничка, в сегашната ми баня плочките са бяло и червено, мат. Много си я харесвам, но ако трябваше сега да я правя щях да сложа гланц, или поне да не слагам червени плочки в кабината, защото почистването им е ужасно. След 7 години ползване са побелели и стоят на петна и не могат да се изчистят. Имай го в предвид Wink

# 207
  • Бургас
мерси за инфото Диди, значи ще останем на варианта жълти плочки Елемент Simple Smile

# 208
Абсолютно може без вътрешни ъгли, да не казвам че може и без външни ама малко майстори го умеят.

# 209
  • София
Или по-скоро се правят на гръмнати и те насочват към лайсни, че по-лесно. И на нас се опитаха да ни пробутат лайсни и лошо му стана като му заявих, че искам и на двете бани пилени ръбове, включително и на прагчето под стъклото на душ кабината. Ама направи ги де, къде ще ходи  Mr. Green Така че, настоявайте си на своето! Колкото пъти съм чула "това не може да стане" и не съм отстъпила, все са намирали начин да стане.

Общи условия

Активация на акаунт