Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Увеличават ли се атаките при промяна на времето?
Може ли чаят Джей Ло да се пие едновременно с лекарства за паническо разстройство?
Какви са алтернативните методи за справяне с паническо разстройство без лекарства?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Увеличават ли се атаките при промяна на времето?
-
Може ли чаят Джей Ло да се пие едновременно с лекарства за паническо разстройство?
-
Какви са алтернативните методи за справяне с паническо разстройство без лекарства?
-
Какви са потенциалните странични ефекти на серотонинергичните и нороадренергичните инхибитори като сероксат?
-
Какви са алтернативните лечения за паническо разстройство, панически атаки и депресия?

. Вече се отчаях. Преди години мина по-бързо, но може би е нормално сега, защото е рецидив. Последно ходих при д-р Саян, най-добрия в Бс. Надявам се наистина да е. Изписа ми Линуксин, понеже преди години се бях оправила от Серопрам и явно серотонина ми помага. Каза ми, че това е на същата основа , но е по-ново лекарство. Каза да му звънна след 3 седмици и най-вероятно ще правим и някакви сеанси. Чудното ми е, че в края на 2-та седмица за 1 ден се чувствах прекрасно. Излязох без проблем на дълга разходка, без паника и страх. На мен ми се случва като излизам навън, тогава ме обзема страха и като че ли ми се подкосяват краката. Но на следващия ден, началото на 3-тата седмица пак се започна, сега се опитвам да излизам по малко, но ако ида до магазина е добре и постоянно ме обзема паниката. Ще си чакам да мине необходимото време, но нормално ли е това ?
-че специално за хора с ПР, мисля, че най-подходящ е терапевт, който се занимава с транспероснална психотерапия, защото повечето проблеми са на подсъзнателно ниво, а той работи именно с него. От опита си мога да ти кажа, а и ти вероятно ще се съгласиш с мен, че с анализите, волевите усилия и рационалните аргументи са безполезни или ако имат някакъв ефект, то той е повърхностен и затова нетраен.
Пращам ви малко добра енергия!
Привет и на новодошлите
Дано това лято го изкарам по леко и да ходя на моренце
Пожелвам Ви да си изкарате празниците с усмивка и само с положителни мисли