Банята - 19-та тема

• 116 893
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Там, където ме обичат
14x14 е размерът, а цветът е преливащ от кафяво към екрю. Слагани са според мен някъде около 90-те. Мислех, ако намеря същия размер, но друг подходящ цвят да комбинирам.

Цитат
Харесай си от новите модели,с цветни мотиви или други фигури,имитация на мозайка или на речни камъчета и си направете пано.
Идеятата с фигурални цветни плочки е чудесна, но както писах, това е под мивката в банята /т.е. не се вижда много/ и си мисля, че няма да ми излезе евтино. newsm78

# 481
  • София
Дай снимка да ги видим плочките. Преди няколко месеца в "Джесика" видях плочки от банята на майка ми слагани през 90-те, които купиха от Исперих. Все още се предлагат Simple Smile

Верчето, честита баня! Много е хубава!

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 14:41 от Didi*

# 482
Щом не се вижда, много в продавалника изскачат много изгодни предложения, например:

http://prodavalnik.com/plochki-terakot-i-fayans-i28958531

Ако размерите не съвпадат, което е почти сигурно, защото дори от един модел има разлика в размерите при различни партиди, може да се оформи фигура, в която да се наредят новите  плочките по диагонал.  И превръщаме дефекта в ефект Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 14:25 от pep_si

# 483
14x14 е размерът, а цветът е преливащ от кафяво към екрю. Слагани са според мен някъде около 90-те. Мислех, ако намеря същия размер, но друг подходящ цвят да комбинирам.

Цитат
Харесай си от новите модели,с цветни мотиви или други фигури,имитация на мозайка или на речни камъчета и си направете пано.
Идеятата с фигурални цветни плочки е чудесна, но както писах, това е под мивката в банята /т.е. не се вижда много/ и си мисля, че няма да ми излезе евтино. newsm78

Това ли са плочките:

http://shtereva.snimka.bg/architecture/kuhnya.723917.29425272

# 484
  • Там, където ме обичат
Мама на 2 бебета, не съм съвсем сигурна но са мнооого подобни. Предлагат си се някъде?

Didi*, къде е "Джесика"

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 21:58 от foxysilver

# 485
Аз ти ги предлагам.  Mr. Green

Ако ги искаш, пиши на лични, къде и колко да изпратя.

# 486
  • Там, където ме обичат
Аз ти ги предлагам.  Mr. Green

Ако ги искаш, пиши на лични, къде и колко да изпратя.
Скрит текст:
Едва сега видях, че си от Стара Загора. Много хубав град, с най-добрата цветарска оранжерия.
Като минаваме оттам, винаги пълня багажника с цветя, за ужас на останалите.  Mr. Green
Извинявам се за оффа. Минавам на лични.

# 487
# 488
Здравейте, влизам с два бързи въпроса, тъй като в интернет не намирам почти никаква информация по темата:
Някой има ли идея от къде мога да поръчам мебели за баня от масив?
Интересувам се  и от фирми, които предлагат интериарни врати за баня, а не PVC или алуминиеви. Гледах на Солид 55 предложението, но ми се иска да видя и някакви други врати.

# 489
  • Там, където ме обичат
Здравейте, влизам с два бързи въпроса, тъй като в интернет не намирам почти никаква информация по темата:
......Интересувам се  и от фирми, които предлагат интериарни врати за баня, а не PVC или алуминиеви. Гледах на Солид 55 предложението, но ми се иска да видя и някакви други врати.

Интекст или подобно беше името, правят такива врати. Не са евтини обаче.  Peace

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 12:59 от foxysilver

# 490
  • София
http://selectdoors-bg.com/ - Аз съм ползвала тази фирма, интериорна врата за баня на клик- система - върху старата рамка на баня - в панелен блок. Не са къртили.

# 491
  • София
Здравейте,
Предстой ми ремонт на баня и различните майстори ми казват различно и за това искам да ви попитам за вашия опит.
Стените са панел.
Дали някой е изправял стени /започва от 0 и стига до 3-4 см. замазка/ в банята и след колко време може да се залепват плочки?
Какъв материал се използва за това?
Дали е проблем ремонта на банята и пода на кухнята през Ноември месец?

Предварително благодаря за споделения опит.

# 492
Цитат
http://selectdoors-bg.com/ - Аз съм ползвала тази фирма, интериорна врата за баня на клик- система - върху старата рамка на баня - в панелен блок. Не са къртили.

От същата фирма поръчахме интериорни врати (четох в един друг форум за тях позитивни мнения). Когато дойдоха вкъщи да вземат размери, коментирахме и врата за баня.
Казаха, че предлагат и  влагоустойчиви (нас този вариант не ни устройваше, просто си коментирахме).

# 493
  • София
Здравейте,
Предстой ми ремонт на баня и различните майстори ми казват различно и за това искам да ви попитам за вашия опит.
Стените са панел.
Дали някой е изправял стени /започва от 0 и стига до 3-4 см. замазка/ в банята и след колко време може да се залепват плочки?

стенaтa ,кьдето сa трьбите изиждaте с итонг 5см.другите стени измaзвaте
с вaровa мaзилкa.a ремонтa можете и декември месец дa прaвите.

# 494
  • София
Здравейте,
Стените са панел.

стенaтa ,кьдето сa трьбите изиждaте с итонг 5см.другите стени измaзвaте
с вaровa мaзилкa.a ремонтa можете и декември месец дa прaвите.

Стените просто са много наклонени и отдолу е ОК, а нагоре се налага мазилка за изправяне до 4 см.
Нямам проблеми с тръби.
Въпросът е с какъв материал и колко време съхне?

Благодаря за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт