Банята - 19-та тема

• 116 855
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • Там, където ме обичат
foxysilver, в Икеа са евтини и има прилично изглеждащи

Мерси, явно ще се ходи до Икеа. Peace

# 526
   Здравейте! Искам да попитам от къде да си купя хубави, не метални рафтове /полици/ за
шампоаните, гъбите за баня? Питам за Пловдив?

Обиколих всички строителни хипермаркети, нищо не ми допада..

Шампоаните са ми високи и тежки, по 1л са и трябва да е нещо стабилно, но дори като дизайн не съм харесала за да поръчам на някой да ми направи.

# 527
Здравейте,предстои ми да правя баня и искам да ви попитам,какво мислите за тази мозайка https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0 … bih=560&dpr=1   вътре в душ кабината,дали се почиства лесно?Благодарна съм на всякакви мнения.   bouquet

# 528
,дали се почиства лесно?Благодарна съм на всякакви мнения.   bouquet
Почиства се лесно, ако са сложени както трябва.
- лепилото да не излиза между плочките,
за да бъдат изцяло запълнени фугите с фугираща смес
- фугираща:
http://ceresit.bg/component/virtuemart/details/30/10/%D0%97%D0%B … -40-aquastatic/70
Скрит текст:

# 529
Здравейте,

Предстои ми обзавеждане на банята - колебая се между продуктите на Коло и Видима (за мивка/смесител/душ); а за шкафове и огледала какво бихте препоръчали?  Thinking

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 09:44 от animal

# 530
  • Sunshine state
Имаме смесител за душ на Видима и съм доволна-много лесно и леко се работи с него.  Peace

# 531
Видима разбира се.

# 532
Благодаря за мненията Simple Smile

# 533
И аз съм се спряла на термостатен смесител на Идеал стандарт, но за умивалника нещо не мога да избера, както и оборудването за душа. Иначе ремонта върви с пълна сила - от по-едрите неща само смесителите ми остана да купя.

# 534

Почиства се лесно, ако са сложени както трябва.
- лепилото да не излиза между плочките,
за да бъдат изцяло запълнени фугите с фугираща смес

Благодаря ти,значи зависи как ще ги сложат .Харесала съм си едни много красиви камъчета,дано нямам проблеми после.

# 535
момичета, оказа се че трябва да правя баня много спешно, нямам никаква възможност и време да обикалям по магазинчета и затова моля за информация къде в София има най голям избор на качествени плочки на разумни цени-сигурно го има някъде обсъждано, но нямам време да ровя. Знам само Сико.
Благодаря предварително

# 536
  • София
Asta, има на доста места, но на повечето се чака от 10-20 дни за доставка.
Иначе, препоръчвам Кератон -имат доста неща, предимно испански плочки, доставка до 2 дни. Голямо разнообразие имат и Баня стил(макар, че миналата седмица имах разправии с тях за плочките ми за кухненския гръб, за които им трябваше 10 дни за доставка от склада #Cussing out, затова ги взех от друг магазин), Джесика също имат доста неща, повечето на Каи.

# 537
Ние си взехме плочки от Баня стил и Бг баня; има и един магазин "Моята баня" - там се предлага всичко на най-ниските цени Wink Плочките на трите изброени места са предимно испански Wink

# 538
Препоръчвам Топ Груп. Имат хубаво наредени комбинации и може да взаимстваш доста идеи  Wink

# 539
  • София
момичета, оказа се че трябва да правя баня много спешно, нямам никаква възможност и време да обикалям по магазинчета и затова моля за информация къде в София има най голям избор на качествени плочки на разумни цени-сигурно го има някъде обсъждано, но нямам време да ровя. Знам само Сико.
Благодаря предварително
Сико е добър вариянт.Плочките за 2-3дена ви ги доставят.Ще чакаме снимки от ремонта.

Общи условия

Активация на акаунт