Банята - 19-та тема

• 116 859
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Аз затова казвам да е скара, тоест на решетки Simple Smile

# 511
  • София
с пвц врaтa можете дa скриете трьбите

# 512
  • София
И ние имаме тръби/3 броя/,които са и за парното и това с декоративната скара ми звучи като много добра идея.На нас няма нужда да ни се отваря,но трябва да има някакви дупки за да излиза топлината.
Ако някой има и други идеи за такива тръби моля да сподели.

Преди да направим ремонта, бяхме скрили тръбите в малкото WC с едни подвижни ламели, които по принцип се използват за таван, но без проблем се прилагат и в такива случаи.

http://www.tendence-bg.com/12_%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0% … F-hunter-douglas/

Тип - Хънтър Дъглас. При нужда(теч на тръба отзад) много лесно се разглобява и след това се сглобява, тънка е и пропуска топлината от тръбите и не на последно място е много естетична. За нас беше едно много практично решение.

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 16:04 от Меденка

# 513
Благодаря ви момичета за отговорите!

С дървена решетка би било красивно, но банята е малка, дървото ще се мокри ...

Хънтър Дъглас щом има и бели, ще е естетично. Оставя да се разтърся къде в ПЛовдив има такива.

с пвц врaтa можете дa скриете трьбите

Ще стане ли с врата? Отвора е 37.5х207 см.

# 514
  • София
ето еднa врaтa зa тръбите
http://rumen1972.snimka.bg/daily/lyulin-mitko.638482#

# 515
Някъде назад в темата бях видяла скриване на ревизия с плочка, прикрепена с магнит - въпросът ми е дали има различни размери такива механизми и къде мога да намеря.

# 516
  • София
Някъде назад в темата бях видяла скриване на ревизия с плочка, прикрепена с магнит - въпросът ми е дали има различни размери такива механизми и къде мога да намеря.

Аз си взех подобна от "Минера" в гр.София.

# 517
Ние скрихме тръбите за парното и топлата вода с иноксови кутии. Стоят много добре, отдават топлина от тръбите вътре и нищо им няма от влагата(не се мокрят директно). Чистят се много лесно, но и всяка капка върху тях си личи.

# 518
  • София-в сърцата на моите деца
Ние скрихме тръбите за парното и топлата вода с иноксови кутии. Стоят много добре, отдават топлина от тръбите вътре и нищо им няма от влагата(не се мокрят директно). Чистят се много лесно, но и всяка капка върху тях си личи.
Какви са тези кутии? newsm78

# 519
Най- обикновени П- образно огънати листове инокс. Правят ти ги по поръчка. Може и от ламарина, която да си боядисаш в какъвто цвят искаш, само не знам как ще стои въпросът с ръждата.

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 19:54 от Kua

# 520
  • Там, където ме обичат
Момичета, някъде да сте виждали евтини аксесоари за баня - огледало, поставка под огледалото, чашка за четки за зъби, ей такива неща?
В Бриколаж има цели шкафчета с/без огледало, но не съм предвидила толкова парички, колкото са цените там.

# 521
  • София
виж в Бaумaкс или Вилaз

# 522
БАУМАКС

# 523
Kua дали ще може да постнеш снимка на тези кутии, тъй като и аз търся вариант даскрия тръбите в банята.
И не само в банята...ако някой има предложения.

# 524
foxysilver, в Икеа са евтини и има прилично изглеждащи

Всички тръби и тези за парното преместихме в стените  Wink

Общи условия

Активация на акаунт