Живков - син на цар Борис ІІІ??

• 3 298
  • 25
  •   1
Отговори
http://marica.bg/show.php?id=100334

Има ли нещо истинско в тази статия, чували ли сте за такъв слух през годините?Честно аз за сефте научавам такова нещо и някак си не ми се вярва нещата да са били точно такива.

Поправих се!Просто цялата тази статия май издиша, защото през 1911 година, когато е роден Тодор Живков, Борис ІІІ е бил на 17 години и просто не виждам как може да му бъде баща на тази крехка възраст.

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 12:57 от gitadam

# 1
Линкът който си дала отваря статия : "Борят агресията в детската градина по канадска система".
Аз не намерих общо със заглавието на темата.

Това ли е: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1875208

# 2
Да, това е статията, просто съм объркала линковете и съм пуснала тук този от предишната си публикация. Embarassed

# 3
  • София
Първото нещо, което направих  беше и аз да сметна годините. Но после като прочетох статията...... е, що за простотия?!!! Само заради единия нос и голата глава ли?!!! Толкова ли я закъсаха журналистите, че да пълнят вестниците с глупости?!

# 4
Ох!

smile3514

В "Стършел" имаше една рубрика "С какво ни забалабукват главите".

# 5
Според мен дори и брат на Борис не може да бъде, защото доколкото съм чела Фердинанд си е падал и по мъжката част, т.е. бил е бисексуален, той се е женил 2 пъти, но явно не е било по любов, а заради политически интереси.

# 6
Според мен дори и брат на Борис не може да бъде, защото доколкото съм чела Фердинанд си е падал и по мъжката част, т.е. бил е бисексуален, той се е женил 2 пъти, но явно не е било по любов, а заради политически интереси.

Браво! Не знаеш ли, че Мария Луиза рано се е поминала? И е погребана в католическата катедрала в Пловдив.

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 13:14 от vl

# 7
Ето я истинската петъчна тема!
Няма нужда от съчиняване на поредни изтъркани идеи и еротични напъни. Това е свежо.

А какво пречи да стане някой баща на 17г.? Всичко си имат момчетата на тази възраст, обикновено. Даже преди век си е било нормално да стават татковци на тези години.

# 8
Честно това за Мария Луиза не го знаех, но знам, че има булевард в Пловдив кръстен на нея.
Сега оставя да се изрови отнякъде, че Тодор Живков не е син на майка си, а на някоя друга и клюката е пълна.
Сега очаквам и статия, че ББ е наследник на Дон Корлеоне. Mr. Green

# 9
  • София
Ама аз въобще не мога да разбера защо се хвърляте в някакви разсъждения!
Разбирам в статията да имаше някаква интрига - очевидец, някой казал или чул нещо. А те се хванали за носа му. Ми то така половината българи могат да ги изкарат рода на царя!

И плюс това аз пък не намирам абсолютно никаква прилика в носовете, като изключим, че са криви (и даже са различно криви)

# 10
Честно това за Мария Луиза не го днаех, но знам, че има булевард в Пловдив кръстен на нея.
Сега оставя да се изрови отнякъде, че Тодор Живков не е син на майка си, а на някоя друга и клюката е пълна.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0% … D1%81%D0%BA%D0%B0

# 11
По-вероятно е ББ да е син на Живков.  Mr. Green

# 12
Честно носа на Тодор Живков няма нищо общо с този на Величествата, на мен ми прилича на типичен за арменците нос.Пък и Кобургите имат съвсем друго излъчване, аристократично така да се каже, а баш Тошо си прилича на прост селянин от Правец.

# 13
  • София
По-вероятно е ББ да е син на Живков.  Mr. Green

Ммм не, не може - носът му не е крив!  Laughing

# 14
По-вероятно е ББ да е син на Живков.  Mr. Green

Ммм не, не може - носът му не е крив!  Laughing

Абе баш си е крив.

Скрит текст:

С възрастта както знаем носът се променя, така че спокойно може да го докара до това.  Mr. Green

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт