Банята - 19-та тема

• 116 832
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Sunshine state
За малките тоалетни ,в които няма място за умивалник вижте 3 в 1
Моноблок с умивалник и биде
http://rumen1972.snimka.bg/daily/nabora.781763.31789933
Много идейно,не бях виждала такова нещо.  Simple Smile

# 586
  • София
И aз зa първи път го видях.

# 587
  • София
А от къде да си намеря мивка, която се монтира върху пералня? Виждала съм само на картинка и чудно ще ми пасне в баня 1,50 на 2,25. Искам да натикам тоалетна, перялня, мивка и душ. Вратата е на късата стена.

Само не мипредлагайте това, нямам пари за него.

# 588
А от къде да си намеря мивка, която се монтира върху пералня? Виждала съм само на картинка и чудно ще ми пасне в баня 1,50 на 2,25. Искам да натикам тоалетна, перялня, мивка и душ. Вратата е на късата стена.

http://vidima.bg/index.php?option=com_vidima_products&Itemid … ;sid=35&sgr=0
На 5 ред е мивката.

# 589
  • София
Виж в Джесикa или Сико.Но мисля,че в Джесикa е
имa изложенa,но височинaтa стaвaше около 1метър.
От където купите мивкaтa вземете и сифонa зa нея,
зaщото е по специялен.

# 590

Mr. Green Зарежи 3 в 1. Че в 1 момент нищо да не можеш да ползваш (от икономийки) Simple Smile

# 591
http://baniastil.com/плочки-за-баня/ape-ceramica/плочки-за-баня-life-3426.html

Търся такъв тип плочки за баня ,но малко по-евтини?Да е попадал някой

Последна редакция: пт, 18 окт 2013, 16:16 от milla.v

# 592
  • Sunshine state
Боже,божееее,какви красоти и нови идеи тук.  Heart Eyes Не бях чувала за пералня и мивка 2 в 1 и много ми допада като реализация,че и розова.  Party Яко! Плочки от естествен косъм,уау! А мивка и вана от масивно дърво направо ми взеха акъла..  Heart Eyes С кеф ще следя темичката,макар да сме приключили с ремонта.   bouquet

# 593
  • София

Mr. Green Зарежи 3 в 1. Че в 1 момент нищо да не можеш да ползваш (от икономийки) Simple Smile

Taя розовата няма да я взема, колкото и да се кефя на SMEG. Аз искам нормална мивка, която е плоска отдолу , с размерите на пералня. Съвсем отделни са си пералнята и мивката.

# 594

Предполагам,че знаеш,но не се препоръчва пералня в мокро помещение-бързо се разваля от влагата. Т.е. ако е само тоалетна,може,но ако има и душ... А и банята е малка.

# 595
  • София
Нямам избор за сега. Душът няма да се ползва постоянно, но трябва да имаме алтернатива. А и ще го отделим от пералнята със стъкло, ако не намерим такава мивка.

# 596
Няма ли готови с баня - да покажат снимки. При мен този момент наближава - още няколко дни и ще има готовност. Само че следва коридора, което ще забави все пак финала. При вас за какъв срок става ремонта на баня и отделна тоалетна?

# 597
  • София
Около 20 денa           

# 598
  • Нейде из лудите гори...
На мен ми се струва цяла вечност този ремонт и тъй като дойде време за банята, вече хиляда пъти си смених мнението какво и що...

Искам да попитам има ли някой с баня, която да има плочки само в участъка с душа и по пода? Много ми хареса една баня, която си беше на пръв поглед с обикновени стени без плочки и само около кабината имаше такива (и по пода, разбира се). Та с какво се мажат стените, за да са устойчиви?
Ние си имаме и голям прозорец, та ще може да се проветрява хубаво.. но каква ще е тази мазилка, която да е подходяща за баня? Rolling Eyes

# 599
Marsy Rose, съществуват бои, предназначени за бани, както и стъклотапети, предназначени за бани. Аз работя с вносителите им и мога да Ви бъда полезна. Това е кухня, която е с подобен тапет и техническият камък е само около печката и като нисък перваз около мивката:
http://2.bp.blogspot.com/_ubh3fqfcrkQ/Ra5kcqUfLJI/AAAAAAAAADQ/x- … 54/s1600-h/K9.JPG.

Общи условия

Активация на акаунт